reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

wiesienka-no ja chyba miesiac temu im odsylalam:angry:a ten jest z 24/11...U A. w pracy tez sie nie spiesza z wypelnianiem:no:Tak wlasnie patrze ze Ty na BB od rana;-)Korzystaj z wolnego ile sie da:tak:;-)
renni-zapomnialam!igloo 1sza klasa!Powinniscie gdzies wyslac to zdjecie,tyyyle pracy:szok:
MartaF-100 lat Oliwce!
asienka-to sobie pospaliscie!Ja tez mam nadzieje w koncu pospac..:sorry2::baffled:

reklama
martuśka ale normalnie tam dzwonię i jak im powiem że chcę 3d to mnie umówią tak??
a to się oddzielnie płaci?? za to 3d i za badanie czy to jest wliczone w jedną cenę??
bo tam napisane że filmik 3d itp kosztuje 175e to jeszcze miałabym dpołacać za zwykłe usg i badanie??

lubiczanko.. ja miałam z Vi 3d wyszła duża wyraźna...
a był to 23 tc
jakbym poszła później to mi ginka powiedziała że nie zobaczyłąmbym za dużo... a i tak widziałam tylko główkę i kawałek ramienia sama zobacz
a w 38 to chyba nic bym już nie widziała bo główka już w dole i bardzo nisko osadzona (no chyba że nie znam się) ....
0ef634c732.jpeg

Ostatnia edycja:
A właśnie gapa ze mnie i zapomniałam Wam kochane podziękować za życzenia :-)
Tichonku no właśnie nie ma nic "lepszego" juhu czeka mnie super zabawa :baffled::sorry2: z tym że ja łapie w lot i mnie zawsze najbardziej rozkłada już się nie mogę doczekać :dry:
Madbebe ja równiutko co 3 miesiąca dostaje z tym że ten list do pracodawcy dostaąłm chyba tylko raz a tak to cały czas przychodzi mi do wypełnienia dane GP.;-)
MartaF 100 latek dla córci :tak:
ViKamciaG chyba najprościej będzie jak zadzwonisz i się wypytasz:sorry2: bo martuśka raczej rzadko tu zagląda;-)

Ostatnia edycja:
Ale u nas pięknie biało-śnieżek dopiero co przestał padać:)Chętnie bym sobie poszłabałwana ulepić,ale...Lepiej nie-nie będę się doprawiać:/
Pauletta-witam w klubie:(
VikamciaG-Nie no ja się nie znam,bo nigdy nie miłam-to tylko cytt z opinii mam,które sobie robiły takie usg:)
Asieńko-ja też Danielka do nas biorę,ale on spokojnie nie poleży -musi mnie za włosy ciągnąć,albo macać po twarzy-tzn wsadać paluszki do ust,nosa...Ichyba dlatego zazwyczaj o 6tej już na dole jestem-nich sobie tausia pomolestuje;)

Asieńko-ja też Danielka do nas biorę,ale on spokojnie nie poleży -musi mnie za włosy ciągnąć,albo macać po twarzy-tzn wsadać paluszki do ust,nosa...Ichyba dlatego zazwyczaj o 6tej już na dole jestem-nich sobie tausia pomolestuje;)

Zwykel to nie leży spokojnie i nie śpi spokojnie:-D;-):rofl2:, ale dzisiaj się jakoś udało

martuśka ale normalnie tam dzwonię i jak im powiem że chcę 3d to mnie umówią tak??
a to się oddzielnie płaci?? za to 3d i za badanie czy to jest wliczone w jedną cenę??
bo tam napisane że filmik 3d itp kosztuje 175e to jeszcze miałabym dpołacać za zwykłe usg i badanie??

no raczej dzwonisz bo z biegu to watpie aby Cie przyjeli ...ta cena to jest za wszystko co masz tam wymienione..zyli 60 minut..filmik ..zdjecia... jesli chcesz wizyte u ginekolog placisz oddzielnie na to wychodzi...ale tak jak pisze Pauletta...najlepiej zadzwon i dowiesz sie wszystkiego no i umowisz na termin

u mnie juz posprzatane.. podlogi pomyte ..2 pranie wstawione...rosoleg sie gotuje.. jeszcze tylko poskladac pranko i spokoj

no to Lubiczanko jakbyś się teraz zdecydowała to nie radzę za późno;-) bo nic nie zobaczysz :sorry2:

Marta 100 lat dla córy

ja musze chyba zadzwonić i się dowiedzieć co i jak... bo jak nie to pojadę do Limerick:tak:

reklama
Witam

A u nas non stop pada śnieg :szok:
Jest pięknie :happy::happy:
ponoc są jakieś sanki w argosie,plastikowe za 12 euro,ale nie wiem czy się opłaca kupowac :dry:

ViKamcia ja mam piękne zdjęcia 4d z Mateuszkiem ,ale ja byłam w castelbarze InnerVision
z tego co wiem to najlepiej zrobic między 25 a 29 tygodniem.Ja mam przepiękne zdjęcia Matta i to z późniejszego okresu jakoś 29-30 tydzień bo wcześniejszy filmik z kliniki w Gdańsku mnie nie powala :baffled:

właśnie oglądam filmik i to był 29w1d i było wszystko widac jak na tacy :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry