reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ciao ciao Misia :-D fura jedzie sobie kurierem razem z huśtawką i przy dobrych wiatrach będą w piątek;-) działa na kilka sposobów - na etapie Igora mamy pilota i sami kierujemy (przód, tył, skręt itp), a jak już podrośnie, to będzie mógł sam jeździć;-) jak coś to zapraszam Ala na jazdę próbną :-D może skusicie się na taki zakup i będziemy robić wyścigi:-D

Hej

Zgaguśgratuluje!
Duży chłopczyk z Julka i nie dziwie się, że było ciężko..

Jakie merce tu ja widzę...;-) Fajna sprawa. Moja mała też w Pl-u na takim jeździ tylko że od mojej chrześnicy pożyczamy;-)

A ja w końcu po 11 dniach czekania i teście mam @ Uffffff.....

Hejo!
Miałam wam pisac rano o Zgagunii ale nie dałam rady wejsc na neta, widze ze Misia juz poinformowała :tak:

Monia ogromne gratulacje!!!
its_a_boy_balloon.jpg

hejka

Lady Zgago ogromne gratulacje, nio i podziw ze dalas rade bez znieczulenia

Dziewczyny no bryczki sa super,maluchy pewnie majá radoche a jeszcze wieksza pewnie Tatusiowie, bo mojemu M synek sie marzy i mi mówi ze jak bedzie syn to mu kupi jakiego klada lub cosik innego.

A ja dzis polamana wstalam bo 20 minut po tym jak sie polozylam Oliva "pawika "puscila na siebie na posciel i swego ukochanego miska, wiec w nocy pralke wstawialam,mloda spala z nami bo misio sie pral okropnie sie wiercila i kopala wiec o 7 rano ja wynioslam do siebie i wstala przed 9. Ma kaszel taki urywany a najgorsze jest to ze syropku nie chce pic i co mam z nia zrobic????

reklama
Zgagus gratulacje,jejku jaka dzielna jestes.Duuuzy chlop! Moje razem waza teraz prawie 6 kilo!Ja to dziekuje teraz bogu ze cc bede miala,bo jakosnie wyobrazam sobie urodzic moja dwojke..tchurz jestem i tyle.No ale zeby nie bylo nie mam nawet mozliwosci hihi bo tylko jednoma glowke w dol,a musza byc dwie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry