reklama

Mamy z Irlandii!!

kamcia-a gdzie te worki kupilas?
no ja wchodze codziennie i cena biletu po promocji jest wyzsza niz przed:-DZe po polnocy mam na neta wskoczyc?zwyklam spac o tej porze..;-):-)
...to ja nie nadazam:sorry2:lubiczanka bedzie w Tuam tez?ja nie wiem do konca jak bedzie ze mna,bo mamy chate szykowac przed przeprowadzka..Bedziemy w kontakcie jak cos.

reklama
wkoncu pralka gotowa... jenyy caly dzien w domu bo najpier przyjechal mlody gosci z prakla podlanczal i pojechal a ona mi wode puszcza od tylu...okazalo sie ze uszkodzil weza... a teraz dziadek juz byl 2 razy najpier pozaklejal a teraz wrocil srawdzici mowi ze ok.. no okaze sie w praniu..haha

codo workow vacum tosa tez w sklepie 2 e .. nawet zapachowe no i w pennysie tez sa...

lece po jakies picie do sklepu i mleko ...a pozniej na herbatke do kumpeli...

Kamcia uwazajcie z tymi workami,jesli cos jasnego glownie bedziesz zasysac.Ja mialam zassane ciuszki po Maxie,i wyobrazcie sobie te jasne wszystkie zzolkly,niektore nie cale tylko takie zolte plamy mialy,a zznaczam ze w ciemnym miejscu byly wiec slonce niema tu nic do gadania..Nie wiem o co kaman.W kazdym razie troche sie wkurzylam o czec sie wyprala a czec poszla na smieci...
Mamo ady ja swoje kuj kuje gole co dwa dni co by sobie wstydu nie przyniesc.Ale jak to misia okreslila ladnie na skrytce musze golic rowniez co dwa dni bo mnie do cc i tak beda golic wiec wole sama hihih No a frenczyka sobie nie zrobie,bo nie siegne...Ale tez poprosze mame co by mi kolorek jakis walnela.No i wloski obcielam na krociotko,co by za szybko nie urosly i czernia walne na weeekend co by siwizne zakryc,bo jak dzieci sie urodza to pomysla ze to babcia a nie mamusia:-D

Madbebe-ale w pennym też są i w sklepie za 2e też:)))
Kamcia-jaką macie pogodę-a właściwie jaką zapowiadają na jutro-dyszcz?
Gastone-taaa-babcia.jasneee;)))
A WŁaśnie przyuważyłam,że Didi o worach napisała:)

Hej dziewczyny.
w zeszly piatek bylam w szpitalu na pierwszej wizycie i lekarz powiedzial ze wszystko jest dobrze. Powiedzialam ze miewam bole i skurcze co jakis czas ale powiedzial ze to normalne.
Ale teraz martwie sie czyms innym. moze jestem przewrazliwiona ale to moja pierwsza ciaza wiec nie wiem czego sie moge spodziewac, a nie mam tu z kim pogadac wiec pisze do Was.

Przechodze do pytania.
zauwazylam ze moj brzuszek powieksza sie bardziej po prawej stronie niz po lewej. Nie wiem czy brzuch ma byc symetryczny czy na poczatku jest nierowny.
Moze to dziwne i smieszne pytanie ale bylabym wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam.

20090613290117.png

a85eb6a5bc.png

Mamo- na nogach powiadasz....a ja myslalam, ze na tzw. skrytce masz te kuj-kuje!
Dzisiaj akurat tez:-D

Mamo ady ja swoje kuj kuje gole co dwa dni co by sobie wstydu nie przyniesc.Ale jak to misia okreslila ladnie na skrytce musze golic rowniez co dwa dni bo mnie do cc i tak beda golic wiec wole sama hihih No a frenczyka sobie nie zrobie,bo nie siegne...Ale tez poprosze mame co by mi kolorek jakis walnela.No i wloski obcielam na krociotko,co by za szybko nie urosly i czernia walne na weeekend co by siwizne zakryc,bo jak dzieci sie urodza to pomysla ze to babcia a nie mamusia:-D
Staram sie to robic na biezaco ale tu i owdzie mam juz ograniczone i to bardzo ograniczone widzenie:-D Jestem na łasce meza, bo sama boje sie pochlastac niechcacy jadac tak na oslep:-D:-D:-D

A my dzisiaj na zakupach bylismy. Chyba ze 3 godz. nam zeszlo.
Tatus zostal z dzieciarnia a ja z A. i mamusia szalelismy. Nalazilam sie i mnie brzuch ciagnie. A wolalabym, zeby bolal:-D
A moj maz dzisiaj przy mojej mamie powiedzial, ze bzykanko by moglo przyspieszyc pojawienie sie Julka ale mi jest glupio drzwi zamknac:baffled: Bezczelny, nie?:-D

LadyZgaga-gdzie tam bezczelny-bezpośredni:)))
AsienkaM1986-wydaje mi się,że to jaknajbardziej normalne i nie ma powodu do zmartwień:)))
A ja wpadłam się pożegnać,bo pora na dobranoc:)))udanego wieczorku i nocy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry