reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Pauletta stooo lattt!!!!!:)
Didi słyszałam że Ci lepiej , ciesze sie:)
Lubiczanka juz pojechała ze swoją rodzinka, super było, obzarstwo na maksa:)
Madbebe fajnie że holiday zamówiony.
Monia gratulacje dla Emmy!!
Teraz sobie leże i nie zdziwie sie jak zaraz przysne hihih...
Zgaga trzymam kciuki za szybki poród:)
Weekend szybko zleciał , wolne mam w środe i czwartek(udało mi sie bo w te dni sa najwieksze wyscigi konne , i jakbym miala z pracy wracac to trwało by to kilka godzin), ogólnie busy tydzien przedemna , wiec duzo odpoczynku wskazane.
Miłego wieczorku

reklama
Hello
U nas nic do przodu:baffled: A nawet do tylu, bo te nieregularne skurcze juz mi przeszly:dry:
Troche odespalam a teraz chyba faktycznie za mycie okien sie wezme... A pozniej kapiel we wrzatku...
Ta "zdrapka" nic mi o rozwarciu nie mowila. Zreszta malo co mowila. Ale za to z wielka satysfakcja powiedziala po badaniu, ze w srodku sucho i wody mi nie wyplywaja:baffled:
No nic. Ide czekac dalej. Na cokolwiek...

Kurcze u mnie owe braxtony nasilily swoja czestotliwosc..ale nie boli nic,nic sie nie dzieje..Mam nadzieje ze sie nie rozloze..tak niewiele mi zostalo..
Moj J przed chwila stwiedzil ze fajnie by bylo jechc w panice do szpitala bo ostatnio tego nie przezyl bo poszlam ogolnie kilka dni wczesniej.Cwaniak jeden,ja tam wole zeby mnie zaanonsowali :-Di na drugi dzien ciach!Dno macicy chyba sie znaczenie obizylo bo znowu mi henio wyszedl (czytaj hemoroidek)no i jest super....jeszcze tydzien i 3 dni i do szpitala:szok: zaczynam wlasciwie powoli panikowac..

Moniadan my w okolicach Biłgoraja, ale na pewno nie wiesz gdzie to jest, bo to drugi koniec Polski:-D;-):rofl2:, gratulacje wielkie dla Emmy:-):tak:
Zgaguś może w nocy się ruszy
Madbebe Oby Wikusia dobrze spała, ja tez leki to daję w ostateczności i dlatego działają, też nie chce przyzwyczajać

Kamcia... no juzmilepiej..popoudniu bylo spoko ale teraz juz prawie nie boli..tylko csami jak zapomne sie i gwaltowny ruch glowa zrbie ..a tak to luzik wracam do normalnego funkcjonowania... wpadne jutro bo dzisiaj juzniedalam rady

Ewa mi caly dzien nie spala i padla przed 20 jak susel... i mam spokoj..
teraz sciagam bajke Alutowi od Edkach... czyli Ed.. Edd i Eddy ...bo chce ogladac ja bo w tv sie skonczyla i mi wyje

Lubiczanka dzieki za odwiedzinki :)

Zgaguś..jak tam ruszylo sie cosik... moze wyploszcie malego...jedzcie gdzie do lasu i w aucie. bzyku bzyk..haha..bo takich wygibasach napewno wyjdzie raz dwa
chyba ze juz cos sie dzieje

witam wieczorowo,
a my dzis w Bray-pogoda dopisala - air show tez sie udal Asia piszczala na karuzeli z P-jezdzili na konikach-tylko patrzylam zeby sie nie zalamaly,oczywiscie nie pod Asia:-D tylko pod P
pojechalismy wczesniej i dobrze od 2 byly takie korki ze masakra i wyjechalismy tez wczesniej, znajomi wracali ponad 2 godz :szok:a normalnie to jakies 30 min do Dublina
lady zgaga- lekkiego porodu i szybkiego zycze- ja tam chlusnelam wodami i jak pojechalismy to od razu na stol i po 1.5 godz juz byla Asia:-D
Pauletta- 100 latek w zdrowku i wszystkiego naj, naj, naj.....
madbebe- kupilismy bmw, choc ja takiego auta na poczatku nawet nie ogladalam, super ze lecicie do Hiszpanii - udanyego urlopu, odpoczniecie i zobaczysz jak bedziesz milo wspominac;-)
ja ostatnio tez mam pobudki w nocy choć Asia juz nie jje, ale te zęby :wściekła/y: budzi sie biedactwo i nie moze spac, ściskamy mocno:tak:

Witam poweekendowo
Kamcia-wielkie dzięki-raz jeszcze za wspaiały weekend:)))
Didi,Pauletta-cieszę się,że mogłam Was zobaczyć:)))I Wasze cudne pociechy:)))
Pauletta-jeszczeraz,tym razem oficjalnie NAJLEPSZE ŻYCZENIA:)
Kasiuleczko-a skąd jesteś dokładnie spod Poznania?
Ka'mciA-przepraszam najmocniej,ale już nie wchodziłam na neta i nie widziałam zaproszenia-a szczerze mówiąc przejeżdżając obok Ennis przyszło mi do głowy zatrzymać się na jakiejś herbatce:(((
marta-ale moja mamusia mieszka pod Poznaniem...jeśli byłabyś w okolicy,to daj mi cynk,bo faktycznie mamy coś do odebranie:)))
LadyZgaga-jeszcze nie doszłam do końca z nadrabianiem i nie wiem,ale myslę,że już pora przesłać Ci ogromniaste GRATULACJE:)))Coś miałam przeczucie,że nie będzie nam dane się zobaczyć w ten weekend:(((
no nic-lecę dalej czytać:))
Doczytałam-du.a...lady-ja bym się zapierała nogasmi i rękami i nie wyrzuciliby mnie z tego szpitala;)))mam nadzieję,że Maluchowi zechce się wreszcie zobaczyć co po drugiej stronie brzuszka na niego czeka i poród pójdzie w mgnieniu oka-czego ogromnie Ci życzę:))
madbebe-super,że wakacyjki będą:)))
A teraz to już mus uciekać,bo spakować się trzeba:))))

Ostatnia edycja:
reklama
dobry!
najwazniejsze-dzisiaj tez noc nie najgorsza..:-Ddobrze bo trza sie pakowac-po niedzieli chata juz sie zwolni i wio;-)

madbebe- kupilismy bmw, choc ja takiego auta na poczatku nawet nie ogladalam, super ze lecicie do Hiszpanii - udanyego urlopu, odpoczniecie i zobaczysz jak bedziesz milo wspominac;-)
ja ostatnio tez mam pobudki w nocy choć Asia juz nie jje, ale te zęby :wściekła/y: budzi sie biedactwo i nie moze spac, ściskamy mocno:tak:
uuu,to sie nie dziwie ze Asi autko przypasilo:-Dniech wam dobrze sluzy!
Ja kiedys tez Audicy nie chcialam,wydawala mi sie droga w utrzymaniu(czesci itp.), a teraz nie zamienilabym jej na inne autko;-):no:
didi-zapomnialm podac A. ksiazki dla Ciebie.Juz dawno przeczytane,zanim wrocilas z PL juz czekaly..Skleroza:baffled:

Mielismy wczoraj jechac cos robic od zewnatrz,ale stwierdzilismy ze nie ma sensu.Wiec wzielam sie za malowanie tutaj:naklejki u Wikty odeszly mi z tynkiem..:baffled:W szoku jestesmy jak nam sie udalo farbe zmiksowac-prawie nie widac roznicy(malowalam tylko jedna sciane).Ta chata i tak jest straszliwie pomalowana wiec sie nie wkrecam;-)
Marta-podrozniczko;-)-powodzenia;-):tak::-)

misia-jak tam wypad wczorajszy?na pewno udany;-):tak:
Zgagus-Ty pewnie w szpitalu..Mam nadzieje ze tulisz Juleczka:tak:
Milego dzionka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry