• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia jak najbardziej,ale osobiście.Zapraszam do mnie.
Teraz już jedną lampkę wypiłam i idę spac.
Bolą mnie zęby i nos...Matt mi z całej siły z główki przywalił i zrobił to bardzooo specjalnie.Aż się poryczałam z bólu,krew z nosa poszła a i bałam się,że mi zęby wybił.Cholernie bolało.Ależ mnie roznosiło :wściekła/y: I jeszcze ten jego złośliwy śmiech jak to zrobił :wściekła/y::wściekła/y:
Tak więc nie tylko Twój ewelciu jest złośliwy :baffled:

reklama
Anineczko pogadam z m...moze sobote bedzie mial wolna,bi niedziele to raczej bedzie mial zajeta.:baffled:
Ach te nasze dzieciaczki.....chyba nic nie pozostaje nam jak tylko czekac na poprawe........?????
ech ja czekam od urodzenia i doooopa...nie zanosi sie jak na razie:baffled:

Hejoo:-) dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka :tak: dzisaij czuję się póki co troszku lepiej ale tylko troszkę ehhh :sorry2:
ewelcia jessssuuuuuu współczuję przejść z TurboSzymoMenem :eek: Wiktorek też nie dostaje choć chyba aż takim szkodnikiem nie jest a może ja mam więcej cierpliwości nie wiem:sorry2: ostatnio potłukł dwa talerze bo robił sobie miejsce na szafce bo chciał sobie na blacie usiąść i nie ma dnia żebym nie sprzątała makaronów i mąki porozsypywanej po podłodze :dry: właściwie to staram się śledzić każdy jego ruch i mieć w zasięgu wzroku ale nie zawsze się udaje :no: a nie pomyślałaś o tym że młody może mieć nadpobudliwość psychoruchową???
Joann no super :-) Gratulacje dla Patryczka ;-)

Dzień dobry
ależ się wyspałam:))))
Anineczko-żartujesz chyba z tym ciosem z główki???Masakra!!!Buziak dla Ciebie.I dobrze,że ząbki na miejscu zostały...
pauletta-trzyamam kciuki oby papużki były Twoje:)
Ewelcia-no cóż-nie zazdroszczę,oj nie...a co do winka-ja wprawdzie nie pijąca(chybaże masz winko z jagód),ale zapraszam-tym bardziej,że w lodówce jakieś się kisi;)))
Uciekam,bo mi Daniel za drukarkę się bierze.Udanego dnia!!!
aaa-Margaritta-jak ciacho;)

Bry:-)
Ale dziwna pogoda:baffled:Pada,nie pada,pada,nie pada:eek:
Ewelcia ja pierdzielę,dziewczyno Ty to się masz z Szymem:baffled:Ja jestem strasznie nerwowa,już bym dawno wyła na Twoim miejscu,może faktycznie,jak mówi Pauletta Szym jest nadpobudliwy i powinnaś zasięgnąć opinii lekarza,dla swojego i Szyma spokoju:sorry2:
Anineczko Matt konkretnie Ci przywalił:szok:Nie chcę myśleć,jakby mi tak Radek....No czasem mi przydzwoni niechcący,ale zaraz przeprasza,jakby mi się zaśmiał w twarz to bym go na pół rozerwała pewnie:sorry:
No właśnie,Margaritta zrobiłaś to ciasto?Bo jak mniemam chodzi o to według mojego przepisu?Wyszło?Smakowało tak samo dobrze jak moje?:-pJoke!

Witam:-)

Kilka dni mnie tu nie bylo i zas zaleglosci!:-D
Tata3D,annjar -witam!!
Dytko-kochana chcialas i masz!!!! Super! Strasznie Ci gratuluje!
Sandrulinska-jak wiesz glos juz dawno oddany.
Lubiczanko-co z ta chatka???
Karolinanicola-welcome back!
anineczko-wszystkiego naj, naj dla Antka!:tak::tak::tak:
joann-gratki dla synka
pauletta-zdroweczka!
ewelcia-to Ci Szymek. Wiem, ze latwo sie mowi ale nie denerwuj sie, nie pokazuj mu, ze wygrywa i badz konsekwentna.Trzymaj sie dzielnie!

helloł

lubiczanko wyszło o dziwo :-D i nawet do zjedzenia się nadaje:cool2::-D wyspanaś mówisz... no widzisz jaki tłiksik kochany :-p

Tichonku nie- nie smakuje tak dobrze jak Twoje:sorry2: smakuje lepiej :-D joke !! nie no dobre nawet- w kazdym razie szybkie dosc i mozna kombinowac z owocami:tak: dzieki za przepisik. A Ty jak sie czujesz?:-)

ewelcia o maj god :dry: wcale a wcale Ci sie nie dziwie,ze nerwy Ci puszczają:sorry: Niki w sumie znaczy w porównaniu do Szymka to anioł a ja i tak dre ryja:zawstydzona/y: bo jak mnie tak poqr.... to :confused2: i za nic nie wiem co Ci poradzić:sorry: moze drugie będzie spokojniejsze :happy2:;-)

anineczko :eek: oć Cie utule...do piersi przytule i się zagoi ;-) a tak powazniej to.. powiedz mi jak zareagowałaś? Pytam nie o krew i ból...

ide sniadanko wciągnąc.

aa Tichonek smakuje ineczka??:happy2:

reklama
Margaritta smakuje,smakuje:tak:A czuję się super,jak na razie:sorry:Wczoraj musiałam kimnąć godzinkę bo myślałam,że zasnę na stojąco ale dziś już lepiej.Nic mnie nie boli,nie muli,nie przeszkadzają mi zapachy i na razie na prawdę nie narzekam:happy2:Bimbałki mi tylko ze stanika wyłażą:sorry2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry