Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mieszkam tu od 3 lat a mój Radek chodzi do szkoły na osiedluTichonek tak to moge byc ja. Od dawna mieszkasz na Holywell?Twarzyczka Twojego synka wydaje mi sie znajoma.

U Edyty już widać a ja mam brzuch okrągły od dawna więc nie widać,że to ciążowyCiekawe jak dziewczynki tichonek i dyta wyglądają czy już się zaokrągliły brzusie.

Ano jasne:-)Witamy, będzie nas więcej na spotkanka, nie Tichonku???![]()
Yyyy....a nie zauważyłaś przypadkiem,że nasze stosunki się już jakiś czas temu oziębiły?Nie mam nic do Ciebie,ale prawdę mówiąc nie mam też ochoty na sztuczne odgrzewanie czegoś co wystygłoJa myślę że Wy może domnie wpadniecie z tichonkiem też ze ho ho się nie widziałyśmy tichonek co Ty na to???
Wracam 18 wiec 20 nie mam palnów rzadnych

Ona z Cashel
Ale nie powiem bo bywa,bywa czasem w Dublinie:-)

no byłam tak zrypana po tym dniu że ten seans przed kominkiem zadziałał na mnie usypiająco
a to moje dzieło
także zapraszam z tym że po 14 bo ja się nie piszę na chodzenie samej z Wiktorem i Zuzką na plac
a do Ciebie się wybiorę
jak W będzie miał tydzien wolnego między 25-29 października wtedy będe miała swobode ruchów ;-)
gratuluję fasolki i nei stresuj się na pewno wszystko będzie dobrze
Presidenta ;-)
dostaje tylko cyca na dobranoc póki co ale już niedługo zabiorę calkiem noi teraz miałam zonk bo przez weekend P ją usypiał w dzien wczoraj drzemała w samochodzie a dziś już do cyca mi się dobierała żeby zasnąć dałam ją do wózka wcisnęłam żyrafkę i z wielkim żalem zasnęła
z Wiktorkiem jakoś łatwiej to poszło
ehhh