reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka, ale pogode dzis mamy, lepiej sie z domu nie ruszac bo mozna powrocic z mokrymi gaciami:-D:-D
Dzieki Wam kobitki fajno ze sie komus podobaja te malowidla me:-) ha ha a zlecenia bede przyjmowac jak sie naucze malowac jakies inne rodzaje kwiatków.

Tak sobie mysle o wakacjach moze znacie jakie krainy gdzie w grudniu jest cieplo;-)???Bo moze do grudnia uda mi sie odlozyc co nie co:tak:

reklama
No i ja się w końcu pojawiam korzystając z chwili spokoju. M z siostra grają na gitarach a Anusia słucha jak zaczarowana:-D:-D:-D. U was deszcz a tu upały takie, że masakra, temp. spadła na jeden dzień a teraz jest najgorszy dzień, duszno że masakra.

Lady dla Ciebie i męzowskiego wszystkiego najpiekniejszego:-D
Tichonku smęć nam smęć, lepiej nam niż P, bo wiesz...
kasiuleczka autentycznie masz talent, wow
Kasiu Irlandko fajnie, ze chociaż na chwilkę zajrzałaś:-)
Wolfia zdrówka

Dziewczynki, jeszcze raz dziekuje:sorry2:

Wolfia, milo ze wpadlas wreszcie:-) Szkoda mi Ciebie, ze Cie dopadlo chorobsko. Ja mam teraz taka labe, ze az mi glupio:zawstydzona/y: Chetnie zabralabym od Ciebie wirusa, bo ja teraz nie musze zajmowac sie doslownie niczym:-D
I gratuluje odcycowania! Teraz idz i na to konto chlapnij sobie "glebszego" albo kilka:-D:-D:-D

Anineczko, termin terminem ale kiedy ja tak naprawde urodze:rofl2::-D Tak mysle, ze w najgorszym przypadku cos kiele 2.sierpnia:baffled: A wtedy, to juz nie bedzie lipcowy Julek...

Madbebe, ja juz od tego podjadania, to boje sie na wage wlazic:-D

Hej mamunie czytam was i się zastanawiam kiedy macie czas żeby usiąść i pisać bo ja go nie bardzo mogę znalezć :tak: Chciałam wam napisać jak Juli wyniki więc nie ma!! co tydzień dzwoniłam, to nie było aż w końcu po 4tyg zadzwoniłam i powiedzieli że mocz był za stary i badań nie ma :wściekła/y: a ja świeży mocz rano im zaniosłam :szok: trzymali 3dni wysłali i szpital powiedział że za stary myslę że tak było :crazy:ale nawet nas nie powiadomili że trzeba zrobić nowe badania :wściekła/y: mój M zadzwonił i tak ich wyzwał że kazali nam przyjść na wizytę żeby zobaczyć jak ona się ma :tak: pokręceni ona ma się dobrze ale co w moczu to nie wiemy :-) w piątek idę do lekarza już z moczem:tak: tydzień się męczyłam żeby złapać jej mocz a oni taki numer zrobili...Pozdrawiam wszystkie mamunie

Wolfia-zdrowiej-nie daj się choróbsku
anineczko-a ja właśnie z wieściami od Marty-napisała mi smska-niestety nie ma póki co dostępu do neta.Świetnie się bawi(właśnie szła pływać na oponach)i serdecznie WAS WSZYSTKIE POZDRAWIA:)
ewelcia-a no wymyśliliśmy-malowanki ze świeczek i farb.Świeczkami zrobiliśmy kontur-domek,drzewko,słonko,kwiatek i pomalowaliśmy...potem farby były wszędzie,bo postanowiliśmy przy okazji zrobić odcisk Danielkowych kończyn do albumiku i Starszaki też chciały:)))
A ja jestem meeega zadowolona-właśnie anulowałam hotel i zarezerwowałam tańszy i lepszy:)))))Będziemy mieli świetną zabawę-z takim hotelem nie potrzeba się rozbijać,tylko leniuchować i korzystać z atrakcji na miejscu(od sauny i łazni tureckiej,po mini golf,squash itd) :)))

Lubiczanko dzięki za wieści.Takiej to dobrze :-D

Lady Zgaga no powieszaj trochę firanek,pobiegaj po schodach a nie lenisz się :-D:-D

Tichonku czyżbyście zapisali Radzia jednak do Educate Togheter?

Lady Zgaga no powieszaj trochę firanek,pobiegaj po schodach a nie lenisz się :-D:-D
Albo po wspinaj się trochę.... Mnie teściowa wciągnęła na górę piaszczystą i w nocy się zaczęło..;-)

Ale mam lenia.. Obejrzałam właśnie "zejście2"..
Emili Twoja mała ma urodziny dziś chyba, co? Wszystkiego najlepszego w takim razie, Niech rośnie zdrowo!!
Anineczka fajny tzn smaczny ten eksperyment :tak:

Biorę się za torcik ;-) A wieczorem muszę drugą lalkę zrobić bo mam chętną a ta pierwsza ma już wlasciciela..;-):-)

Ostatnia edycja:
Anineczko, czego jak czego ale schodow akurat sobie nie odmawiam:-) Na poczatku, przyznaje szczerze, ze ganialam siostrzenca, jak mi cos bylo potrzebne z gory. Ale pozniej zaczelam ganiac sama siebie:-D
Bo wiesz... Z tym nic nierobieniem, to bardziej o sprzatanie, prasowanie i obiady chodzi;-)
A firanek nie powiesze, bo nie zaposiadadam;-)

Kiedy to ciasto wystygnie:-p

Sandrulinska, tego tez sobie nie odmawiam:-D Ale teraz mi tak jakos niezrecznie drzwi do sypialni przy rodzicach zamykac:zawstydzona/y::sorry2:

CrazyGirl, coreczka Emili juz swietowala roczek tylko mamusia jej suwaczka nie uaktualnila;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Renni ja cały czas przymierzam się do zakupu hula hoop z masażerem kulkowym.Ponoc daje super efekty,ale najpierw trzeba przejśc tygodnie z siniakami i obolałą talią.Ale czego się nie robi dla kilku centymetrów mniej w obwodzie :rofl2:

Widzialas te hula hoop tu w IE?

A ja jestem meeega zadowolona-właśnie anulowałam hotel i zarezerwowałam tańszy i lepszy:)))))Będziemy mieli świetną zabawę-z takim hotelem nie potrzeba się rozbijać,tylko leniuchować i korzystać z atrakcji na miejscu(od sauny i łazni tureckiej,po mini golf,squash itd) :)))

Mozesz podac namiary do tego hotelu?

Emili-wspolczuje!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry