madbebe
mama pazdziernikowa 2009
bry!
u nas tez pieknie swieci,ale nie chce mi sie wierzyc ze sie utrzyma..
W nocy taak wialo
ze rano w domu okolo 19stopni..Fajne lato,nie ma co,choc w koncu to IRL;-)
Tichonek-nooooo:-)dobrze gadasz i fajnie ze zmienilas nastawienie.Wierz mi ze kazdy ma cos,naprawde.Ale pieniadze to ostatnia rzecz,ktora powinnas sie zamartwiac.Raz sa,raz ich nie ma.Wiem,ze bez nich nic sie nie da,ale tak to juz jest.Mnie zawsze A.stawia w pionie bo ja wiecznie sie martwie sianem..i powiem Ci ze troche sie zmienilam
My z kolei mamy tak,ze jak tylko zaczniemy wychodzic na prosta kilka groszy nam zostanie z tygodnia,to zawsze wypadnie jakis nieplanowany wydatek..
Ja i tak wierze ze los sie Wam w koncu odwroci
misia-

tak najlepiej-spontan i tyle
Po co pozniej czekac i myslec-dostane, czy nie..
moniadan-przesylam pozytywne fluidy..
;-)
Tak piszecie o tym hula hop,ze i ja sie zaczelam zastanawiac.Tak patrze ze te 3rzedowe to dla zaawansowanych chyba;-)
Milego dnia!-no i u nas juz sie chmurzy..
u nas tez pieknie swieci,ale nie chce mi sie wierzyc ze sie utrzyma..
W nocy taak wialo
ze rano w domu okolo 19stopni..Fajne lato,nie ma co,choc w koncu to IRL;-)Tichonek-nooooo:-)dobrze gadasz i fajnie ze zmienilas nastawienie.Wierz mi ze kazdy ma cos,naprawde.Ale pieniadze to ostatnia rzecz,ktora powinnas sie zamartwiac.Raz sa,raz ich nie ma.Wiem,ze bez nich nic sie nie da,ale tak to juz jest.Mnie zawsze A.stawia w pionie bo ja wiecznie sie martwie sianem..i powiem Ci ze troche sie zmienilam
My z kolei mamy tak,ze jak tylko zaczniemy wychodzic na prosta kilka groszy nam zostanie z tygodnia,to zawsze wypadnie jakis nieplanowany wydatek..
Ja i tak wierze ze los sie Wam w koncu odwroci

misia-

tak najlepiej-spontan i tyle
Po co pozniej czekac i myslec-dostane, czy nie..
moniadan-przesylam pozytywne fluidy..
;-)Tak piszecie o tym hula hop,ze i ja sie zaczelam zastanawiac.Tak patrze ze te 3rzedowe to dla zaawansowanych chyba;-)
Milego dnia!-no i u nas juz sie chmurzy..

Tzn. i tak jest cieplej i ładniej niż zwykle ale ludzie takie upały zapowiadali a tu o!

Nie dbasz o dzieci?Chodza glodne,brudne?Lejesz je,wyzywasz sie na nich?