didi
Fanka BB :)
dzieki za cynk..akurat koncza nam sie pampersy i mialam kupowac ..hah a Ewula tylko haggisyAnineczko-pomyślimy))A drużyna Kamci jak mniemam-hiszpania(|?)i tak Holendrzy wygrają
))
dziewczynki dzieci pampersowych-w super value są promocje na huggisy-mega paki(124 szt rozmiar4)-za 16e))inne rozmiary też są-tylko wpisałam przykład(a 4plus np 116sztuk)
lece obiadzio montować a pozniej.... do dentysty![]()
powodzenia
ja zalatwilam dentyste w Pl..uff..narazie spokoj..haha..i nawet duzo kasy nei wydalam
dzieki dziewzynki za zczenie zdowka..przyda sie bo cos dzisias ucho mnie zaczya bolec...
co do szkolnych zakupow..to dzisiaj zakupilam plecak z ben 10 Alowi w Smithsie...za 6,49 przeceniny z 12,99... wiec juz mamy wszystko.. razem z mundurkiem wydalam 80 e.. czyli calkiem calkiem a myslalam ze wydam cos ok 200... wiec jak dstaniemy back to school to jeszczce bede na plusik
wczprajmiapal Pretest ..i 2 h to zamalo..bo duzo musialmi tlumaczyc ..bo tu inaczej niz w Pl... wiec w sobote mam kolejne 2 h .. a w poniedzialek o 15:45 mam egzamin..juz kicham w galoty.... obym zdala...normalnie mam takiego stresa ze szok..
ok..lece polezec troszke
Moniadan...gardlo juz mnei taknie boli...ale bardziej schodzi mi jakby z zatok..no i teraz to ucho..a ten back to schol mozesz wydac na co chcesz...
co polecacie tutaj ichinego dobrego na zatoki???
, a mnie tam o zdanie w takich sprawach pytać nie trzeba;-)

;-)