reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie z ranka pogoda do dupy....wczoraj podpisalismy umowe hehhe no ale te mieszkanie jest puste,pani nam mowila ze daja czek na umeblowanie mieszkania ciekawa jestem jak to teraz bedzie ......mamy 4 tygodnie na urzadzenie sie.....:tak:a tak po za tym boli mnie głowa 3 dzien choleras zadne tabletki nie pmagaja za bardzo moze znacie jakies tutejsze dobre lepsze od nurofenu i panadolu???mlego dnia

reklama
dobry!
lubiczanka-ja tez pol nocy nie spalam,wiec wspieram..;-):baffled:
Zgaga-melduneczek..;-)
misia,crazygirl-sliczne avatarki :tak:

didi-dzieki za czopki kochana!Odkupie Ci,jak bede w PL.dalam malej nad ranem,bo juz nie moglam i rzeczywiscie zakrecilo nia troche i padla..Moglam przed snem dac w sumie,ale mialam nadzieje ze moze bedzie OK.I tak jej az tak nie bolalo,tylko wariowala strasznie.Ona zawsze po nocach szaleje.Bryka,skacze,wspina sie po mnie..Tez tak mialyscie? :/
witam sie z ranka pogoda do dupy....wczoraj podpisalismy umowe hehhe no ale te mieszkanie jest puste,pani nam mowila ze daja czek na umeblowanie mieszkania ciekawa jestem jak to teraz bedzie ......mamy 4 tygodnie na urzadzenie sie.....:tak:a tak po za tym boli mnie głowa 3 dzien choleras zadne tabletki nie pmagaja za bardzo moze znacie jakies tutejsze dobre lepsze od nurofenu i panadolu???mlego dnia
wszystkie te chaty sa puste,bez podlog itp.:sorry2:Dziewczyny czekajac na chate z reguly gromadza meble itp.zeby cos miec:tak:
moj A. zawsze bral nurofen plus..Jak Cie tak dlugo boli to cos nie tak..:baffled:

U nas tez pogoda do d***.Jakas smieszna mzawka pada:baffled:

Ostatnia edycja:
Madbebe..:) super ze mala wyciszyla sie ..dla mnie czopki to tez juz gdy mloda podniesie mi cisnienie na maxa

Julia..kup sobie .Solpadine.. sa niezle..ja wasnie jedna lyknelam namoja szyjke..ciekawe czy pomoze
mam nadzieje ze zlagodzi bol troszke bo nie jestem w stanie funkcjonowac...amusze podjechac do sklepu.. kurczenie wiem jak to zrobie...bo jeszcze sobie poprawilam szybkimm obrotem glowy za Ewa...

dobry!
lubiczanka-ja tez pol nocy nie spalam,wiec wspieram..;-):baffled:
Zgaga-melduneczek..;-)
misia,crazygirl-sliczne avatarki :tak:

didi-dzieki za czopki kochana!Odkupie Ci,jak bede w PL.dalam malej nad ranem,bo juz nie moglam i rzeczywiscie zakrecilo nia troche i padla..Moglam przed snem dac w sumie,ale mialam nadzieje ze moze bedzie OK.I tak jej az tak nie bolalo,tylko wariowala strasznie.Ona zawsze po nocach szaleje.Bryka,skacze,wspina sie po mnie..Tez tak mialyscie? :/

wszystkie te chaty sa puste,bez podlog itp.:sorry2:Dziewczyny czekajac na chate z reguly gromadza meble itp.zeby cos miec:tak:
moj A. zawsze bral nurofen plus..Jak Cie tak dlugo boli to cos nie tak..:baffled:

U nas tez pogoda do d***.Jakas smieszna mzawka pada:baffled:
pewnie tak u mnie niestety przez 3 lata nikt sie nie odzywał pani zadzwonila i powiedziala ze jest mieszkanie i tyle w tej chcacie sa podłogi ,meble kuchenne i szafy w pokojach i wyposazone łazienki

didi-tez sie ciesze ze w ogole dzialaja..Tylko zaluje ze tak zwlekalam bo znowu oczy na zapalki:baffled:
Nie masz jakiejs masci rozgrzewajacej/przeciwbolowej?Jakis Vick nawet.Posmaruj i zawin szalikiem:tak:
julia-to i tak dobrze,bo dziewczyny nawet podlog nie mialy..

Witam się:tak:
U nas też ciemno za oknem:baffled:P jeszcze tnie komara a ja kawę popijam:happy:
Julia ja też Solpadeine polecam:tak:Już w Polsce go używałam,przy bolesnym miesiączkowaniu:tak:Nic mi nie pomagało tylko to:tak:Ale tylko w postaci kapsułek,jak raz mi babka w tabletkach sprzedała to nie podziałały na mnie:dry:
Didi,może jakiś termoforek sobie przyłóż:sorry2:
Zgagusia,do raportu!

Witam się:tak:
U nas też ciemno za oknem:baffled:P jeszcze tnie komara a ja kawę popijam:happy:
Julia ja też Solpadeine polecam:tak:Już w Polsce go używałam,przy bolesnym miesiączkowaniu:tak:Nic mi nie pomagało tylko to:tak:Ale tylko w postaci kapsułek,jak raz mi babka w tabletkach sprzedała to nie podziałały na mnie:dry:
Didi,może jakiś termoforek sobie przyłóż:sorry2:
Zgagusia,do raportu!
tak wlasnie pomyslalam o niej dzieki dziewczyny a co do mieszkania toi wyczytalam ze oni daja kredyt panstwowy pozniej sie go splaca zreszta co bede gdybac doweim sie we wtorek wszystkiego...

Julia-to jak się dowiesz to daj znać-może komuś się przydadzą info "co i jak":)A na ból polecam ANADIN extra-błyskawicznie pomaga.Powinno się rozpuszczać w wodzie-im mniej wody,tym szybsze działanie
Didi-tak właśnie poyślałam,żeby ją smskim zmolestować;)))
Madbebe-to klub nieśpiących mam zakładamy;)))Ja czopków nie daję,bo skoro nie gorączkuje,to nie chcę go uodparniać na składniki w czopach zawarte(potem jak będzie potrzeba mogą nie zadziałać)-ale jak szły mu ząbóle to dałam raz-pomogło:)
Tichonek-dziś do Margaritty?Miłej zabawy Wam obu(i może przekaż koleżance Margaritce,żeby czasem do nas zajrzała;))

lubiczanka-ja tez jestem przeciwna faszerowaniu,ale te czopki sa homeopatyczne i dzialaja tez uspokajajaco...Nie moge jak ona sie tak meczy,a spac tez przeciez musi..Zawsze probuje inaczej,a leki dopiero jak nie ma wyjscia:tak: W sumie my tez zawsze bierzemy leki,jak nas cos boli..;-)
Tichonek,Margaritta-se pobalujecie,co?Udanej imrezki!

reklama
Przekażę,przekażę:tak:Faktycznie ostatnimy dniami niezbyt często tu zagląda:sorry2:Może remontuje dom na nasz pryjazd:sorry2::-D:-D:-D
A wieczorek dziś na pewno będzie super,już się doczekać nie mogę:tak:Po moich ostatnich dołach dziś (po drinkach) na pewno wzniosę się na wyżyny:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry