reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No to Anie te większe i te mniejsze:Wszystkiego naj,naj!:tak:
Margaritta boś Ty chyba jeszcze wczorajsza:sorry2:Albo bardziej przedwczorajsza:-D
...No ja jeszcze też dzisiejsza to nie jestem:baffled:

oj joj joj M wybral sie na silke a ja siedze , pilnuje teraz dwójki dzieciaczków,obiadek sie pichci sam.
Andziulino witamy z powrotem w krainie deszczowców,a sloneczka ze sobá nam nie przywiozlas oj ty ty nie dobra kobieto;-);-)
Lady Zgago i jak tam dzieje sie cos ?? Wszystkie tu z niecierpliwoscia na wiesci czekamy:-)

dobra pisze

pisałam,ze Tichonkowa troszkę podrasowała posta swego :-D niemniej jednak coś tam prawdy w tym było. Opilim się, obzarlim i naśmialim,ze :baffled::-D i ja Wam dziękuje za weekendzik:tak: a nie -My sorry- bo i Niki miała z tego radośc:-D

za tydzień będę się juz "męczyć" w PL:cool2:

Zgaguś to ja zacznę skandować ".. Julek !!! Julek !!! Julek!!!- Ci mówię wyjdzie niebawem:tak:;-) 3m się :*

pauletta najszczersze choć spóznione( jednak nie tak bardzo jak mój zapłon wczoraj):baffled::-D sto lat w zdrowiu i szczęśliwosci ;-)

lubiczanko miło mi ,ze mnie "nawołujesz" i pamiętasz:tak: Jakoś mi tak schodzi normalnie. Czekałam teraz na weekend z Tichonkową( wczesniej na weekend z Wami a jeszcze wcześniej z anineczką) a teraz czekam na wyjazd do PL:tak: a TY juz spakowana? pewnie tak.Nie mogę się doczekać Waszego powrotu i czekam na ralacje i szczegóły z tego pięknego miejsca.I juz dziś zycze Wam niezapomnianych wrazen i cudwonej zabawy i mega odpoczynku:tak: :*

anineczko sama sama- zaoszczędziłam Ci roboty:-D a co u Cię -i jaka pogoda Was przegonila jak duszno jest wciąż.:sorry2: I espeszylli for you Martini_Bianco_on_Ice_252.jpg

andzulino helloł helloł spowrotem na "ojczystej" ziemi;-)

Niki spi, bo odkąd wstajemy o 10-tej to jej się drzemki poprzestawialy:baffled: A ja mam swój czas teraz.Ide nic nie robić:cool2: bo ogarnęłam juz z rana;-)

cya

cya ho ho ho jaki zaawansowany język. :szok::-D:-D
Thank you,ty wiesz co tygryski lubią najbardziej :rofl2:
będę lizac ekran i byc może uda mi się załapac humorek dzięki temu martini,bo posucha w portfelu i trza czekac do soboty na butelkę realną :-D

no pokropiło trochę a później się przejaśniło choc teraz zbiera się na jakąś pompę bo wiatrzycho się zerwało i cimno jak u kogoś w pupie :baffled:

dobra lecę na rundkę do sklepu swoją eLką :-)

No dobra
Skurcze od 2 godz. co 10-8 min.
Ałaaaa...
Ide pod prysznic.
Nie, zebym chciala juz do szpitala jechac. O nieeee, nie dam tym mendom satysfakcji, zeby mnie drugi raz odeslaly. Jeszcze poczekam ale wykapac sie, umyc wlosy i wyprostowac wlosy trzeba...
Wszystkim Aniom wszystkiego najlepsiejszego
To tymczasem

I ja wszystkim Aniom składam najserdeczniejsze życzenia:-):-):-) i w imieniu mojej ani dziękuję:-):tak:
Andzulina welcome back
Zgagus jeszcze troszkę
Misia zdjęcia widziałam, super
Tochonku, Margaritta fajnie, że weekend się udał:-D:-D:-D

u nas pada od rana, ale lekko. Rano byliśmy na zakupach, potem moja rodzinka się zjechała, Anusia się wyszalała i teraz zmęczona jest, ale ze zmęczenia usnąć nie może:baffled:

Zgaguś:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry