reklama

Mamy z Irlandii!!

Zgaguś to kiedy Ci zyczyć dziś czy jutro, bo sprzeczne jakieś odglosy tu słysze:-p i tak zycze Wam jak najlepiej kazdego dnia:tak:
Nie, no dzis:-) Ale jakie sprzeczne odglosy:confused: Myslalam, ze z suwaczkiem cos nie teges ale wsio ok:-D Przepraszam ale do mnie DUZYMI LITERAMI trzeba. Zwlaszcza teraz, bo zakrecona jestem z leksza:-D:-D
Tak czy inaczej wieeeeelkie dzieki za zyczenia:tak:

reklama
Witam!:-)

Kasiuleczko-piekne te Twoje obrazki!

KasiaIE-Witaj!!!

Przyszlamama-:no:, ale to Wasz wybor.

Lubiczanko-buziaczek dla Danielka! Zuch chlopczyk!!!

Zgago-

happy_anniversary-12742.jpg

Tichonku-tulam!

Milego dnia dziewczynki!!

Zgaguś a juz nie ważne:-D wazne ,ze w ogóle jest taki dzien:-D buziol

Tichonkowa ja zazwyczaj nie rozumiem:happy2:

kasiu Irlandko szpiegu TY :-p byłam juz , zeszlam się i zgrzałam nawet- duszno jakoś.A stronkę BB to ja mam zawsze otwartą - zminimalizowana znaczy,ale nich tylko ktoś wazy się ją zamknąć:crazy::-D

przyszla_mama81 z calym szacunkiem dla pomyslowości Twojego męża- imię to jest beznadziejne;-) jednak to rzecz gustu a o tych się nie dyskutuje podobno;-)

w ogóle przeczytalam Trojan:baffled::-D

Hejo
LadyZgaga wszystkiego naj
Nie strasz mnie ze ha wroce do Irl a tam upaly

Tichonek mozesz byc tu z nami smutna nikt nie bedzie ci kazal pisac zartow na sile mozesz pisac smutno a my bedziemy cie sluchac tj czytac i pocieszac

PrzyszlaMamo a skad taki pomysl na imie??
mi sie nie podoba mozna wybrac duzo ladniejszych oryginalnych imion np Samuel ale najprostsze imiona chyba najladniejsze ;-)

A ja chyba osiwieje z moimi urwisami Emma maruda na calego a eryk pobudka 5 rano bo nos mial zatkany wrrr

I znow upaly wrocily

Monia, ja Cie absolutnie nie strasze:-) Ale szczerze, to chcialabym jeszcze troszke slonko poogladac i pozakladac Adzie cieniutkie letnie sukienusie.

A ja wrocilam od GP. Musze isc do niej znowu w piatek, bo nie dosc, ze znowu mam cukier w moczu (wg glukometra na szczescie w normie), to jeszcze mi bialko doszlo:baffled: Niewiele ale jest.
Mam nadzieje, ze w piatek, to my juz w komplecie bedziemy:tak: Pomarzyc dobra rzecz:sorry2: Pewnie sobie jeszcze poczekamy...

Ok, ide bo A. wrocil na lunch a mamusia zaraz za ciacho drozdzowe sie bierze i ide pomagac (czyt. dotrzymac towarzystwa w kuchni):sorry2:

A jednak witam się dzisiaj schorowana:sorry2:
Rozłożyło mnie wczoraj po południu doszczętnie, gorączka prawie 39* i mokra noc za mną, tak się spociłam. Ledwo żyję dzisiaj, chyba jakaś grypa mnie dopadła, bo łamie mnie w stawach, boli gardło i mam gorączkę. Najgorsze, że samo się nic nie zrobi, a dzieciaki nie rozumieją, że mama chora, choć na razie są grzeczne:tak: Wstawiłam pranie, ale nie mam weny już zupełnie na nic, a jeszcze jakiś obiad wypadałoby ugotować:sorry2: Prasowanie od wczoraj leży i znowu mi się nazbiera:baffled: Mam nadzieję, że jutro będzie już znacznie lepiej:tak:

Madbebe spóźnione życzenia urodzinowe:zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,
samych szczęśliwych i radosnych chwil,
mnóstwa uśmiechu i spełnienia marzeń,
sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym.
Sto lat!

lady_zgaga
a dla Ciebie i Twojego męża życzenia z okazji rocznicy ślubu:tak:
Wśród ciągłej życia pogody,
niech rozkosz Was oplata,
wśród miłości, wiary, zgody
żyjcie w zdrowiu długie lata!

Życzę Ci szybkiego, łatwego i bezproblemowego porodu, bo Twoje dni są już policzone;-) Bardzo bym chciała, żeby przepowiednie tego Pana się sprawdziły, bo brakuje mi słonka:sorry2:

Misiu
super, że randka z mężem się udała:tak: Wyglądałaś oszałamiająco:tak: Piękna i sexsowna z Ciebie kobieta:-) Ja to jeszcze w ciągu prawie 4 lat nie miałam okazji nigdzie wyjść z mężem sama:sorry2: Nie było zbytnio możliwości:-(

Julia fajnie, że udało Wam się dostać domek:-) Pewnie się bardzo cieszycie, tym bardziej, że czekaliście 3 lata, a to wcale nie mało:tak: Oby Wam się tam dobrze, wygodnie i szczęśliwie mieszkało:tak:
My w końcu musimy się przejść z wypełnionym formularzem do naszego Councilu, bo leży już drugi tydzień:sorry2:

Kasiuleczka pięknie malujesz:tak::tak: Toż to dzieła sztuki:-) Może w niedługim czasie będę miała zamówienie dla Ciebie, oczywiście za opłatą;-)

Kasiu Irlandko miło, że zajrzałaś:-) Napisz wolniejszą chwilą co tam u Ciebie? Śledzę Twój blog i szkoda mi Twojego usychającego ogródka:-( Choć ostatnio trochę popadało w PL chyba, więc może coś jeszcze odbiło:tak:

Lubiczanko kto jak kto, ale Ty napewno zorganizujesz świetnie czas swoim dzieciaczkom:-) Ale faktycznie w taką pogodę nic się nie chce:baffled: Gratulacje dla Danielka i jego pierwszego mama:-)

Tichonku
to napewno przejściowa niedyspozycja, każdy taką miewa;-) Zobaczysz, że niedługo uśmiechnie się do Ciebie los:tak: Fajna babka z Ciebie, więc nie marnuj czasu na smutanie się;-)

Przyszła_mamo
imię bardzo oryginalne i nie każdemu może się podobać;-) A z ciekawości zapytam jak ma na imię córka?:happy2:

Margaritta uniknęłaś deszczu w drodze na pocztę?;-)

A ja się pochwalę, że nie karmię Olivera piersią już prawie 3 tygodnie i dzielnie to znosi:tak: W końcu mój organizm od jakichś 4lat może odpocząć, bo jak nie ciąża, to karmienie piersią, albo jedno i drugie:happy2:

Miłego dnia:-)

madbebe wszystkiego naj z okazji urodzin-troche sie spoznilam:zawstydzona/y:ale dopiero po poscie Wolfi sie kapnelam ze mialas urodziny:zawstydzona/y:.
LAdyZgago Wam rowniez zycze wszystkiego naj...samych wspanialych dni i cudownych chwil:-)
Kasiuleczo slicze malunku...b.mi sie podobaja.
Kasiu IE fajnie ze zajrzalas...:-)napisz co u Ciebie.
Lubiczanko,zorganizowalas cos dzieciaczka??/
Tichonku tulam...nie smutaj sie , na pewno nie dlugo wsio wroci do normy:-)
Wolfia zdrowka zycze....mnie taka grypa dopadla ponad tydzien temu...do dzis jesczze jestem na antybiotyku...ale dzis juz biore ostatni dzien,a jutro planuje sie pifffka napic;-):-D

Na facebooku sie jakis czarny do mnie przyplatal i pisze po Polsku:-D:-D:-Dpyta czy mieszkam w Kalisz:-D

U as na szczescie nie pada,ale przez moment tak po 11 cos k\ropilo a teraz nawet slonko swieci i jest 19 stopni

Witam deszczowo :baffled:

Wolfia w niedzielę jest festyn "Garden Fete" przy Borris Road dla dzieci.Zaczyna się o 2:30,wstęp 2 euro od dorosłego,dzieci za darmo.To tak jakbyście chcieli się rozerwac ;-)
Oczywiście jak wyzdrowiejesz,zdróweczka kochana życzę.
No i gratki za odstawienie młodego od cycka ;-)

Lady zgaga sto lat w szczęściu i miłości życzę :tak:
To już jutro masz termin porodu :rofl2:
Oby się spełniły przepowiednie pana z Nowej Zelandii :-D

Lubiczanko pytałaś jak papug.No ma się całkiem dobrze,a już szaleje ze szczęścia jak M wraca z pracy :-D

Tichonku mam nadzieję,że szybko smutki odejdą :sorry2:

wiesieńka dzieki za linki.Korci mnie ten pokaz lotniczy w Bray.w zeszłym roku byliśmy i dzieciaki były zachwycone,ale wtedy mieliśmy o połowę bliżej do Bray :dry:

Kasiu Irlandko no nareszcie.Ja też podczytuję Twojego bloga :-D:tak:

Renni ja cały czas przymierzam się do zakupu hula hoop z masażerem kulkowym.Ponoc daje super efekty,ale najpierw trzeba przejśc tygodnie z siniakami i obolałą talią.Ale czego się nie robi dla kilku centymetrów mniej w obwodzie :rofl2:

Kasiuleczko ja cały czas powtarzam.masz kobieto talent,a to co wyrabiasz to cuda.ja też chyba się zapiszę w kolejce po jakiś maluneczek.

Martwi mnie to,że Marta się nie odzywa :-(
Czy ktoś ma jakieś wieści od niej?

dobra,lecę się za coś zabrac.
ale mnie się nie chce :baffled:

reklama
wolfia,ewelcia-dzieki za zyczonka :tak:
Wolfia-powiedz jak ise uporalas z odstawieniem od cyca,bo mnie tez to czeka:baffled:W sumie jeszcze nie teraz ale wkrotce..
Zdrowka Ci zycze!Mnie tez meczylo prawie tydzien.Zaczelo sie od gardla,pozniej goraczka, na koniec zawalony nos:baffled:oslabiona bylam strasznie:dry:Polecam plukac gardziolo sola plus herbatka z miodem i cytryna i czosnek na noc.Mysle ze nie potrwa to dluzej niz 5dni,czego Ci zycze:tak:
Tichonek-podpisuje sie pod moniadan-komu masz smecic jak nie nam?kazdej sie t zdarza i z doswiadczenia wiem,ze dobrze jest sie wyzalic..Poza tym..-chyba zlym nastrojem niewiele wskorasz,co?:sorry2:;-)
Zgaga-ale Ci dobrze!mniam..tez bym pojadla,ale nie chce mi sie robic:zawstydzona/y:
lubiczanka-gratki Danielkowi za mame:tak:
Wikta od wczoraj ciagle tylko mama i mama.Wczesniej bylo mama na cyca,teraz juz co chwile:baffled:Pewnie cierpi na tez zeby bidulka moja:-(Tez sie codziennie zastanawiam co z Marta,bo przeciez miala sie odzywac..:/ A jakis numer tel ktos do niej ma?Mam nadzieje ze dotarli szczesliwie..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry