reklama

Mamy z Irlandii!!

dziewczyny potrzebuje numer do firmy co wywozi smieci nie barna ta druga co tankuje sie karte na stacji benzynowej ......i jeszcze jedno pytanie jak wysylacie te kartki do ch.b poleconym czy tym free???pozdrawiam was solenizantka najlepszego

reklama
aNINECZKO-SŁOWO DAJĘ,ŻE NIE MIAŁAM ŻADNEGO POŁĄCZENIA OD TWOJEGO MIŁEGO:(((dOPIERO O 12.56-ALE ROZMAWIAŁAM Z SIOSTRĄ,ODDZWONIŁAM MINUTKĘ PÓZNIEJ,ALE Z KOLEI ON NIE ODBIERAŁ:(aLE DOJECHAŁ,KAWKĘ WYPIŁ I JUŻ GO NIE MA:(a MOŻE ON DZWONIŁ JAK JA BYŁAM W TESCO-A W NASZYM NIE MA ZASIĘGU?...
tICHONEK-O JA GŁUPIA d..A-PRZECIEŻ MAM cIĘ W TELEFONIE:)
dZIEWCZYNY SZALEJCIE-KORONKI,SKÓRY,A MOŻE KOMUŚ FUTRO SIĘ PRZYDA:D
zBIERAMSIĘ [POMAŁU DO PRACY,A wAM WSZYSTKIM MIŁEGO POPOŁUDNIA I WIECZORKU ŻYCZĘ:)

Anusia pospała pół godzinki z odrobinę lepszym humorem, ale jeść nada nie. Widać, że to dziąsła, bo jak piła mleko to tak się krzywiła jak z bólu i co chwilę odrywała się od butelki. Bidulka moja:-(:-(:-(

Julia ja też wysyłałam CHB za free:-), nam dopiero raz przysłali

To czyli,lubiczanko,nie muszę podawać numeru?:-DMam nadzieję,że jutro nie będzie lało tak jak właśnie za moim oknem:dry:W razie WU,skoczymy gdzieś na kawkę do shoppingu,tak?:blink:
P ściągnęli szwy i lekarz nie pozwolił mu jednak dziś do pracy wracać:-)Hurrra!Czyli mam męża w dzień rocznicy ślubu w domciu:-)
Idziemy świętować:-pJest szampan,są kwiaty,ciasto się robi:-p
Margaritta no,nie byłabym sobą jakbym nie sprzedała,która to rocznica:evil::-D
U mnie skóra to jest,ale męża na ramieniu poszyta:-D
A za futro to też dziękuję,Lubiczanko ale nie po to swoje golę,żeby teraz czyjeś zakładać:-D

Ostatnia edycja:
my po spacerze i obiadku, Asia zjadla i jeszcze ciachem poprawila :-) teraz lunelo ale zaraz przejdzie to jeszcze do parku pojdziemy
Asienka R- wspolczuje my juz jestesmy po, Asia tez nie dala sie dotknac, tylko otwierala buzie jak mowilam jej ze dam jej teethe to wtedy tak, przytulaski dla Was:tak:

hej mamuski
wszystkim rocznicowym wszystkiego naj naj naj zycze i duzo duzo milosci;-)
A my wlasnie wrocilismy z basenu, wybralismy sie w trójke, m zaliczyl najpierw silownie, a my poszlysmy na basenik poxniej M do nas doloczyl. OHHHH ale z tej mojej Olivy panikara jest, kurczowo sie nas trzymala i nie chciala puscic. No nic moze jak czesciej bedziemy chodzic to bedzie lepiej. A przyslismy tacy glodni ze szokkk dobrze ze w zamrazalce jeszcze uchowaly sie leniwe wiec 10minut i juz jedlismy:-) ja niestety mieseczko od wczoraj.
A teraz sie lenimy....

reklama
Witam po weekendzie
Ale mialam nadrabiania ;-)

Doczekalam sie upragnionego deszczu i mam czym oddychac w domu
Jak tam zadowolone jestescie z wynikow?

Kupilam dzis Emci szelki do nauki chodzenia zobaczymy czy sie sprawdza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry