misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ciao!
Tichonku- ja cie bardzo przepraszam! Ciagle zapominam odpowiedziec na twoje pytanko. Otoz zostawilam na stole w kuchni test przewiazany tasiemka na kartce z napisem - FOR DADDY. Aaron caly szczesliwy i dumny. szczegolnie dlatego,ze udalo sie za pierwszym razem. nazywa siebie samego SPERMINATOR!

No ale szczesliwy na maxa. Od razu obdzwonil cala rodzine!! jest tylko nieszczesliwy ze to mialo byc dluugie i milleee staranie a tu buch!!
u nas pogoda cudowna!!!!!
Tichonku- ja cie bardzo przepraszam! Ciagle zapominam odpowiedziec na twoje pytanko. Otoz zostawilam na stole w kuchni test przewiazany tasiemka na kartce z napisem - FOR DADDY. Aaron caly szczesliwy i dumny. szczegolnie dlatego,ze udalo sie za pierwszym razem. nazywa siebie samego SPERMINATOR!

No ale szczesliwy na maxa. Od razu obdzwonil cala rodzine!! jest tylko nieszczesliwy ze to mialo byc dluugie i milleee staranie a tu buch!!
u nas pogoda cudowna!!!!!
Aga_irlandia dzięki wielkie ;-) u nas z rana padało a teraz śliczne słonko po drodze jak jechałam to mi wycieraczki nie nadążały za deszczem a jak dojechałam na miejsce to słoneczko przepiękne :-) 
, wiec podjadę jutro i juz kupie. Ide troche ogarnac chate, miałam tajfun w domu (Asia robila porządki po swojemu) i teraz trzeba to sprzątnąć.