ewelcia turbodymoSzymo nie daje spokoju.Wyślij do mnie na przeszkolenie

a tak serio to współczuję,może daj mu coś kreatywnego do roboty np.butelkę plastikową i suchy makaron,może się tym zajmie...będzie trochę sprzątania,ale też i może odpoczynku?
mój Antek stwierdził,ze się odchudza

czego ja mu juznie dawalam??/jemu sie nic nie podoba....najlepiej wychodzi mu robienie na zlosc

.
Jego ulubione zajecie-kopanie w pralke jak pralka pierze

....nastawiam ostatno pranie jak on pojdzie spac....to samo ze zmywarka(rzadko uzywama,ale jednak).
Powiem Wam tak szczerze ze dzis mnie doprowadzil do tego ze szlam przez miasto lzy w oku mi siedzialy.
poszlam z nim na podpis,ale ze ludzi troche w SW bylo wiec zeszlo mi sie.
Nie chcial siedziec w wozku...dalam mu pic,rzucil w goscia kubkiem,dalam mu biszkopta,zjadl pol polowka rzucil w Pania,za chwile wolal nastepnego biszkopta,zrobil to samo tylko rzucil w kogos innego.
Chwila spokoju...wola am,dalam mu mleko - wypil ze 30 ml,potem znow wsadzil butelke do buzi,zlapal lyka i trzyma w buzi, po chwili oplul stojacych przed nim ludzi

wstyd mi bylo jak cholera....ale to jeszcze nie koniec.
Babka w SW polozyla ta karte na blacie a ja jak podpisywalam to mlody ja zabral....m za chwile dzwonil,ja o karcie zapomnialam,wyszlam na dwor,zalozylam mu kurtke i poszlam kolo tesco bo M na nas czekal.
podjechalismy na poczte po kase,ja do portfela a karty nie ma

.
Poszlam do samochodu i tylko powiedzialam do m zeby jechal z nim do domu a ja musze leciec do socjala,zglosic ze zgubilamkarte.....(na drugi koniec miasta)

.
Mialam nadzieje ze jak pojde na pieszo to moze po drodze znajde,ale nie.
W SW kolejka do recepcji.....godzine stalam....z nerwow pot mi sie po plecach lal

I jak tu nie byc nerwowym????
Ostatnio tez potlukl szampana u kolezanki-poszlam odkupilam,wczoraj potlukl kubek...wpadl do kuchni wyciagnal szczotke z za dzrzwi i stracil kubek ze zlewu....u niego trwa to sekunde

Wole jak ktos do mnie przychodzi niz jak ja mam z nim isc do kogos.
Mam nadzieje ze mu to przejdzie.
Musze sie chyba jakos odstresowac....
Anineczko moze masz ochote na winko w moim towarzystwie?
Lubiczanko a TY?
a moze ktos inny chetny????:-)
Wszystkiego naj dla Antosia:-)
glosik oddany.....
widze ze najwiecej osob glosuje na ciebie ----super!!!!!!!!
Joann gratki dla patryczka.
Pauletta zdrowka zycze !