reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta ty to wiecznie nie wyspana i cos sie dzieje masakra... trzymaj sie babo!!:)
Lubiczanka to umawiamy sie ze jak twoja drużyna wygra to przyjezdzam do ciebie z trunkiem , a jak moja to ty do mnie przyjezdzasz na weekend:)!!! Wiec sie juz szykuj na przyjazd do Galway hahahah
Powiedz gdzie jak i co z ta Hiszpania załatwiałas??

Anieczka to dawajcie na wakacje do Galway full wypas ocean riviera itp tylko pogode zamówie takze decydujcie sie kiedy przyjezdzacie hihii
My odpoczywamy po obiedzie i o 16 jedziemy na lotnisko ojj bede płakac za moim urwisem:)

reklama
łłłłłłłłłoj Dziewczynki-kto powiedził,że tak tanio było?Tzn nie-jak patrzeć na to,że na 5 osób to faktycznie nie jest zle.\no więc jedziemy na kilka dni zaledwie-tylko dlatego,że J ma ograniczenia.Tak więc-wyjazd 5cio dniowy do Reus(do Barcelony zrobimy sobie jednodniowy wypad-być tak blisko i nie zobaczyć?)za samolot zapłaciliśmy500e,ale jakbyśmy mieli bardziej elastyczny kalendarz byłoby taniej:(Hotel-ze śniadankiem,basenem,placem dla dzieci,i innymi duperelami(transfer,plaża,spa)300e za wsio:)Nie ma tragedii...choć taniej oczywiście by nas wyniosło gdybyśmy się zakwaterowali jakieś20km od lotniska-a tak jest 5:)))nie chce nam się walać w te i we wte:/
Kamcia-deal:)niech tak będzie:)
Margaritta-daj mi kwotę do której mam się zmieścić i mniej więcej preferencje(hotel,kraj)i już Ci szukam-właściwie to jutro,bo zaraz to ja do pracy gnam:(Ale 3 dni(wieczorki raczej)-damy radę...i obliczyłam sobie ile powinnam dostać za urlop-micha się cieszy:)))
udanego popołudnia i uciekam:)

Normalnie jestem MEGA dumna z mojego synka :-):tak: położyłam kotlety na stole ten zaczął je liczyć : jeden,dwa itd. jak skończył zaczął od nowa ONE,TWO,THREE,FOUR FIVE....:szok::szok::szok: w życiu go liczyć po ang. nie uczyłam :szok::cool2: Bóg zapłać za kanał Playhouse Disney :-D i jak ktoś mi powie że TV oglupia to normalnie kopnę :-D
Lubiczanka gratuluję zaradności :) i zazdraszczam wypadu :zawstydzona/y::tak: co nie znaczy że nie żzyczę Wam aby był udany ;-)

Ostatnia edycja:
Pauletta82- gratulacje dla Wiktorka:-)
jesli ktoras jest zainteresowana to we wrzesniu bilety Aerlingusem do Barcelony sa tanie, a polecamy Barce bylismy w zeszlym roku i naprawde warto, mielismy zwiedzic ja przed 1 dzien jak planuje lubiczanka a jezdzilismy przez nastepne 2:-Dpolecamy, komunikacja rewelacyjna wszedzie mozna dojechac metrem, a jedzenie szczegolnie owoce przepyszne:cool2:
ja dostalam bojowe zadanie na wieczor, szukac auta:szok: dostalam wytyczne i bede siedziec, moze cos upoluje:tak:;-)

No pięknie!Człowiek tylko do miasta wyjdzie,wraca ma tu wczasy w Hiszpanii zaklepane:-DI powiem Ci,lubiczanko,że wcale nie tak dużo jak na 5-ciu ludzia;-)
Nas to nie stać nawet na wycieczkę po Irlandii:-(P ma niedługo tydzień urlopu i będziemy się znów w domu kisić:wściekła/y:A mieliśmy choć na klify jechać,zobaczyć bo jeszcze nie widzieliśmy:sorry2:...Nie ma za co:-(
Pauletta,gratki dla Wicia:tak:,mój Radek też się nauczył liczb po angielsku z tv:tak:
Margaritta a Ty co?Obraziłaś się czy cuś?:sorry2:Ktoś mnie to niedawno opieprzał,że GG nie włączyłam i mówił,że będzie do mnie dziargał i moje doły zasypywał i co:confused:

Pauletta gratulacje!!!
Lubicznka kochana ja Ci radze mieszkaj w Barcelonie jest pięknie można sie zakochac hostele sa tanie np ze śniadaniem. Jak ja byłam to było cudownie i z chęcia bym wróciła:)
Wisienka zaraz wchodze na Aerlingusa:)
Zawiozłam Mame i Oliviera na lotnisko , własnie leca do Polski , Olivier na lotnisku przytulił sie do nas powiedział że bedzie tęsknił i poszedł ... masakra myślałam że jakis płacz będzie czy coś. Moje dziecko jest juz duże:) Zobaczymy jak długo wytrzymamy.

Hejo wieczorkiem
Kamcia ale masz zucha moj yo by siebtrzymal spodnicy i nie chcial puscic ;-)
Dzis jechal z moja siostra na 4h i bylo mu ciezkobsiebrozstac a jeszcze mialnswoje ukochane kuzynki do towarzystwa

Pauletta gratulacje czyli Wiktorek lepiej liczy pa ang niz po polsku ;-)

Ja dzis wybylam z przyjaciolka na zakupy i na pizze
Mile po poludnie spedzilysmy
W srode moja friend idzie do szpitala bedzie miec cc

Jestem taka ciekawa czy bedzie chlopiec czy dziewczynka
Lubiczanko kiedy lecicie?

reklama
przeżyłam chwile grozy:szok:pojechalismy z K do lekarza takiego na telefon:tak:a ten powiedział ze nie podobają sie odgłosy w płucach Szymka:szok::szok: i dał skierowanie do szpitala na przeswietlenie:szok:ręce mi sie trzęsły jak tam jechałam:-(:baffled:ale okazało sie ze jest ok:tak:ufff kamień z serca:tak:mały ma jakiegoś wirusa ale podobno nic poważnego:tak:margaritko dzięki za wsparcie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry