reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-zakład...ale ja w związku,że niepijata,to fante egzotyczną sobie zażyczę-już szukaj,bo Holendrzy mają tę samą iskrę i wenę do wygrania,jaką miała Ghana-wygram jak się patrzy:)))ile mogę wygrać jak postawię ?
Tichonek-a no widzisz jednego przeoczyli:)))na bóstwo się robisz?
Asieńko-i ja mam nadzieję,że szybciutko Ci przejdzie-nie chciałabym być w Twojej skórze:(
Madbebe-oj niedobry Twój Małż...powinien tak Cię rozgrzać,żebyście saunę w sypialni mieli;)))Żartuję-jas jak choruję też lepiej niech się J nie zbliża:/
Pauletta-to się zaczyna...Powodzenia-Na szczęście moje starszaki bardziej chętne dawać niż zabierać danielkowi-szkoda tylko,że nierzadko są to mało udane "prezenty"typu gazeta(którą Danielek z resztą docenia i migusiem próbuje wciągnąć co się da,zanim mama się spostrzeże:/)
Andzulina-w polsce się "nasłonecznisz"
a my(czyt ja z ferajną)chyba jednak się gdzieś wybierzemy:))))J wysępił kilka dni wolnego w mój ostatni tydzień urlopu i Hiszpania się wydaje być bliżej niż kiedykolwiek:)))

reklama
Na szczęście to dopiero początek był i szybko zadziałałam, więc mam nadzieję, że w mig przejdzie.:-). Ja często łapałam i piasek miałam:no:, uroki mieszkania w wielkim mieście Lublinie i spokój był tak długo, a tu masz...

U mnie obiad przygotowany, tylko podgrzać:-), na dole posprzątane, dwa prania wywieszone, kurze w pokoju pościerałam, jeszcze odkurzanie i mop w sypialni, ale mała śpi i muszę czekać

hej

My juz po spacerze dośc dlugawym :sorry2: i nie jest tak zle z tą pogodą- wieje,ale cepełko raczej. Pranie tez juz wyjęłam i trza isc rozwiesić. Poloze zaraz Niki, Martyna na rolkach smiga i co bedzie?.... tak tak- moj błogi spokój.

lubiczanko ja nie wiem jak Ty to robisz:sorry2: znaczy sie te rezerwacje wynajdujesz.Juz nawet mówiłam do Marty,ze jak bede u Cię to Cię do kompa zaciągne zebys nam wczasy gdzies wyszukała:-D serio- ja ja juz coś znajde to znow bilety 3 razy drozsze niz sam hotel i pobyt w nim:baffled: a jechac by się chciało..oj chciało...
Co do "bycia" u Cię... zaraz sie jakoś zgadamy. znaczy sie to od Cię oczywiscie zalezy :tak:

Marcia zdrówka dla maluszka i sił dla Ciebie. Fajnie,ze w ogole byłaś :tak:

anineczko rzeczywiscie juz wczoraj bez odbioru było:confused::-p a wiesz,ze dziś juz czwartek :cool2::-D

madbebe zdrowiej niunia zdrowiej:tak:

Gdzies mi śmignęło pytanie o Back to school... owszem juz mozna składac formularze- mi sam do domu przyszedł- nie no postman przyniósl:cool2: i na dodatek moja NIki się załapała równiez na ten dodatek a podkreslę,ze do zadnego 'kreszu" tudziez innego przedszkola nie chodzi :happy2:

To co? ide Niki smignąc do łózia pranie powiesic i się legnę na kanape :cool2:

hello

ale dzisiaj zmulam :baffled:
MArgaritta no jestem,jestem,dziś czwartek i czas płacenia rachunków,matko jedyna kasa topnieje strasznie szybko.
Jeszcze dziś jedziemy opony zmienic w moim autku :sorry2:

deszczyk kropi,ale dzieciakom to nie przeszkadza w zabawie na ogródku :tak:

Lubiczanko szczęściaro przyznaj się jak ty szukasz biletów,drogie były.A mnie nie stac na żadne wakacje :baffled:

Witam!

Wow Lubiczanko, udanych wakacji zyczę, ja tez jak czegos szukam to ceny z kosmosu
DZieki za info o BtS

Nic wiecej nie popisze bo weny brak, miłego dnia wam życzę

lubiczanka- my to stworzymy dla Ciebie super stanowisko: AGENT BIURA PODROZY BB ;-) Ja tez wczoraj znalazlam na wrzesien jedyna okazja bilety po 10.99 ale jeszcze tylko sprawa czy dostaniemy urlop - dowiem sie w poniedzialek jak moja szefowa wroci z wojazy wakacyjnych, a ja lesencja- nie widzialas w realu :-D
anineczka- znam ten bol my tez wlasnie przez to przechodzimy:-(
Marta F- specjalne zyczenia dla Szymcia
dla wszystkich chorowitkow zdrowka
a my dzis w koncu zalozylismy lokate Asi w banku tyle czasu sie zbieralismy ale we dwoje trzeba byc a my jak pracujemy na zmiane a banki czynne w takich godzinach wiec ciezko ale sie udalo+ dostalismy na super warunkach ubezpiczenie na zycie w razie W
uciekam obiad montowac zanim szanowny do pracy nie pojdzie;-)

Ostatnia edycja:
TRALALALA!!!ale jestem happy-po błyskawicznej akcji mamy zarezerwowany samolot do Hiszpanii:)))))
ile dalas, spiewaj tu!;-)ja tez musze w tym roku gdzies pojechac bo zwariuje:baffled:Dostalam nowa karte kredytowa wiec trza sie rozejrzec i zabookowac..
dzieki dziewczyny za zyczenia zdrowka.Jakos sie 3mam..Tak se mysle jak to fajnie kiedys bylo...chora-w lozku i tyle.A przy dzieciach nie ma chorowania:no::dry:Ale nie jest tak najgorzej..Gdyby byla zwerbowalabym mezowskiego do pomocy;-)

reklama
dzięki laseczki za zyczenia zdrówka:) niania mówiła ze było źle:/ teraz mały śpi,chyba polece do lekarza wieczorkiem bo do mojego to bez sensu leźc:/:/
ja ledwo żyje,spałam na stojąco,łeb pęka,więc potem zajrze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry