reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao.

madbebe- info jest na ich na stronie.....ze bedzie w piatek:-)

dziewczyny macie CHB? Ja znowu nie....i chyba ich rozszarpie zebami....chamy skonczone!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale mam juz mamusie:-):-) I chyba idziemy do Monkey Buissnes.

reklama
Witajcie.
Przepraszam że tak wpadłam na wasz wątek,ale mam do was małe pytanko.

Czy orientujecie się może ile u was kosztują takie wagoniki :confused:
TOMEK I PRZYJACIELE ------------ LOKOMOTYWA DONALD (1092709043) - Aukcje internetowe Allegro

Nie chodzi mi dokładnie o tego Donalda tylko o tę serię- jest metalowa na magnesy.

Bo moje dziecko o tym marzy,a że niedługo wybieramy się na wakacje do IE to nie wiem czy odłożyć kasę i tam mu kupić,czy szukać u nas okazji...

Bedę wdzięczna za odpowiedź.

Pozdrawiam!

Takie pociągi kosztuję tu 7 Euro:tak:

widzialam to info na stronie,ale koles mowil ze nie wie dokladnie kiedy bedzie w galway.No nic,wazne ze w tym tygodniu..
misia-ja dostalam CHB:tak:

a mnie cos gardlo boli:wściekła/y:mam nadzieje ze mnie nie rozklada:dry::baffled:

CrazyGirl Wyjazd to bardzo dobry pomysł, wiem, bo sama 2 lata temu wziełam pieniądze i poszłam do znajomych, żeby kupili mi bilety i co najlepsze kupiłam wtedy w jedna stronę, bo mu zagroziłam, ze już nie wrócę :-D Do wyjazdu miałam około miesiąca (nie pytaj jaki chodził potulny) strasznie się bał, że naprawdę nie wrócę z mała. Długo przepraszał i prosił, żeby pobyt w polsce skończył się tylko na wakacjach :-) Wońcu po 1.5mies powiedziałam, że może nam kupić bilety powrotne i 2 tyg. pużniej byłam już w irlandii. Od tamtej pory bardzo się między nami poprawiło. Mój P teraz wie, że zadzierać nie warto, bo już mu raz pokazałam.

Chłopem czasem trzeba wstrząsnąć!!!!! Bilety drogie to fakt i ciężko jest jak w domku atmosfera nie za dobra. Postaraj się to wytrzymać, a wszystko wróci do normy. Życzę cierpliwośći, a jak ci to pomaga to rycz w poduche ile wlezie (bo mi bardzo pomaga)

Witam.

Tichonku, Asienka, Margaritta, Justysia- babeczki kochane-duzo szczescia, milosci i wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy!!!!!:tak::tak::tak:

U nas ok, w sobote nam sie Natalka pochorowala, bolal ja brzuszek i zwracala pare razy, w niedzielke bylo juz ok, ale przelezala praktycznie caly dzien na sofie ogladajac bajki.

Dzisiaj MartaF w wielkim miescie!!!!! Dziewczynki pewnie teraz kawkuja ,my niestety nie dalysmy rade sie z nimi spotkac.:-(
Tichonku-tak czy siak dzieki za pamiec!!!!!!!!!!! Czekam na relacje ze spotkania, bo kto jak kto ale TY jestes mistrzynia sprawozdan!!!!:tak::-D:-D

Crazygirl- nie lam sie, wszystko bedzie ok!

madbebe-nie rozkladaj sie tu nam!:-D Goraca herbatke z miodem sobie zaserwuj!

Matko,Dziewczyny-mam lenia,że strach się bać...Zakupki-mus zaliczone,obiad-mus,zrobiony...a mi się spać chce-pogoda do bani...w dodatku zaraz się trzeba szykować do pracy:(niech już się zacznie urlop-tydzień z wyra nie wyjdę;)))Chybaże ktoś się skusi na odwiedzinki:)))))

Witajcie.
Przepraszam że tak wpadłam na wasz wątek,ale mam do was małe pytanko.

Czy orientujecie się może ile u was kosztują takie wagoniki :confused:
TOMEK I PRZYJACIELE ------------ LOKOMOTYWA DONALD (1092709043) - Aukcje internetowe Allegro

Nie chodzi mi dokładnie o tego Donalda tylko o tę serię- jest metalowa na magnesy.

Bo moje dziecko o tym marzy,a że niedługo wybieramy się na wakacje do IE to nie wiem czy odłożyć kasę i tam mu kupić,czy szukać u nas okazji...

Bedę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam!

A moja Maluda tez jest fanká Tomka i na swieta dostala caly zestaw mniej wiecej taki

http://www.zabawki.info.pl/ za okolo 50e w smyth.ie

kurka wodna musze drukowac jeszcze raz bo mi post wcielo

Crazy girl ja tez jestem za odpoczynkiem od siebie
U nas tez jest zawsze na mnie ze ja schowalam i zaprowadzilam swoje porzadki, no ale nic nie poradze ze mój m wszystko na srodku zostawia a my sie musimy o to potykac przez tydzien wtedy sie wkurzam i sama chowam. a najlepsze jest to ze gdy szuka czegos to sie po wojnie domowej okazuje ze pozyczyl i zapomnial o tym.
Lewcia a ty sie jeszcze kulasz twojemu dziecku cos nie spieszy sie na ten swiat, ale nie dziwota bo ciagle zimno pewnie woli w ciepelku jeszcze posiedziec. A termin na wywolanie juz masz? ponoc po 11 dniach po terminie wywolujá poród.

Ostatnia edycja:
Witam i ja w ten okropnie ponury dzień:baffled:
Asieńka - taki urok dzieciaczków, że nie zawsze są aniołkami... to byłoby za piękne i chyba za nudne:confused: ja tam na swojego nie mogę narzekać, jeśli chodzi o spanie - śpi całą noc, budzi się codziennie o tej samej porze, drzemki też ma o ustalonych godzinach... jedynie wyprowadza mnie z równowagi, jak włazi tam, gdzie nie może czyli np schody. no i najlepsza zabawa, to przekręcanie wszystkich możliwych pokręteł w zmywarce, kuchence, pralce...
Tichonek - no proszę cię... mam trochę nadprogramowych kilogramów...

reklama
Andzulina dzisiaj Ania ma właśnie taki dzień. Wszystko jest bee, bawić się sama nie chce, tylko płacze a ja nie wiem w co ręce włożyć. Jeść nie chce. Tak ogólnie narzekać nie mogę, bo jest cudna, rozśmiesza mnie non stop, tak jest pojętna, tak wiele umie i rozumie, ale czasem brakuje mi siły, bo wszystko jest na nie... I czasem po prostu muszę się pożalić.:-) Zawsze jest ten gorszy dzień, gdy ząbki dają o sobie znać a w jej przypadku to ciężkie przeprawy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry