A jednak witam się dzisiaj schorowana

Rozłożyło mnie wczoraj po południu doszczętnie, gorączka prawie 39* i mokra noc za mną, tak się spociłam. Ledwo żyję dzisiaj, chyba jakaś grypa mnie dopadła, bo łamie mnie w stawach, boli gardło i mam gorączkę. Najgorsze, że samo się nic nie zrobi, a dzieciaki nie rozumieją, że mama chora, choć na razie są grzeczne

Wstawiłam pranie, ale nie mam weny już zupełnie na nic, a jeszcze jakiś obiad wypadałoby ugotować

Prasowanie od wczoraj leży i znowu mi się nazbiera

Mam nadzieję, że jutro będzie już znacznie lepiej
Madbebe spóźnione życzenia urodzinowe
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,
samych szczęśliwych i radosnych chwil,
mnóstwa uśmiechu i spełnienia marzeń,
sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym.
Sto lat!

lady_zgaga a dla Ciebie i Twojego męża życzenia z okazji rocznicy ślubu
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości, wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata!

Życzę Ci szybkiego, łatwego i bezproblemowego porodu, bo Twoje dni są już policzone;-) Bardzo bym chciała, żeby przepowiednie tego Pana się sprawdziły, bo brakuje mi słonka
Misiu super, że randka z mężem się udała

Wyglądałaś oszałamiająco

Piękna i sexsowna z Ciebie kobieta:-) Ja to jeszcze w ciągu prawie 4 lat nie miałam okazji nigdzie wyjść z mężem sama

Nie było zbytnio możliwości:-(
Julia fajnie, że udało Wam się dostać domek:-) Pewnie się bardzo cieszycie, tym bardziej, że czekaliście 3 lata, a to wcale nie mało

Oby Wam się tam dobrze, wygodnie i szczęśliwie mieszkało

My w końcu musimy się przejść z wypełnionym formularzem do naszego Councilu, bo leży już drugi tydzień
Kasiuleczka pięknie malujesz

Toż to dzieła sztuki:-) Może w niedługim czasie będę miała zamówienie dla Ciebie, oczywiście za opłatą;-)
Kasiu Irlandko miło, że zajrzałaś:-) Napisz wolniejszą chwilą co tam u Ciebie? Śledzę Twój blog i szkoda mi Twojego usychającego ogródka:-( Choć ostatnio trochę popadało w PL chyba, więc może coś jeszcze odbiło
Lubiczanko kto jak kto, ale Ty napewno zorganizujesz świetnie czas swoim dzieciaczkom:-) Ale faktycznie w taką pogodę nic się nie chce

Gratulacje dla Danielka i jego pierwszego
mama:-)
Tichonku to napewno przejściowa niedyspozycja, każdy taką miewa;-) Zobaczysz, że niedługo uśmiechnie się do Ciebie los

Fajna babka z Ciebie, więc nie marnuj czasu na smutanie się;-)
Przyszła_mamo imię bardzo oryginalne i nie każdemu może się podobać;-) A z ciekawości zapytam jak ma na imię córka?
Margaritta uniknęłaś deszczu w drodze na pocztę?;-)
A ja się pochwalę, że nie karmię Olivera piersią już prawie 3 tygodnie i dzielnie to znosi

W końcu mój organizm od jakichś 4lat może odpocząć, bo jak nie ciąża, to karmienie piersią, albo jedno i drugie
Miłego dnia:-)