reklama

Mamy z Irlandii!!

bry!
u nas tez pieknie swieci,ale nie chce mi sie wierzyc ze sie utrzyma..:sorry2:W nocy taak wialo:szok:ze rano w domu okolo 19stopni..Fajne lato,nie ma co,choc w koncu to IRL;-)
Tichonek-nooooo:-)dobrze gadasz i fajnie ze zmienilas nastawienie.Wierz mi ze kazdy ma cos,naprawde.Ale pieniadze to ostatnia rzecz,ktora powinnas sie zamartwiac.Raz sa,raz ich nie ma.Wiem,ze bez nich nic sie nie da,ale tak to juz jest.Mnie zawsze A.stawia w pionie bo ja wiecznie sie martwie sianem..i powiem Ci ze troche sie zmienilam:-pMy z kolei mamy tak,ze jak tylko zaczniemy wychodzic na prosta kilka groszy nam zostanie z tygodnia,to zawsze wypadnie jakis nieplanowany wydatek..:baffled:
Ja i tak wierze ze los sie Wam w koncu odwroci:tak:
misia-:-D:-D:-Dtak najlepiej-spontan i tyle:tak:Po co pozniej czekac i myslec-dostane, czy nie..:blink:
moniadan-przesylam pozytywne fluidy..:tak:;-)
Tak piszecie o tym hula hop,ze i ja sie zaczelam zastanawiac.Tak patrze ze te 3rzedowe to dla zaawansowanych chyba;-)
Milego dnia!-no i u nas juz sie chmurzy..:baffled:

reklama
Bry:-)
P pojechał te nieszczęsne klocki wymieniać to ja myk na BB:-),nie żeby mi bronił pisać,ale tak łyso trochę jak chłop ma urlop,w domku siedzi a baba na kompie:baffled::-D
Kurczę,takie piękne lato miało być w Irlandii i kiszka:dry:Tzn. i tak jest cieplej i ładniej niż zwykle ale ludzie takie upały zapowiadali a tu o!:sorry2:Coś mi się wydaje,że to już schyłek lata tutaj:baffled:W Pennym już rękawiczki,szaliki,kozaki,kurtki powyciągali:szok::-DWariaty:-D
Misia:szok::szok::szok::-D:-DTy już lepiej do kina nie chodź:-D:-D...Ale,pewnie co masz czekać jak Ci się już chce:-DA jak Ci się syncio urodzi to go Edzio nazwij:-D...Ale mieliście czekać,żebyś się dobrze na weselu czuła,tak?I co jak będziesz przy nadziei i weselicho w toilet przetańczysz z kibelkiem?:sorry2::-D:-D
A zegar dla mnie odlicza dni,że tak powiem w dół,do zera a Tobie może już w górę,od zera:-D
Zgagulcu???????

Witam
Anineczka Misia no wlasnie w tymrzecz
Nie potrafie wychowac moim dzieci jestem zla matka
Wczoraj Eryka potraktowalam bardzo nieladnie :-(

Jedyne moje problemy tonwlasnie dzieci czasem nie wiem jak mam sie zachowac brak mi cierpliwosci a przeciez przy dzieciach to podstawa

Kamcia trzymaj dla mnie te filmy jak wrocr to wpadne i przegram

Misia hee Edzio moze juz rosnie :-)

Ja caly czas przezywam te ksiazke
Chcialabym zeby film wygladal identycznie jak ksiazka

U nas dzis znow upaly
Ja mam auto u mechanika insiedze na mojej wsi zreszta Emm taka marudna ze balabym sie z nia jechac gdzies

Milego dnia zycze zeby sloneczko sie utrzymalo

Zgagulcu???????
Jestem:-)

Witam drogie Panie
Ja mam dzisiaj labe:sorry2:
Wszyscy wybyli na wycieczke- na Achill- a ja siedze(leze) i nie robie nic:-) Kopyta w gorze, obstawiona telefonami i pilotami, cobym daremnie wstawac nie musiala:-D:-D:-D
Na dzisiaj termin ale raczej sie na porod nie zapowiada. Sobie jeszcze poczekamy;-)

Tichonku, Monia ciesze sie, ze humory Wam wrocily;-):-)

Misia, welllllll......:-D

Co do "Zmierzchu" i Edwarda, to tak strasznie nie podoba mi sie ten aktor...:sorry2: Gdyby glowna role odtwarzal np. Josh Hartnett, to chyba nazwalabym syna Edward albo najchetniej Josh:zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2: Boski jest, prawda?;-):-)

moniadan-ja tam nie wiem za wiele,ale nie sadze zebys byla zla matka..:no:Nie dbasz o dzieci?Chodza glodne,brudne?Lejesz je,wyzywasz sie na nich?:sorry2:Nie sadze.Krzyknac sie zdarza,przeciez z kamienia nie jestesmy i cierpliwosc nasza tez sie gdzies konczy:sorry2:Takze nie mow,bo matka z Ciebie na medal..:tak:
Zgagus
-wiec mowisz ze nie rodzisz?;-):-)Ja od Ciebie z checia sage zapozycze do czytania,jesli masz,kiedys przy okazji..;-)A ten Josh..-lubie czarnowlosych,ale mi szczegolnie nie podchodzi:no:;-)
Ja np.b.lubie tego pana:
:-p
JasonStatham1.jpg

Ostatnia edycja:
Madbebe, ja tam Hartnetta wole:-) A on na tym zdjeciu ma ciemne wlosy ale widywalam go tez w blond. I wlasnie w jasnych bardziej go lubie, bo od dziecka niemal gustuje w niebieskookich blondynach:-D:-D:-D

Maz mi wydzwania co chwile i sie pyta czy nie rodze przypadkiem:-D Co, on sie boi, ze sama do szpitala pojade czy jak?

A co do sagi, to ja mam tylko w pdf'ie. Ale jak chcesz, to Ci podesle.

Witam się.

Moniadan są oczywiście złe matki,ale to te co piją,leją i zostawiają dzieci w śmietnikach.
A ty wiadomo się do takich nie zaliczasz.A że czasem się krzyknie czy nawet da klapsa (nie mówię,że to robisz ) to nic strasznego.W końcu nie jesteśmy z kamienia,też czasem potrafimy wybuchnąc czy też jesteśmy zmęczone lub cierpliwości nam braknie.
Ja też wczoraj wybuchłam,no ale jak chłopaki znaleźli sobie zabawę,polewanie ściany wodą u Antka w pokoju i jeszcze w okolicach gniazdka to szału można dostac :sorry2:
I nie zaprzeczam,że go nie dostałam :evil:
A dziecko i tak po 2h przychodzi i mówi mi,że mnie kocha,wtedy żałuje się tego,że go skrzyczałam,dałam klapsa ,ale w sercu kłuje.:baffled:
Rola matki to najtrudniejszy zawód świata i czasami popełniamy błędy by się na nich uczyc :tak:
choc nie zawsze wychodzi :blink:

reklama
mONIDAN-ale o co chodzi?wyrzuciłaś dzieci z domu w burzę,czy poszłaś na balety a one same?jeśli masz wyrzuty,bo dzieciaczkom jakaś bura się dostała,to powiem Ci,że jesteś cudowną Mamusią.I tak jak Anineczka pisze-taka rola Matki:/I choć nam się to może do końca niepodobać to chyba lepiej żeby maluchy teraz wiedziały,że zrobiły coś zle,lub,że gdy mamusia ma nerwa czy jest chora trzeba być grzecznym-bo jak nie teraz,to za kilka lat już ich tego nie nauczysz.Głowa do góry:)))
Anineczko-a chłopaki to chyba strażakami zostaną:)))
Tichonek-słyszę nutkę optymizmu:)))
Lady Zgaga-a picie też masz na wyciągnięcie ręki-u mnie to podstawa:)))
Madbebe-ja się na kinie i aktorach nie znam,ale czy to ten,który grał w adrenalinie?
Idę kończyć obiadzio-gołąbeczki bez zawijania-już mi ślinka cieknie.A w polskim sklepie zakupiłam(nie do wiary!!!)dużą kapuchę,więc muszę namówić J na sklecenie gołąbków normalnych:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry