reklama

Mamy z Irlandii!!

hej..
ale mam dzień i humor.. Od rana kłócę się z moim... O pierdoły a tak boli... za dużo słów poleciało z moich i jego ust... Próbuję się przygotować na jutro do rozpoczęcia diety i mialam super humor rano nastawiona byłam pozytywnie a teraz?? szkoda gadać...:-(

reklama
SZlag by to trafil...napisalam sie napisalam i sie skasowalo!! WRRRR...

Teraz juz krocej! A wiec...CIAO dziewczeta!

Mama bedzie juz o 2 w nocy! Siedze jak na szpilach..tak sie ciesze!

Wstalam o 12....po imprezie u Agi ledwo zylam....dobrze,ze A mial wolne to sie zajal Alencjuszem. Bylo super. Agus dzieki za wspanialy wieczor!!:-)

Dzis sie cieszylam bardzo, bo po 1-sze, odebralam swoja pierwsza socjalna wyplatke! A po drugie...pojechalismy do Smythsa kupic bramke na schody i okazalo sie ze jest SALE i 2 bramki kosztowaly 36e. Przy kasie okazalosie,ze jak kupujesz powyzej 25 e to 7 e upustu wiec suma sumarum za dwie bramki 29e. :-):-):-):-) Bosko- piekna cena!!! Tylko ze jest zoonk...bo mamy za szerokie schody! I sa za male..ale jutro dokupi sie jakies przedluzenia. :-)
Nic to..obiecalam napic sie z mezaem herbatki wiec lece...

PAAAA

Witam
Ale pustki:-D

Ja jestem zła jak osa, bo Ania znowu przepłakała pół nocy a przed szóstą stwierdziła, że się wyspała:wściekła/y::no:, po godzinie usnęła na godzinkę. Nie wiem, co się dzieje z tym moim dzieckiem. Usypia wieczorem ładnie, a w nocy coś się z nią dzieje. Wiem, że te dziąsła ją bolą, ale.... Jakby mi ktoś dziecko podmienił:baffled: To sobie ponarzekałam z samego rana
Pranie zrobione, piję kawkę a moje dziecko bawi się pięknie. Uwielbiam ją, ale czasem tracę siły

Crazy Girl mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej
Agusiek, Crazy Girl powodzenia:-)

Dzień dobry
I to jak:))))Ależ się wyspałam-danielek budził się tylko 2 razy na cycucha i pospał do 7.56!!!!Ale mi dobrze:)))
Asieńko-współczuję,choć wczoraj też dostałam w kość:(
Tichonek,Asieńko,Margaritta-zdawać relację nam tu z wczorajszego wieczorka:)))Nie,no żartuję,ale mam nadzieję,że było mega przytulnie i romantycznie:)))
CrazyGirl,Agusiek-wytrwałości w postanowieniu...Ja się zabieram za dietkę i zabrać się nie mogę:(
Margaritta-dzięki Ci za wszystko-za to,że jesteś:))))I,że mogę zadzwonić w razie "wu"
Miłego dnia Wam wszystkim życzę,a sama się powoli za chatę muszę brać,bo nie dość,że mruki spod foteli jak w marcu,to pozabijać się można na tym torze z przeszkodami:(Do potem

Crazy Girl mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej

hmmmm... właśnie nie za bardzo.. Nie mogłam wczoraj do pierwszej zasnąć.. Miałam taki natłok myśli że nie mogłam po prostu.. W końcu nie wytrzymałam i sobie trochę poszlochałam...Oczywiście zauważył i pyta się co się dzieje.. to mu powiedziałam ze przykro mi ze się kłócimy i to na oczach Emilki..i wiele innych pierdół a dzisiaj już poszedł do pracy ale zdążył się już na mnie powydzierać bo kluczyka od samochodu nie mógł znaleźć.. Emilka zabrała z szafki i włozyła do koszyka z czapeczkami a on juz myślał że znowu nie położyłam na swoim miejscu...dla niego wszystko musi byc tam gdzie on chce... czasem nie może czegoś znaleźć więc oczywiście mi się dostaję"bo już gdzieś wsadziłam" A na koniec poszukiwań okazuje się że to on tam włożył...
Mam dość. Zastanawiam się czy nie wyjechać do PL na trochę..:-(

to sobie posmęciłam...

reklama
Melduneczek:-)
Ja humorek sobie wczoraj poprawiłam,a jakże!:rolleyes2:Najpierw się szampana opiłam,filmik z mężem obejrzałam i pomisiałam i nynki:-pMam nadzieję,że humor mi na trochę dłużej zostanie bo ostatnio z nim słabo:sorry2:
Crazy Girl,trzymaj się,nie daj się:tak:Ja wiem,że słowa bolą ale czasem trzeba się pokłócić bo by człowiek zwariował jakby tak zawsze dobrze i spokojnie było,nawet psa można zagłaskać na śmierć:-D...A w dietkowaniu Ci życzę wytrwałości i szybkich efektów:tak:....Tylko się zastanawiam skąd i co Ty chcesz zrzucać:eek::errr::sorry:Agusiek,Andzulina a Wy:confused:Boszsz....jak ja bym wyglądała jak Wy to bym się w sobie zakochała normalnie:-D
Idę obiad kończyć cobym nie musiała gnać na złamanie karku z Dublina bo gary wzywają;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry