wiesienka123
mama Asi
MartaF- to ja Ci wspolczuje, ale zycze z calego serca zdrowka dla Szymcia, a Tobie duzo snu,
Kamcia - naprawde dzielnego masz synka
ok szukam tego auta;-)
Kamcia - naprawde dzielnego masz synka

ok szukam tego auta;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Biedna Ty i Szymuś:-(Ja bym pewnie już wyła po drodze,w aucie
Jeszcze raz zdrówka dla Szymusia i siły dla Ciebie
Ciekawa jestem:-)A fotki bratanicy nadal nie możesz dodać?
już się boję co tym razem
ide jeszcze dzisiaj do swojego magika,zobaczymy co powie
ale musi coś byc skoro mały sie tak drze
też miałam taką na śniegu,ale zatrzymałam sie przed samym słupkiem
a tutaj jest w niektórych miejscach taki aswalt ze jak pada to ślisko jak na lodzie
ja jade do pracy taką drogą i nie raz widze jak samochody wjeżdzają w drugie
także trzeba uważac jak pada;-)

, może zanim się upierze to sobie pójdą. Anusia chyba nie dospała, no nic idę się z nią pobawić
do tego niezbyt wyspana jestem jak szłam wczoraj spać wylądowałam w wannie w ciuchach a miałam tylko plecki umyć mojemu P

także moje pójście spać przeciągnęło się bardzo w czasie bo na kąpieli sie nie skończyło ;-) a i dziękować dziewczyny za gratki dla Wiktorka i fakt pawica ze mnie jest wieeelka ....Moniadan WIktorek liczy do 10 po polsku i jak się okazało po ang. również ;-)
całe szczęście że nic się nikomu nie stało
jak robiłam w Pl prawko była akurat zima i instruktor wprowadzał samochód w kontrolowane poślizgi żebym wiedziała jak sie w takich sytuacjach zachować
w tamtym roku teżx wpadłam w poślizg urządziłam prawdziwe Tokio Drift na ulicy bokiem jechałam przez jezdnię ale udało mi się auto wyprowadzić bez szwanku także może jak będziesz w Pl zimą wykup sobie z godz jazdy i poproś ins.o nauczenie cię panowania w poślizgu ;-)
o tyle dobrze że na prześwietleniu nic nie wyszło przytul Go mocno i ucałuj