reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello

madbebe a jak zamawiasz mięsko z pjmeat to płacisz poprzez stronę czy przy odbiorze?
mam zamiar zaplacic przy odbiorze:tak:ale chyba jest opcja zaplaty na konto..Juz sie nie moge doczekac tego miecha:sorry2::-D

Larcia a ty sie jeszcze kulasz twojemu dziecku cos nie spieszy sie na ten swiat, ale nie dziwota bo ciagle zimno pewnie woli w ciepelku jeszcze posiedziec. A termin na wywolanie juz masz? ponoc po 11 dniach po terminie wywolujá poród.
ja tak czytam i czytam i dumam jak ja tej larci brzuch przegapic moglam..:-Dpewnie o lewcie Ci Kasiu chodzilo?a moze i Larci 2giego bobaska wywróżysz;-):-)
asienko-cierpliwosci!:tak:zebole wyjda i dawna Anulka powroci;-)

Ostatnia edycja:
mam zamiar zaplacic przy odbiorze:tak:ale chyba jest opcja zaplaty na konto..Juz sie nie moge doczekac tego miecha:sorry2::-D
dzięki Ci dobra kobieto :-)
to ja też zamówię.

dziś sama z dzieciakami wybrałam się do miasta autem,trochę stracha miałam,dwie gardy ominęłam ,ale dojechałam wszędzie i wróciłam do domu.

Aaaaa widziałam kiedyś Wolfie jak jechała autkiem ,ha nawet ją wylookałam za kierownicą :cool2:

mieliśmy iśc na plac zabaw,ale pada deszcz.

Lubiczanko J nie był zły,że M wypił jego kawę? :-D
kiedy masz ten urlop?

anineczko-nie ma sprawy!mi juz slinka cieknie na watrobke:-Da zamowilam 16go czerwca:szok:jakbym nie bylam lelakiem,to bym wiedziala ze maja przerwe w dostawach:-D
wiecie co,az wstyd sie przyznac,ale...zawsze sie zagapie i nie wylacze jajka na czas:sorry2:co 2gi dzien gotuje malej..wlaczam i wylaczam po pol godzinie minimum, jak poczuje zapach. Zapominam,no:dry::baffled:

anineczko-nie ma sprawy!mi juz slinka cieknie na watrobke:-Da zamowilam 16go czerwca:szok:jakbym nie bylam lelakiem,to bym wiedziala ze maja przerwe w dostawach:-D
wiecie co,az wstyd sie przyznac,ale...zawsze sie zagapie i nie wylacze jajka na czas:sorry2:co 2gi dzien gotuje malej..wlaczam i wylaczam po pol godzinie minimum, jak poczuje zapach. Zapominam,no:dry::baffled:

dobrze,że to jajo nie wybuchło,bo mi kiedyś na suficie zlądowało :dry:

a wątróbeczka jaka? bo widziałam tam tylko wieprzową?
u nas jest w sumie ukraiński rzeźnik,który ma wątróbeczkę kurzą (mmmnniam) karkówki i inne,ale spróbuję u nich.:tak:
A na zamówienie czekałaś tak długo bo mieli przerwę?

Hejo
U nas dzis deszcz uff fajne rzezkie powietrze

Crazygirl przykro mi z powodu klotni z M
Ja na mojego nie moge absolutnie narzekac u nas jest na odwrot bo to ja jestem ta zla
Powiem wam ze czasami warto sie postawic i pokazac ze nie pozwalamy sobie aby ktos krzyczal na nas
A ja humor jakis kiepski mam dzis
Zle sie tu czuje bez M nie umiem sobie ostatnio miejsca znalesc
Mam nadzieje ze mi przejdzie bo do powrotu jeszcze ponad miesiac

Ja teraz nie mam w ogole ochoty na mieso wystarczaja mi warzywa i owoce
Rozbawil mnie twoj teks tichonek ze miedzy czwartkiem a sobota to w piatek

Misia to ty jeszcze od tamtej pory nie masz ch b??
Czy juz mialas i znow wstrzymali

mONIDAN-mam ogromniastą nadzieję,że nastrój się polepszy i miejsce sobie znelezć będziesz mogła.Choć wcale Ci się nie dziwię-dla mnie 2tygodnie w Pl to dużo:/
A ja na dziś się żegnak-komu w drogę,temu kopa...a mnie się tak chce do tej pracy,że powstrzyamam się od jakichkolwiek komentarzy...Do jutra i miłej reszty dnia Wam życzę

reklama
No ja wiem dziewczynki, że wyjdą:-). Najgorzej, że nie można pomóc, a nie umie powiedzieć, czego jej w danym momencie potrzeba i się złości, staram się jej nie przyzwyczajać na rączkach, tylko, że ona ostatnio tylko rączki i rączki:baffled: a potem problem. A niejedzeniem się martwię, bo ona kruszynka taka i mało przybiera.

madbebe
mój kolega kiedyś nastawił jajka w kuchni w akademiku i zapomniał, alarm się włączył przeciwpożarowy, a on dalej nie zakumał:-D:-D:-D i mówi, co się tak jara, że aż w pokoju czuć smród spalenizny:-D:-D:-D. Ale mieliśmy ubaw:-D:cool2:, jak sobie w końcu przypomniał, co się jara:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry