reklama

Mamy z Irlandii!!

Super, ze spotkanie Wam sie udalo! Nastepnym razem to juz bedziemy na bank!!!

Musze sie Wam pochwalic, moje dziecko samodzielnie dzisiaj policzylo do 7, a z taty pomoca do 10.:tak::happy2:

reklama
ale tu cisza, czyżby wszystkie mamy oglądały mecz:-D;-) piękny, ale jutro będzie jeszcze lepszy, finał to na pewno Holandia i myślę Niemcy ale kto wie, uciekam prasować co by jutro spokojnie sobie obejrzeć meczyk:-)
Asia padła zaraz po kąpieli i jedzeniu o 7.45, ale dziś mało spala, a po południu poszłam jeszcze z nią na plac zabaw wiec mam nadzieje ze prześpi cala noc

Andzulina dzisiaj Ania ma właśnie taki dzień. Wszystko jest bee, bawić się sama nie chce, tylko płacze a ja nie wiem w co ręce włożyć. Jeść nie chce. Tak ogólnie narzekać nie mogę, bo jest cudna, rozśmiesza mnie non stop, tak jest pojętna, tak wiele umie i rozumie, ale czasem brakuje mi siły, bo wszystko jest na nie... I czasem po prostu muszę się pożalić.:-) Zawsze jest ten gorszy dzień, gdy ząbki dają o sobie znać a w jej przypadku to ciężkie przeprawy.
Ojj wspolczuje Asienko. A u nas juz wychodzi dolna jedyneczka :szok:
Jak na razie jest ok, tylko w nocy czasem poplakuje, no i dzis byl marudny, ale to moze tez pogoda taka :/
Oby Ani szybko te zebulce wyszly!!

Pauletta 82-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl::rolleyes::biggrin2::oo2:
to jeszcze to na poprawienie humoru, pewnie niektore z was widzialy ale ja jak mam zly humor i sobie przypomne muche to mi sie poprawie od razu- koniecznie trzeba obejrzec do konca
[video=youtube;UHFc8lME-tA]http://www.youtube.com/watch?v=UHFc8lME-tA&feature=related[/video]

Pauletta a ty co masz do mojej CITA hyyyyyyy??????? Hmmm Lee jaki on jest przystojny:tak:;-) raczej byl:-p:sorry2:

Wiesienko muszka to akurat ulubiony film Nikosia w telefonie mojego P:sorry2: ale zaznaczam ze konczy ogladanie przed zakonczeniem sie filmiku, tzn przed tymi fajnymi dialogami, zeby nie bylo......:-D

A ja upieklam i pojadlam sobie dukanowskiego chlebka i jestem pelna....:zawstydzona/y::tak:

I jeszcze pani Basia:

[video=youtube;QV35Rwpdtj8]http://www.youtube.com/watch?v=QV35Rwpdtj8&feature=related[/video]

Druga część najlepsza..."Klocka może walnąć..."
:oo::oo2::errr::eek::rofl2::-D:-D:confused::-D:sorry::oo:

Ostatnia edycja:
nie no qr**** smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif

reklama
Witam
Margaritta-nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała być z Wami wczoraj,ale 1-z całą farajną to nie teges,2-praca,praca,praca:(
Tichonek-Pani Basia jest najlepsza:)))Ja najbardziej lubiałam 1szą częśc:)))
Wolfia-znajduj czas na BB:)))
Anineczko-grillek powiadasz...
Kamcia-ale Ci dobrze z mamą-my byliśmy (tak dalej)tylko na Moherach i musieliśmy stawać z 6razy na pawika:/
łoho-płacz i to by było jak narazie na tyle:(Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry