reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dzien doberek,
Asia od 6 nie spala, marudna jak nie wiem co, zjadla kaszke przed 8 i tata wzial na usypianie z ja w pielesze, teraz spia a ja lece obiad szykowac coby maz mial co zjesc przed wyjsciem jak ja pojade na spotkanie;-) milego dnia kobitki
Crazy Girl - moze faktycznie wyjedz na troche, maz stesni sie to potem bedzie po stopach calowal i prosil nigdy wiecej Kochanie nie wyjezdzaj:-)

Tichonek.. Uzbierało mi się trochę. Zostało po ciąży 6 kg i teraz przez ostatnie 2 miesiace przybylo 3 przez głupotę... I zrobił się tłusty brzuch i boczki a tego nienawidzę... Nie lubię jak coś mi się wpija.. na ostatnich imprezach z rękoma skrzyżowanymi siedziałam zakrywając okropną oponę na brzuchu....

dzien doberek,
Asia od 6 nie spala, marudna jak nie wiem co, zjadla kaszke przed 8 i tata wzial na usypianie z ja w pielesze, teraz spia a ja lece obiad szykowac coby maz mial co zjesc przed wyjsciem jak ja pojade na spotkanie;-) milego dnia kobitki
Crazy Girl - moze faktycznie wyjedz na troche, maz stesni sie to potem bedzie po stopach calowal i prosil nigdy wiecej Kochanie nie wyjezdzaj:-)

myślę o tym myślę ale co ja powiem w domu.. przecież się domyślą że coś nie tak.. zwłaszcza mama, która myśli że moj m to raj na ziemi... a i mówiliśmy że najwczesniej to na święta przyjedziemy...

Hejooo:-) dżizas jaka paskudna pogoda:wściekła/y: do tego nie moge normalnie zjeść śniadania bo Wiktor się wścieka że jem :eek::confused2::dry: jak sięgam po łyżkę ten z krzykiem rzuca się na podłogę ..zabiera mi ręce od miseczki każe się przytulać jak przestaję jeść uspokaja się jak chce dalej jeść zaczyna swą akcję :baffled: i bądź tu mądry i pisz wiersze bo ja za cho.lere nie wiem o co mu kaman:confused::nerd:
Crazy Girl jak mi P wyjechał na dwa tygodnie to też wrócił i był kochany i mnie zauważal...aż przez dwa dni :sorry2::sorry2::sorry2: teraz wszystko wróciło do normy :dry: no ale my na szczęście się nie kłócimy yyyy tzn P sie nie kłóci ja tylko monologi trzaskam i czasem wydaje mi się że równie dobrze mogłabym gadać do szafy:baffled::eek: a w domu możesz powiedzieć że chciałaś załapać trochę upałów bo w IE się pogoda zepsuła ;-)

Ostatnia edycja:
crazygirl-mnie sie tez wydaje ze to przejsciowe-takie sprzeczki dla rozladowania energii ;-)Jesli chcesz wybyc poza domek,zapraszam do mnie:tak:I tak siedze sama calymi dniami..;-)
misia-ja znowu do Ciebie z tym miesem:sorry2:masz jakies info kiedy beda w Galway bo nie moge sie dodzwonic:no::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry