anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Pogoda super.Nie wiem gdzie pada deszcz,ale na pewno nie u mnie
Nochal boli,kurcze nie można sobie podłubac

a tak serio to boli już mniej niż wczoraj i dziąsła i zęby jakoś lepiej.Jeszcze mnie wczoraj M nastraszył,że mi wara spuchła i stwierdził,ze to całkiem dobrze

Margaritto zareagowałam wielką złością,aż mi wstyd
Ale nigdy nikt mi tak nie przywalił
Na szczęście przeprosiliśmy się i mam nadzieję,że dziś będzie ok.A poszło o to,że tłumaczyłam mu,żeby nie robił jaj i przestał sikac w spodnie,bo my wciąż walczymy z sikaniem do nocnika.On wie,że do siusiania jest nocnik i te wszystkie śpiewki i gadki zna,ale ma wielką alergię jeśli chodzi o kibel tudzież nocnik.wścieka się i wyrywa jak ma usiąśc i zrobic siku,tak więc woli nalac w spodnie i to na kanapie
Pogoda super.Nie wiem gdzie pada deszcz,ale na pewno nie u mnie

Nochal boli,kurcze nie można sobie podłubac

a tak serio to boli już mniej niż wczoraj i dziąsła i zęby jakoś lepiej.Jeszcze mnie wczoraj M nastraszył,że mi wara spuchła i stwierdził,ze to całkiem dobrze

Margaritto zareagowałam wielką złością,aż mi wstyd

Ale nigdy nikt mi tak nie przywalił

Na szczęście przeprosiliśmy się i mam nadzieję,że dziś będzie ok.A poszło o to,że tłumaczyłam mu,żeby nie robił jaj i przestał sikac w spodnie,bo my wciąż walczymy z sikaniem do nocnika.On wie,że do siusiania jest nocnik i te wszystkie śpiewki i gadki zna,ale ma wielką alergię jeśli chodzi o kibel tudzież nocnik.wścieka się i wyrywa jak ma usiąśc i zrobic siku,tak więc woli nalac w spodnie i to na kanapie

ehhh... Moze kolor nocnika mu się nie widzi ;-)
zycze Ci obyś cały czas tak bosko się czula. A Twoje bimbałki to wystawaly jeszcze przed zaciązeniem
to teraz musze to zobaczyć
zmobilizuje się jakoś- na pewno szybciej niz pojawi się bobo
ale zachcialo się domownikom placków ziemniaczanych no to co- trza zrobić.
.
, wydaje mi się, że to taka normalna ludzka reakcja.
. ale teraz to wiem ze nie sa to tylko dziasla tak jak myslalam. zapomnialam ze na dole wychodza mi osemki i co jakis czas przez kilka dni bola. juz wyszly mi obydwie gorne (tak sa do usuniecia
tylko czekaja na kolejna wizyte w Polsce juz po urodzeniu bobaska) a dolne sie pchaja jeszcze. co najgorsze ze nie mam miejsca w swojej buzce na wiecej zebow i dlatego cala szczena mnie boli
Wstydziłam sie strasznie i do tego ciągle wkładki mi było widać przez te cieniutki bluzeczki,a bez nich,w 5 minut miałam mokre plamy