reklama

Mamy z Irlandii!!

hej mamki.
A my od rana sprzatanko , poxniej kawusia w milym towarzystwie:-):-):-)
Obiadek , a teraz leniuchowanie.
Kobiety no fotka super, super fotograf i super modelki hmmmm
tylko powiedzcie jeszcze która jest która??:confused::confused::confused:bo ja pojecia nie mam.:sorry2:

reklama
hahahaha welcome back!!!!:-D:-D:-D:-Djestem tylko dzięki uprzejmości lubiczanki:tak::-)kochana moja:tak:

margaritta wariatko żyje ale wczoraj miałam takiego nerwa ze nawet nic nie powiem:baffled:1,5 godziny dłużej jechałam:wściekła/y:

wiesieńka tichonek margaritta fajnie było was zobaczyc:tak::tak:ale na więcej nie liczcie:no:więcej mnie w Dublinie nie zobaczycie:no::no::-D:-Dprzeraża mnie to miasto:szok:

ide poczytac wstecz o ile dziecię da:-)

Hejka:-)
Madbebe ja tam biore odrazu jak czuje ze mnie cos łapie Lemsip albo panadol wsypuje szaszetke do herbatki z cytrynka i nawet smakuje ok;-) zdrowka zycze :tak:
Didi Tobie tez duzo zdrowka, ja Ci polece Sinutab to takie tabletki dostepne w aptece bez recepty, misia tez je sobie chwali:tak:pomagaja na zatkany nos zatoki i bol glowy:tak: Kociaki super, ja wogole lubie wszystkie zwierzaki:tak:
Tichonek niezly aparat z Radka:-D yyyy...tzn fotograffff:-D I jak tak na Was patrze to widze ze mamy piekna reprezentacje na wschodnim wybrzezu :-p:-D:tak::-)

didi dzięki piękne.Kurcze tego kolesia z tej strony skądś znam,chyba z Galway sprzed 6-ciu lat :dry:

Fajnie,że spotkanko się udały,fotograf zdolny no ale dziewczyny do fotografowania piękne to i zdjęcia bomba :tak::-D

dobra idę dzieciaki wyszorowac,piwko do meczyku jest tak więc bez odbioru :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry