Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzien doberek,
Asia od 6 nie spala, marudna jak nie wiem co, zjadla kaszke przed 8 i tata wzial na usypianie z ja w pielesze, teraz spia a ja lece obiad szykowac coby maz mial co zjesc przed wyjsciem jak ja pojade na spotkanie;-) milego dnia kobitki
Crazy Girl - moze faktycznie wyjedz na troche, maz stesni sie to potem bedzie po stopach calowal i prosil nigdy wiecej Kochanie nie wyjezdzaj:-)
do tego nie moge normalnie zjeść śniadania bo Wiktor się wścieka że jem 

jak sięgam po łyżkę ten z krzykiem rzuca się na podłogę ..zabiera mi ręce od miseczki każe się przytulać jak przestaję jeść uspokaja się jak chce dalej jeść zaczyna swą akcję
i bądź tu mądry i pisz wiersze bo ja za cho.lere nie wiem o co mu kaman

teraz wszystko wróciło do normy
no ale my na szczęście się nie kłócimy yyyy tzn P sie nie kłóci ja tylko monologi trzaskam i czasem wydaje mi się że równie dobrze mogłabym gadać do szafy
a w domu możesz powiedzieć że chciałaś załapać trochę upałów bo w IE się pogoda zepsuła ;-)
I tak siedze sama calymi dniami..;-)
masz jakies info kiedy beda w Galway bo nie moge sie dodzwonic

...Czyli w piątek...dodzwonilam sie wreszcie,miesko bedzie miedzy czwartkiem a sobota;-)