Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam zamiar zaplacic przy odbiorzeHello
madbebe a jak zamawiasz mięsko z pjmeat to płacisz poprzez stronę czy przy odbiorze?
ale chyba jest opcja zaplaty na konto..Juz sie nie moge doczekac tego miecha

ja tak czytam i czytam i dumam jak ja tej larci brzuch przegapic moglam..Larcia a ty sie jeszcze kulasz twojemu dziecku cos nie spieszy sie na ten swiat, ale nie dziwota bo ciagle zimno pewnie woli w ciepelku jeszcze posiedziec. A termin na wywolanie juz masz? ponoc po 11 dniach po terminie wywolujá poród.
pewnie o lewcie Ci Kasiu chodzilo?a moze i Larci 2giego bobaska wywróżysz;-):-)
zebole wyjda i dawna Anulka powroci;-):-d:-d:-d...czyli w piątek:-d
dzięki Ci dobra kobieto :-)mam zamiar zaplacic przy odbiorzeale chyba jest opcja zaplaty na konto..Juz sie nie moge doczekac tego miecha
![]()

a zamowilam 16go czerwca
jakbym nie bylam lelakiem,to bym wiedziala ze maja przerwe w dostawach
co 2gi dzien gotuje malej..wlaczam i wylaczam po pol godzinie minimum, jak poczuje zapach. Zapominam,no

anineczko-nie ma sprawy!mi juz slinka cieknie na watrobkea zamowilam 16go czerwca
jakbym nie bylam lelakiem,to bym wiedziala ze maja przerwe w dostawach
wiecie co,az wstyd sie przyznac,ale...zawsze sie zagapie i nie wylacze jajka na czasco 2gi dzien gotuje malej..wlaczam i wylaczam po pol godzinie minimum, jak poczuje zapach. Zapominam,no
![]()

a potem problem. A niejedzeniem się martwię, bo ona kruszynka taka i mało przybiera.

i mówi, co się tak jara, że aż w pokoju czuć smród spalenizny

. Ale mieliśmy ubaw
, jak sobie w końcu przypomniał, co się jara