Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem wiem...

za 2 chyba 14 a teraz juz kolo 2 lat,... i masz... no taki nerw

hehehe - niech Larcia się tłumaczy...

Ale wiem, ze ladnie je, ze mam mleko, ze nie jest glodny wiec nie ma powodow do zmartwien. Pani powiedziala, ze Julek jest bardzo "alert", prawie sie usmiecha swiadomie (bo widziala jak moja mama do niego gadala i bardzo byl zaciekawiony)
, i w ogole jest gorgeous i beautiful:-) i ma przepiekne imie:-):-) I identyczny jest jak ja, bo Ada, to caly tatus! 

Tichonek - rewelacja! bardzo pouczające.. ah te życzenia.. można w niezłą kabałę wpaść.. hehZłota rybka postanowiła wyjechać na urlop i poprosiła krokodyla, aby ją w tym czasie zastąpił. Wróciła wypoczęta, zadowolona i spytała, czy może ktoś przyszedł pod jej nieobecność z jakimś życzeniem.
– Był tu taki jeden wędkarz, który chciał mieć penis aż do ziemi – odpowiada krokodyl.
– I co, spełniłeś jego życzenie? – pyta rybka.
– Tak. Odgryzłem mu nogi…
![]()

niedługo wrzesień - badania Patryczkowego noska (rezonans)...a potem październik - operacja usunięcia tego czegoś w nosku.. Ale trzymam kciuki za Twoją poprawę nastroju i rzucenie palenia..łatwo mi mówić - bom nie paląca..
a w stresie to sama mam okropny nałóg jakim są słodycze
ale walczę bo już ważę naprawdę za dużo :-(
a co to jakaś plaga - zborowe wrócenie do palenia
czy co?... nununu!!

kapejszyn???
trzymam kciuki oby wszystko potoczylo sie po Twojej mysli, tulaski dla Patryczka;-)
powodzenia