reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
My z sykiem dziś pobyczyliśmy się do 9:30:happy2:Dopiero śniadanko zjedliśmy i miałam iść na pocztę,ale tak mi się nie chce w to wiatrzysko,że szok:baffled:Pójdziem jutro:tak:...Pewnie jutro będzie jeszcze gorzej:dry:ale trudno,już będę musiała:sorry2:
A dziś chatę ogarnę z grubsza i cieńsza bo jakaś taka...:sorry2:
Madbebe,Didi,zdróweczka życzę:tak:Nie dajta się:-D

reklama
lubiczanko dersert rose,najlepszy kawałek Stinga.
Aaaa tak zapraszam w sobotę,jeśli pogoda dopisze będzie grill :-)

madbebe,didi zdróweczka

dziś przysłali nam wszystko co dotyczy Antka szkoły i mocno się zdziwiłam,że w jego szkole nie ma mundurków :dry:
maja byc ubrali schludnie i czystko,ale mundurków nie ma :tak:
czyli zaoszczędzę trochę kasy,tylko dres trzeba kupic :tak:

anineczko-a no właśnie wiem:)Co do mundurków-zazdroszczę...ja co prawda mam już prawie wszystko,ale za saM SWETEREK I BLUZE DRESOWA MUSZĘ WYWALIĆ 80E:/ A CO DO SOBOTY-niestety odpada(miałam nadzieję na niedzielę)-ja pracująca:(((

Witam laseczki no pogda nas nie rospieszcza:/
Dużo zdrówka życze chorowitkom.
My dzis ostatni dzien jakos spedzimy razem , sernik juz lodówce gotowy, potem bedziemy pierogi robic , musze spakowac Oliviera do Polski.
No i dzisiaj gra moja druzyna!!!:)
Mnie jeszcze mundurki nie dotyca hihii
Chociaz w Polsce babcia moze załątwi Olivierowi przedszkole na kilka godzin:)
No nic lece jestem w stresie bo jutro po południu leca moi:/ Bedzie mi smutno:(

lubiczanko zapraszam w niedzielę również,można grill powtórzyc lub chociaż na kawkę,dzieciaki się pobawią,dawaj,dawaj ;-):tak::tak:
może Wolfia jak nie może w sobotę to w niedzielę wpadnie?

kamcia a na jak długo Oli jedzie?
No będzie smutno,ale ja też bym chciała wysłac moich do dziadków,niestety nie mam takiej możliwości....a taaaaak bym sobie odpoczęła :szok::-D
twoja drużyna,czyli?
jak to pogoda nas nie rozpieszcza? Ciepełko,słoneczko,krótki rękawek :confused::dry:

Margaritta masz priva :evil::laugh2:

idę na plac zabaw :cool2:

Ostatnia edycja:
Anineczko-pomyślimy:)))A drużyna Kamci jak mniemam-hiszpania(|?)i tak Holendrzy wygrają:)))
dziewczynki dzieci pampersowych-w super value są promocje na huggisy-mega paki(124 szt rozmiar4)-za 16e:)))inne rozmiary też są-tylko wpisałam przykład(a 4plus np 116sztuk)

heloł

moze na spacerze byłam annineczko:evil::-D odpisałam- ale wiem wiem teraz Ty wybyłaś:-D
mundurków nie mają:confused: szczęsciara ? :-D

A własnie ,ze pogoda jest ok:happy2: wieje co prawda z lekka ale zimno nie jest- zreszą doganiając Niki i pchjąc pusty wózek zaden wiatr mi nie straszny :nerd::-D

a oto focia z naszych wczorajszych plot :cool2: nie pytałam o zgode lasek czy mogę:sorry2:

CIMG4698.jpg

Radzio robił fotki :tak:

Marta - zyjesz????:confused::-D

lece obiadzio montować a pozniej.... do dentysty :baffled:

Nie no fotkę mogłaś wrzucić:tak:...Ale Photoshopa nie mogłaś użyć?:dry::baffled::-DAlbo innego odchudzacza?:sorry2:
Dzięki za fotki,doszły a komentarza do nich nie komentuję:-DNiepoważna jesteś!:sorry2:
Mój syn pokrzywdzony bo go na fotce nie ma:sorry2:Dorzucę więc jego fotkę z Wiesienką :tak:

Załączniki

• CIMG4693.jpg
    CIMG4693.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Hejo

Piszę od rodziców z komputera, postaram bez błędów :-p bo na tel. to pisze ze az strach

U nas fajna pogoda, ciepło, ale nie upalnie, w weekend ma byc ponad 30 stopni :szok::szok::szok:

Dziewczyny, czy mozna już składac wnioski na Back to school? i czy te pieniądze sa konkretnie na te mundurki czy można przeznaczyc na cos innego..?

Kamcia, a to Oli leci z babcią czy z tatą?
Didi, Madbebe, płukajcie gardełka wodą z solą :tak:

Moja Emusia ostatnio taka kochana, grzeczna jest, w ogole nie płacze, jakby czuła ze mama sama jest, gorzej z jej bratem :wściekła/y: juz nie mam słow na niego
Oki uciekam na razie pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry