reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko chyba chcialas napisac ze Marta szla poplywac na dentce a nie na oponie;-):-D....(takiej to sie powodzi)

Tichonku masz racje nie zaprzataj sobie glowy jakimis klockami ..... ja mam to szczescie ze m tylko kupuje klocki jak potrzeba i sam zmienia,wiec koszty wymiany odchodza;-)

Jak przeczytalam o tych hula hop to przypomniala mi sie kolezanka z siniakami na brzuchu wlasnie od tego....ona na poczatku w bluzie cwiczyla.
A ja planuje jakis pas zakupic,tzn byla u mnie kolezanka w poniedzialek i ona ma takowy i miala zadzwonic i mnie tez zamowic.kosztuje cos okolo 176zl z kosztami wysylki w obrebie Polski.
Jej mama przysylala pozniej tutaj to 60zl placila.

reklama
Ja wlasnie mialam pozyczyc taki pas wibrujacy ale moja friend gdzies go zapodziala no ale zmusze ja zeby go znalazla jak tylko wyjdzie ze szpitala
Dzis urodzila synka przez cc
Wszyscy szczesliwi bo marzyli o synku a najbardziej tescie

Tichonek a juz myslalam ze razem sie posmucimy ;-) nie no zartuje
Ciesze sie ze humor masz lepszy ja tez troche po rozmowie z moim kochanym M
To jedno w zyciu mi sie udalo moja druga polowka ;-)
Dobranoc do jutra

Ja mam listę książek z ich strony internetowej,jeśli chodzi o przybory to 50 Euro mamy zapłacić:-pAle my nadal nie wiemy na czym stoimy bo szkoły jeszcze fizycznie nie ma:errr::sorry2::-D...znaczy się,budynku,czy raczej baraków:baffled::-DBudują,ciągle budują i dlatego my tacy trochę sceptyczni bo jak tu dziecko do szkoły posłać jak jej jeszcze nie widzieliśmy:baffled::-DAplikacje mamy do wypełnienia a P chyba na piątek się ustawi z kimś od nich coby się dowiedzieć czegoś więcej:tak:Bo w Swords już jest jedna ET,na innym osiedlu więc spotkać się ma gdzie:-D:-D:-D

Hej dziewczeta!

Dni leca jak szalone! Jak sobie pomysle,ze juz w pon Mamina odjezdza to mi przykro sie robi....3 tygodnie tak syzbko minely!! Mamy plan jechac do PL na Swieta ale jak sprawdzilam bilety to sie zalamalam....800e !!!:szok: masakra! Sprawdzilam tez wizzara z Cork i tam troche lepiej bo 500e. Myslicie,ze beda taniec czy drozec??

W niedziele wybieramy sie do Bunratty Folk Park...czizas juz nie moge sie doczekac!! Nareszcie jakas wycieczka!! I baaarddzzooo prosze o w miare pogode! Juz nie musi byc upal ale zeby przynajmniej nie lalo!!:tak:

Al dzis byl tak straszny....tak tragiczny...ze pierwszy raz oood baaardzo dawna mialam ochote ryczec przez niego. Diabel w niego wstapil!! Ryczal histerycznie za kazdym razem gdy nie chcialam..(bo nie moglam) wziac go na rece...nie moglam nawet do klopa wyjsc sama bo po prostu dostawal spazmow. Na dodatek piszczal ciagle!!...Pare razy tak sie wscieklam,ze go starsznie skrzyczalam...nic sobie z tego nie zrobil!:baffled: Cieszylam sie jak dziecko gdy w koncu poszedl spac...mam nadzieje,ze jutro bedzie mial lepszy dzien bo sie wykoncze! :tak::crazy:

No wlasnie Monia- dzieci to tez Ci sie udaly coo???? hehe

Tichoneku- no dla Ciebie i dla mnie juz zegar bije!!!:-)

Wczoraj bylam w kinie na Eclipse...eeehhhh....Edward.....:-D:zawstydzona/y: Na sali byly same baby! Wszytskie wzdychaly co chwila:-D:-D:-D:-D:-D
No masakra normalnie...co za historia!! Ciezko potem dojsc do siebie:-D Wrocilam do domu i tak bylam naladowana,ze sie rzucilam na A:-D:-D:-D:-D No i tak sie stalo,ze to MOJE dni byly a ja rach ciach i juz! Wiec kto wie.....:-D

No nic dziewczynki...dobrej nocy wam zycze!!! I waszym rodzinkom!:-)

Misia no i rach ciach kolejne dziecko hihih To prawda film jest fajny. Ja właśnie oglądałam August Rush fajny film i polecam Remember me ryczałam jak bóbr na koniec.
Dobranoc

witam jako pierwsza

jenny juz dawno nie bylam
u nas w Galway jaknarazie piekne slonko..az prosi sie o pranko ..hmm..a ja mam popsuta pralke i czekam na nowa..chyba musze zadzwonic czy juz wiedza kiedy dostane...

a tak chyba musze usmiechnac sie do kolezanki bo Ewie body sie koncza i trzeba wyprac..haha

Misia.. a moze juz rosnie malusze w Tobie

Cześcia
Monidan-uuu-wczoraj już mnie nie było,ale powiem Ci,że gdyby to tylko było możliwe chętnie podesłałabym Ci całą garść optymizmu:)))A jak dziś nastrój?
Ewelcia-a no widzisz napisałam tak jaką informację otrzymałam,tak więc Marta pływała na "oponach"
Tichonek-Tak trzymaj-nie ma co się przejmować i zamartwiać-wiem,że łatwo się mówi,ale ja naprawdę staram się jak mogę trzymać się tej właśnie reguły-nawet się nie przejmuję,że zakichane ESB zrobiło mojemu J debet na -200e(a powinni wziąć 30go-fajnie,nie?).Tak więc nie przejmuj się-tak czy siak np.te klocki musielibyście zrobić i chyba lepiej,że teraz niż pózniej(szukaj pozytywów:))).Niemniej jednak ściskam Cię mocniachno i życzę samych pozytywnych myśli:)))
Cóż jeszcze mogę dodać-po śnaiadanku,oglądnęłam nawet z dziećmi Madagaskar(rano śpiewałam sobie"wyginam śmiało ciało"i Dawidek zapytał czy mamy bajkę z tą piosenką-więc kinujemy się od rana),zaraz 2ga część pójdzie w ruch...Pogoda nie nastraja do dobrego samopoczucia,ale chyba dziś gdzieś wybędziemy,bo średnio mi się podoba myśl o siedzeniu cały dzień przed tv:/
No i co-i miłego dnia Wam wszystkim zyczę:)))

reklama
Witam sie i ja. Zamiast w dzien wolny pospac dłuzej to ja sie budze po 8 no super:/
Pranie wstawiłam i poobijam sie troche, potem jade do mamy mojej kumpeli(ona jest w pracy) wiec wezme ja gdzies na spacer :)
Życze miłego dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry