reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hmmmm, €50 troche drogo sobie krzyczy, a w PL po ile chodza???

no właśnie sporo,ale zauważ,że ma aż 3 rzędy kulek a to chyba bardziej wspomaga masaż choc i pewnie 3 razy mocniej boli :-D
A w Polsce zazwyczaj od 50-60 złotych za jednorzędowe :tak:
Buty piłkarskie, hantle, sklep sportowy, sprzęt fitness, sprzęt sportowy, piłkarzyki, deskorolki, rakiety tenisowe, sprzęt tenisowy, ochraniacze, rolki, rękawice bokserskie, ławka treningowa, atlas do ćwiczeń, orbitrek, stoły tenisowe, dart
choc moim zdaniem chyba dla początkujących lepsze będzie jednorzędowe.
Słyszałam,że na początku trzeba cwiczyc w bluzie by przyzwyczaic ciało do hula hop.

na necie jak wpiszesz hula hoop anionowe wyskoczą również fora na których dziewczyny dzielą się opiniami.

Ostatnia edycja:
Kochane mamusie!
Co myslicie o imieniu dla chlopca Thorianczyt.Torjan.
Moj maz wymyslil dla synia.
Z gory dziekuje za odpowiedzi!!
ja o takim imieniu nie slyszlam nawet:baffled: nie wiem kto to wymyslil...:szok:
a moze lepiej Dorian?? ladniej brzmi i jest bardziej znane:tak:

lubicczanka ale to nie dla mnie ten link, kumpel chcial cos porownac ceny czy jakos tak, i wlasie ja mu wspomnialam o linku i chcial zobaczyc a ja nie znalazlam:baffled:

dzis sie z didi spotkalam... i ciesze sie bo fajna babka (wiekszosc z was pewnie o tym wie:-p)

Witam laseczki
Lubicznka fajnie że Marta jest happy w PL.
Zgaga sto lat Wam życze:))
Wolfia dużo zdrówka.
Co do imiona dla dziecka to mi sie też nie podoba:/
Kurcze KaMcia juz nie wchodzilam na forum jakbym wiedziala to bysmy sie umówily ale pewnie nie masz mojego numeru ..?:) Didi widziłas sie z KaMcia?
Ja juz po pracy, byłam u znajomej, potem wygrzałam sie w wannie i teraz relaksik.
MAm czwartek i piątek wolny wiec jak któras mamuska chce sie spotkac na kawe to jestem chetna:)))
To chyba wszystko.. buzaki

hej

KaMcia.. dzieki za odwiedzinki..:) z Ciebie tez super babka:) milo bylo mi :) a mala slodka dziewczynka..a jaka odwazna..haha nie wsydzila sie nic odrazu wesolutka i gotowa do zabawy..:)

jennny co z pogoda... odwiedzilam dzisiaj Martuske... a pozniej prosto pod kolderke i hcwilke pospalam z Ewulka.. latam na kibelek i sikam przez ten deszcze co kilkaminut... traz dogrzewam sie farelka.. bo oleju jeszcze nie mamy ..a moj P w PL ma normlanie afryke ...

My właśnie z rodzinnego spacerku wróciliśmy-w komplecie,bo J dziś wrócił wcześnie-tzn normalnie:)))Lody zakupiliśmy-będzie wieczór:D
Ka'mciA-o jaki link chodzi-bo ja sklerotyczka:(((pryeprasyam
Renni-wystarczy w wyszukiwarce wpisac hotel Jaime1-Salou...

reklama
Moniadan:sorry2:Wiem co to znaczy:sorry2:Nawet ostatnio za często:sorry2:Pewnie marna ze mnie pocieszycielka teraz ale...głowa do góry,pierś do przodu:tak:Ja też postanowiłam się pozbierać bo niczemu to dołowanie nie służy:no:A wręcz przeszkadza:sorry2:
Ale żeby nie było,że u nas coraz lepiej...dziś nam klocki hamulcowe poszły:wściekła/y:Jutro wymiana,100 Euro nie nasze:wściekła/y:Szlag!Ale wiecie co?Mam to w tyłku,nie będę się jakimiś klockami wkurzała:sorry2:Co inne mi teraz w głowie;-)(suwaczek:happy:)To jest ważniejsze i nie mogę żyć w ciągłym stresie bo nici z mojego marzenia:sorry2:
Anineczko,tak Educate Together:tak:Antek też tam będzie chodził?Tzn.Radek jeszcze nie wiem ale tam go chcemy przenieść:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry