reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-pomyślimy:)))A drużyna Kamci jak mniemam-hiszpania(|?)i tak Holendrzy wygrają:)))
dziewczynki dzieci pampersowych-w super value są promocje na huggisy-mega paki(124 szt rozmiar4)-za 16e:)))inne rozmiary też są-tylko wpisałam przykład(a 4plus np 116sztuk)
dzieki za cynk..akurat koncza nam sie pampersy i mialam kupowac ..hah a Ewula tylko haggisy
lece obiadzio montować a pozniej.... do dentysty :baffled:

powodzenia :)
ja zalatwilam dentyste w Pl..uff..narazie spokoj..haha..i nawet duzo kasy nei wydalam

dzieki dziewzynki za zczenie zdowka..przyda sie bo cos dzisias ucho mnie zaczya bolec...:( dobrze ze w Pl kupilamkropelki na uszko wrazie W..haha ide zaraz zakropic je...oby przeszlo

co do szkolnych zakupow..to dzisiaj zakupilam plecak z ben 10 Alowi w Smithsie...za 6,49 przeceniny z 12,99... wiec juz mamy wszystko.. razem z mundurkiem wydalam 80 e.. czyli calkiem calkiem a myslalam ze wydam cos ok 200... wiec jak dstaniemy back to school to jeszczce bede na plusik

wczprajmiapal Pretest ..i 2 h to zamalo..bo duzo musialmi tlumaczyc ..bo tu inaczej niz w Pl... wiec w sobote mam kolejne 2 h .. a w poniedzialek o 15:45 mam egzamin..juz kicham w galoty.... obym zdala...normalnie mam takiego stresa ze szok..
ok..lece polezec troszke

Moniadan...gardlo juz mnei taknie boli...ale bardziej schodzi mi jakby z zatok..no i teraz to ucho..a ten back to schol mozesz wydac na co chcesz...

co polecacie tutaj ichinego dobrego na zatoki???

reklama
Witam ale tu cisza
My wrócilysmy z miasta idziemy pierogi robic:)
Moja drużyna to Hiszpania!!!:)
Anieczka Olivier ma kupiony bilet w jedna strone leci jutro z moja mama, wiec miesiac lub dłużej zostanie w Polsce zobaczymy ile wytrzymamy oboje rozłakę:/
A poleci po niego Łukasz chyba. Niepracujaca babcia sie nim zajmie do południa a reszta babci i cioci popołudnia i weekendy takze bedzie mial co robic. No i moze uda sie go do przedszkola zapisac ... zobaczymy:)

Dziewczyny super fotki czyli spotkanie sie udało:)

Margaritta -dzięki za fotki, fotograf pierwsza klasa, wszyscy sa w całości to najważniejsze:-D, a mnie tam o zdanie w takich sprawach pytać nie trzeba;-)
kamcia, biola - pewnie sie chlopcy troche stesknia za wami ale jaka radosc potem bedzie jak was zobaczą,
Marta dojechala pisalam wczoraj sms do niej:-)
moja corcia padla po spacerze, wiec poszukam jakis wakacji :tak:
lubiczanka - dzieki za info o pieluchach,szkoda ze to na hugissy, ale pewnie niejedna mama skorzysta

ello!
pokimalam troche ale czuje sie jeszcze gorzej:baffled:jednym slowem-plone:dry::szok:
didi-kto tu sie tak upieral ze to tak samo,jak w PL?;-):-Dnie boj sie!nikt Cie nie zabije;-)najgorsze co sie stanie to,ze oblejesz,a stres tylko szkodzi:tak:Sama s***am po gaciach,ale ja to panikara,ze hoho;-):-DBedzie dobrze!:tak:3mam kciukasy.A kiedy masz egz.?
wlasnie zmierzylam temp.,mam 37,6:baffled:Wlasnie czuje ze cos nie teges.Dzizas niech juz ten A.wraca...:dry:Nie wiem czy brac jakis paracetamol,czy nie zbijac?

Ostatnia edycja:
didi napisz coś więcej o tym pre teście.Z irolem jeździsz czy z polakiem?co jest innaczej?
wiem teraz na 100% że powinno się na rondzie włączac prawy kierunek jeśli chce się zjechac na rondzie w prawo.Tutaj masz po polsku rules of road jeśli chcesz:
Home - Rules of the Road (Road Safety Authority)

dzieki za str..ale juz ja dawno oblukalam..teraz zcekam az P kupi tusz i odrukuje troszke z niej .. a to str dla Ciebie http://www.beta-naukajazdy.com/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=119&lang=pl
do kierunkowskazu t jak jedziesz w prawo to wjezdzajac masz wlaczony prawy i jak juz jestes na godz 12 na rondzie to wlaczasz lewy i zjezdzasz
np..nie zawsze uzywa sie kirunkowskazow( a ja wyzywalam na nich ze nie wlaczaja) jak nie ma nikogo za Toba to nie musisz wlaczac go
noi takjakpisala kiedys larcia musisz znac sygnalizacje reczna...

ello!
pokimalam troche ale czuje sie jeszcze gorzej:baffled:jednym slowem-plone:dry::szok:
didi-kto tu sie tak upieral ze to tak samo,jak w PL?;-):-

tak samo jak w Pl..jest czesc z samochodem..czyli to co pod maska trzeba wskazac i nazwac..swiatla powlanczac i nazwac.. ustawic fotele..zaglowek.. no i reszta egzaminu tez... inne niz w PL sa tylko przepisy drogowe

Ostatnia edycja:
reklama
tak samo jak w Pl..jest czesc z samochodem..czyli to copod maskatrzeba wskazac i azwac..swiatla powlanczac i nazwac.. ustawic fotele..zaglowek.. noi reszta egzaminy tez... inne niz w PL sa tylko przepisy drogowe
jak dla mnie to az..:sorry2:;-)
ja zawsze wlaczam kierunek.Jakby nie bylo jest bezpieczniej i nie zaszkodzi;-)

wiesienka-czekam na meza bo nie mam zadnego paracetamolu w domu.czytalam ze do 38.5 niekoniecznie,chyba ze przeszkadza.Mi juz zaczyna i mam nadzieje sie polozyc i wypocic o ile dziecie z tata posiedzi..:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry