reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-zakręcona Kobieto-dwa razy do Misi napisałaś:)))))
ale fakt-babka ma niezłą pracę...Nie wiadomo czy jej zazdraszczać(npjeśli o walory smakowe chodzi)czy ubolewać nad jej losem(cóż za monotonia:(()...
Asieńko-Anulka kochana-niech odeśpi...I oby spokojna była po przebudzeniu:)
Ewelcia-no ja tam nie wiem-Daniel spędził całe dopołudnia przy tej zabawce:)))
Misia-a to chyba powrót mody...O ile mnie pamięć nie myli to właśnie kiedyś się tak chodziło(np te babeczki z benego Hilla),tylko były to chyba takie getry do kolan(tak ściągnięte)...Jak to moda-zatacza koło po raz kolejny

reklama
misia kurde schlebia mi to , że pytasz mnie o zdanie,ale ja naprawde nie jestem jakimś ekspertem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:powiem tylko, że według mnie jest to fajne , ale nie jakieś skarpetki czy zakolabówki i podkolanówki z kokardkami i może jeszcze różowiutkie:no: mi się podobjaą takie wiesz męskie , jakieś kolory brązowe, zielone takie ziemne do zajebiście seksi butów , wtedy to tak :tak::tak::-):-)

Witam mamunie.
Lubiczanka bylam dzis w Tesco i widzialam ta zabawke,tylko,ze zapomnialam sie wrocic i ja obadac.Napis prosze na jakiej zasadzie to cudo dziala.
Zgagus Tobi nie mial zastrzyku w pupcie.Zreszta ten guzek jest w miejscu-jakby to powiedziec-bardzo bliziutko tego roweczka na dupci.
Didi super tatoo.
Margarita,Misia zdroweczka.
Ide bo dzieci wzywaja i jeszcze trza szybko obiadek zrobic dla meza.:tak::-)

Asieńko-dasz radę:)
Sandrulińska-no ja się nie znam wprawdzie,ale hmmm-zależy od górnej części stroju-jak dla mnie np te kolory ,które podałaś wyłącznie do np.bluzki w podobnych barwach...ale nie podważam Twojego zdania-bo jA SZyra mycha jestem i jak mówię się nie znam(a np czarne spodenki-krótkie,różowy top i jakieś pstrokate-np w kolorowe pachy i szpilki???)
Wilwia-no więc jest przystosowana do danego wieku-dla maluszka sama ta góra(jeśli widziałaś zdjęcie)-takie okrągłe z rączkami zielonymi-właśnie tym się bawił dANIEL-MISIO SIĘ KRĘCI MACHAJĄC INSTRUMENTAMI I JEST CAŁE MNÓSTWO(KILKADZIESIĄT)RODZAJÓW MELODYJEK,ZABAW,MINI MIKROFONIK,POTEM-OD12GO MIES JEST TAKA PODKŁADKA-TEN STOJACZEK NA ZIEMI-NA TYM SOBIE DZIECIĘ SIADA I SIĘ BAWI,A JAK JUŻ SAMO CHODZI DÓŁ JEST PODCZEPIANY Z GÓRĄ TAKIM SŁUPKIEM...nAPRAWDĘ REWELACYJNE-I SOLIDNE.oSOBIŚCIE POLECAM:)))

Ostatnia edycja:
No i masz:hmm:
Czemu zawsze jak mam sajgon w domu ktos mnie musi najsc:confused::baffled:
Wstydze sie teraz, bo kuchnia wyglada jak po wojnie a przyszedl nasz znajomy Anglik i przyniosl prezent dla Julka. No to glupio bylo nie zaprosic. I co on sobie teraz pomysli:baffled:
Czemu nikt nigdy nie przyjdzie jak mam posprzatane:angry:

A tak w ogole, to hello

Wlasnie jestem w trakcie gotowania obiadu. To moj debiut kulinarny- ryba po grecku. Maz sobie zazyczyl wiec co zrobic:confused:
Ide konczyc, poki Hulio spi, bo jak sie obudzi, to bede cyce wystawiala...

To milego

Lubiczanko dzięki,już poprawiłam:tak:Najlepsze,że ja to napisałam na końcu,zatwierdziłam i patrzę,nie ma tego w poście więc zedytowałam,znów na końcu dopisałam i poszło...A jak się teraz okazuje,za pierwszym razem nie tam gdzie trzeba mi wskoczyło:-D:-D
Ale fakt,odkąd jestem w stanie błogosławionym zakręcona jestem jak słoik z kompotem:baffled::-D
A ja robię pyszną rybę po grecku:tak:
Wcale nie odstaje smakiem od tatusiowej,przepis bardzo podobny do tego od Zgagi ale jednak troszkę inny:tak:Wypróbowany,więc mogę z czystym sercem polecić:tak:Chcecie to na wątek z przepisami zarzucę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry