Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jeszcze popołudniu jak P wrócił spróbowałam go poobracać ale się nie udało ...to zaczęłam sprzątać
no i tak się wkręci łam że nawet dzisiaj rano jak młoda się przebudziła o 6 dałam jej mleko dobiłam cycem ( właściwie to na odwrót ;-)) ona poszła spać a ja na dół wstawiać pranie zamiatać i zmywać podłogi
jeszcze tylko zostały mi do odkurzenia te moje dwa dywaniki oraz schody i cały dół będzie lśnił :-) bo górę wysprzątałam właśnie wczoraj 
No to skończyłam śniadanko lecę odkurzać ;-) o 9:30 przychodzi do mnie pani socjalna z zespołu Wiktorka i pomoże mi powypełniać wszystkie formy na benefity które w tej sytuacji mi się należą 

Zaraz się muszę za sprzątanie wziąć bo popołudniami i wieczorem mam lekkie mdłości i nic mi się nie chce już robić
Ale jak mówię-lekkie więc można przeżyć
Delikatnie mnie muli,ale jak poleżę i nie uciskam żołądka to jest w porządku
Za to spać chodzę około 22-giej a zwykle i do 1:30 lubiłam posiedzieć;-)Zapachy zaczynają mi przeszkadzać,ale na razie też tak delikatnie.Jakoś nie mam ochoty na wędlinki i mięso
A dziękuję,na szczęście P dał radę przyjechać po mnie,być ze mną na wizycie,skoczyć na pocztę i przywieźć do domuTichonku-i jak tam sprawy?
Ale potem musiał wrócić do pracy i do 20:30 rypał
..Ale całe szczęście,że mógł jechać ze mną bo Radek po basenie był taki padnięty,że ja nie wiem jakbym z nim doszła do lekarza.Miałam w razie czego koło zapasowe;-)(Margaritta thanx
)
Śmiała się bo jak zapytała czy tak orientacyjnie wiem który to tydzień to ja jej: 6 tydzień i 5 dni
,pytała czy kwas foliowy biorę,a ja jej,że już prawie rok
i czy palę,to ja,że nigdy nie paliłam i GP powiedziała,że jestem idealna pacjentka i takich więcej by chciała

Zjadłabym

no nic kawuche zapodam i sie rozbudze, chatke poodkurzam no i najgorsze mnie czeka bo pojecia nie mam co zrobic na obiad, mam mielone spagethii odpada bo brak makaronu, golabki bez zawijania tez odpadajá bo brak warzyw ehhh

Bry:-)
Jaka piękna jesień:-)
Mam taki bajzel w domu,że wstydZaraz się muszę za sprzątanie wziąć bo popołudniami i wieczorem mam lekkie mdłości i nic mi się nie chce już robić
Ale jak mówię-lekkie więc można przeżyć
Delikatnie mnie muli,ale jak poleżę i nie uciskam żołądka to jest w porządku
Za to spać chodzę około 22-giej a zwykle i do 1:30 lubiłam posiedzieć;-)Zapachy zaczynają mi przeszkadzać,ale na razie też tak delikatnie.Jakoś nie mam ochoty na wędlinki i mięso
A dziękuję,na szczęście P dał radę przyjechać po mnie,być ze mną na wizycie,skoczyć na pocztę i przywieźć do domuAle potem musiał wrócić do pracy i do 20:30 rypał
..Ale całe szczęście,że mógł jechać ze mną bo Radek po basenie był taki padnięty,że ja nie wiem jakbym z nim doszła do lekarza.Miałam w razie czego koło zapasowe;-)(Margaritta thanx
)
A u lekarza nawet sama dałam radę jakoś się dogadać,powiedziałam o komplikacjach przy pierwszym porodzie o tym,że Radek z 1 pkt.się urodził,wszystko GP zanotowała,list do szpitala sama wyśle mam tylko czekać na appoitmentŚmiała się bo jak zapytała czy tak orientacyjnie wiem który to tydzień to ja jej: 6 tydzień i 5 dni
,pytała czy kwas foliowy biorę,a ja jej,że już prawie rok
i czy palę,to ja,że nigdy nie paliłam i GP powiedziała,że jestem idealna pacjentka i takich więcej by chciała
moniadan śliczny tortZjadłabym
Idę coś zjeść i się biorę za to moje burdelo bo toż to szok

i w końcu usiadłam. Teraz mała śpi a ja idę zupkę jej nastawić
już nie pamiętam kiedy tak długo spałam,no i dzieciaki.z reguły o 7 pobudka a dzisiaj taka miła niespodzianka
ale seksualnej w sumie nie muszę bo mój to jest z tych co nigdy nie odmawia i bierze w każdych ilościach

. musze lazienke pozprzatac, sterta garow czeka do zmywania, okna musze umyc od srodka, bo wczoraj umylam na zewnatrz, i cos na obiad zaczac szykowac choc jeszcze sniadania nie jadlam
. jeszcze obowiazkowo codzienny spacerek dla zdrowia:-). jestem rozmemlana, ale dom trzeba sprzatac bo sie sam nie posprzata:-( a w sobote przychodzi landlord i musi to wszystko miec rece i nogi. pozdrawiam i zycze zdrowka wszystkim chorowitkom i tym duzym i tym malym.
Jeszcze tylko odkurzyć,ale muszę najpierw tchu trochę złapać bo cienka kondycja