lubiczanka
Fanka BB :)
Kamcia-zakład...ale ja w związku,że niepijata,to fante egzotyczną sobie zażyczę-już szukaj,bo Holendrzy mają tę samą iskrę i wenę do wygrania,jaką miała Ghana-wygram jak się patrzy
))ile mogę wygrać jak postawię ?
Tichonek-a no widzisz jednego przeoczyli
))na bóstwo się robisz?
Asieńko-i ja mam nadzieję,że szybciutko Ci przejdzie-nie chciałabym być w Twojej skórze
Madbebe-oj niedobry Twój Małż...powinien tak Cię rozgrzać,żebyście saunę w sypialni mieli
))Żartuję-jas jak choruję też lepiej niech się J nie zbliża:/
Pauletta-to się zaczyna...Powodzenia-Na szczęście moje starszaki bardziej chętne dawać niż zabierać danielkowi-szkoda tylko,że nierzadko są to mało udane "prezenty"typu gazeta(którą Danielek z resztą docenia i migusiem próbuje wciągnąć co się da,zanim mama się spostrzeże:/)
Andzulina-w polsce się "nasłonecznisz"
a my(czyt ja z ferajną)chyba jednak się gdzieś wybierzemy
)))J wysępił kilka dni wolnego w mój ostatni tydzień urlopu i Hiszpania się wydaje być bliżej niż kiedykolwiek
))
Tichonek-a no widzisz jednego przeoczyli
Asieńko-i ja mam nadzieję,że szybciutko Ci przejdzie-nie chciałabym być w Twojej skórze
Madbebe-oj niedobry Twój Małż...powinien tak Cię rozgrzać,żebyście saunę w sypialni mieli
Pauletta-to się zaczyna...Powodzenia-Na szczęście moje starszaki bardziej chętne dawać niż zabierać danielkowi-szkoda tylko,że nierzadko są to mało udane "prezenty"typu gazeta(którą Danielek z resztą docenia i migusiem próbuje wciągnąć co się da,zanim mama się spostrzeże:/)
Andzulina-w polsce się "nasłonecznisz"
a my(czyt ja z ferajną)chyba jednak się gdzieś wybierzemy
, uroki mieszkania w wielkim mieście Lublinie i spokój był tak długo, a tu masz...
i nie jest tak zle z tą pogodą- wieje,ale cepełko raczej. Pranie tez juz wyjęłam i trza isc rozwiesić. Poloze zaraz Niki, Martyna na rolkach smiga i co bedzie?.... tak tak- moj błogi spokój.
serio- ja ja juz coś znajde to znow bilety 3 razy drozsze niz sam hotel i pobyt w nim
a jechac by się chciało..oj chciało...

a wiesz,ze dziś juz czwartek 

Ale nie jest tak najgorzej..Gdyby byla zwerbowalabym mezowskiego do pomocy;-)