ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Lubiczanko chyba chcialas napisac ze Marta szla poplywac na dentce a nie na oponie;-)
....(takiej to sie powodzi)
Tichonku masz racje nie zaprzataj sobie glowy jakimis klockami ..... ja mam to szczescie ze m tylko kupuje klocki jak potrzeba i sam zmienia,wiec koszty wymiany odchodza;-)
Jak przeczytalam o tych hula hop to przypomniala mi sie kolezanka z siniakami na brzuchu wlasnie od tego....ona na poczatku w bluzie cwiczyla.
A ja planuje jakis pas zakupic,tzn byla u mnie kolezanka w poniedzialek i ona ma takowy i miala zadzwonic i mnie tez zamowic.kosztuje cos okolo 176zl z kosztami wysylki w obrebie Polski.
Jej mama przysylala pozniej tutaj to 60zl placila.
....(takiej to sie powodzi)Tichonku masz racje nie zaprzataj sobie glowy jakimis klockami ..... ja mam to szczescie ze m tylko kupuje klocki jak potrzeba i sam zmienia,wiec koszty wymiany odchodza;-)
Jak przeczytalam o tych hula hop to przypomniala mi sie kolezanka z siniakami na brzuchu wlasnie od tego....ona na poczatku w bluzie cwiczyla.
A ja planuje jakis pas zakupic,tzn byla u mnie kolezanka w poniedzialek i ona ma takowy i miala zadzwonic i mnie tez zamowic.kosztuje cos okolo 176zl z kosztami wysylki w obrebie Polski.
Jej mama przysylala pozniej tutaj to 60zl placila.
Ale my nadal nie wiemy na czym stoimy bo szkoły jeszcze fizycznie nie ma

Bo w Swords już jest jedna ET,na innym osiedlu więc spotkać się ma gdzie
masakra! Sprawdzilam tez wizzara z Cork i tam troche lepiej bo 500e. Myslicie,ze beda taniec czy drozec??
Na sali byly same baby! Wszytskie wzdychaly co chwila