reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
misia aha, to sie nie spotkamy na lotnisku. Zreszta ja tylko ich "podprowadze", chwile postoje i spadam, nie bede dlugo na lotnisku. Wlasnie...musze auto zatankowac,zapomnialam. A pogoda na podroz dzis do bani. Rano jakas mgla, teraz ciagle mzawka.

mama ady trzymam kciuki za Ciebie i myslami jestem z Toba. Nie mam teraz zbytnio czasu na BB, ale pamietam o Tobie i twoim nienarodzonym maluszku. W kazdym razie czekam na wiesci :-) Zycze latwego porodu!Juz niebawem bedziesz miala maluszka przy sobie. Pewnie jestes podekscytowana. Nastepnym razem odwiedzisz mnie juz z dwojka dzieciaczkow :-) Kto wie, moze i ja wkoncu dojade do Ciebie! :-)

Ostatnia edycja:
Witam się:-)
Pauletta
BirthdayTatty.jpg

Lady_Zgaga czekam kiedy się rozkręci:tak:Życzę,żeby jak najszybciej i oby Julek wyszedł na świat jeszcze szybciej:tak:Podczytywałam wczoraj cały dzień i nawet chciałam rano zadzwonić do Ciebie ale stwierdziłyśmy z Margarittą,żeś Ty może na łóżku porodowym a ja tam wydzwaniam:baffled:...A potem patrzę a Cię do domu odesłali:sorry2:
Jak wiecie weekend spędziłam z moją rodziną u Margaritty rodziny:tak:Było zajefajnie ale...może takich weekendów mniej bo w alkoholizm wpadniemy:baffled::-D
Się sponiewierałyśmy okrutnie:baffled::baffled::sorry2:Wczoraj głową nie mogłyśmy ruszyć i oczywiście na pokazy lotnicze do Bray nie pojechaliśmy bo i po co jak miałyśmy samoloty,korkociągi i inne takie atrakcje za darmo i na miejscu:eek::confused2::sorry2:
Ale co się uśmialiśmy,obżarli,opili to nasze:-)A niedzielę spędziliśmy na kanapach,łóżkach,w ciszy i zaciemnieniu:-D:-D:-D
Dziękuję Wam,Margaritto jeszcze raz bardzo,bardzo mocno....za niszczenie mi wątroby:sorry2::-D:-D
Nie,no,poważnie,potrzebne mi było takie szleństwo:tak:Było super,smacznie,wesoło i w ogóle:tak:Co złego to nie my:sorry2:
Powiedz G,ze teraz już może bez zahamowań zapuszczać włosy na palcach:-D:-D:-D

Melduję się i witam z IRL :-)
zaległości mam okropne na BB i przyznaję się bez bicia, że raczej ich nie nadrobię :sorry2: cofnęłam się jeden dzień w tył i tak ogólnie, żeby nie było:
Wszystkim Solenizantom - Urodzinowym i Imieninowym - dużo szczęścia i radości :tak:
Chorowitkom, Ząbkującym itp a mam nadzieję, że takowych za dużo nie ma... - dużo zdrówka i wytrwałości w walce z zarazkami, wirusami i innym takimi ;-)
Urlopowiczom - pogody i jak najwięcej relaxu :-D
Zgaguś - no a ja myślałam, że Julcio będzie już wśród nas - w takim razie Tobie również życzę szybkiego i jak najmniej bolesnego porodu ;-)
Gastone - Tobie również j/w, ale Dziewczynki mają jeszcze czas...:tak:
i to chyba na tyle - jak kogoś pominęłam, to przepraszam:sorry2:

Tichonku, no trzeba bylo dzwonic. Ucieszylabym sie baaaardzo, gdybym Ciebie i Margaritte uslyszala. A jesli nie moglabym akurat odebrac, to odebralby A. :-)
Ale caly czas jeszcze masz szanse:-D:-D:-D
Madbebe, alez ja go nie wyganiam;-) Ale teraz po tej calej akcji jestem naprawde niecierpliwa:baffled: Bo niby juz cos ale jeszcze nic.
Andzulina, witaj spowrotem:-)
A tak w ogole, to znowu mam skurcze. Jakos od ponad godziny. Boli ale jeszcze sie "nie ciesze"...

Lady_Zgaga najwięcej to usłyszałabyś naszego stękania,wzdychania i jęczenia....Że my zdychy:-DMoże jakbyśmy Ci tak postękały to by Ci się akcja porodowa rozkręciał:-DAle poważnie,chciałyśmy dzwonić:tak:
Ja myślę,że to już chyba faktycznie niedługo:tak:
Andzulina welcom,welcom:happy:

reklama
Zgaga-ja się podpisuje pod Tichonkiem.Julek się ewidentnie stroi do wyjścia:tak:
Andzulina-witaj z powrotem.Jak pobyt w PL,;o ile dobrze pamiętam byłaś na weselichu..,jak tam po?było coś oprócz wódy tym razem?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry