reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo spokoj tu dzis ;-)
Larcia ja tez sie bawie telefonem ale zaraz ide spac
Kasiuleczka ale ciepla wode masz??
Dobranoc mamuski do jitra
AgaNatalia super ze z mala ok a na szczescie kazdy zasluguje wiec nie pisz glupot ;-)
I zakladaj tej linkowy watek

reklama
Witam
Aga-Natalia-super!!!Dobre wieści:)))I Ciesze się z Wami:)
Tichonek-mam nadzieję,że przejazd odbędzie się planowo,szybko i bezproblemowo
Misia,Tichonek-no i z Mikołajki nici-pojechałam z dziećmi na Mikołaja i przeszło godzinę staliśmy na mrozie w kolejce...i ogrzać się nie mogłam:(więc strój poczeka do Wigilii:)
Misia-4ty???Matko-Ty tam dbaj o siebie i okruszka w brzuszku!!!
Anineczko,Didi-czy mozecie mi zapodać jakiś link do stronki gdzie mogę zabookować egzamin na prawko-w wersji pl oczywiście-plisssss:)
Pauletta-no właśnie musisz po przebiciu stosunkowo często ruszać te kolczyczki...jak trzeba(bo ropieje)przemyć jakimś spirytuskiem...a jak już wsio jest w porządeczku to zmieniaj-a i przy tych"wkręcanych"zwróć uwagę czy Zuzi się nie wbijają do główki jak śpi:)
Kasiuleczka-nie no rozumiem:)Mam jednak nadzieję,że coś się wreszcie tam zmieni,bo ileż można cierpieć bez wody...
Ewelcia-nie werzę-Twój bohater się Mikołaja wystraszył???
Nie chcę zapeszyć,ale pomaleńku mój J się przełamuje i może jednak się da namówić na ten botanik:)))Trzymajcie kciuki:)
Teraz brykam,bo cała rodzinka w pidżamach jeszcze grasuje...Miłego dnia:)))

witam sie niewyspana i zmeczona moj kacper znowy cvhory ma taki kaszel ze pluca wypluje a do tego stan podgoraczkowy i mowil rano ze go brzuszek boli:( ado tego ar wstal i mowi ze jego cos tez zoladek boli masakra jakas jakbym repleya wlaczyla z tamtyego tyg:((tylko patrzec jak cos mnie wezmie. i jak tu dziecko moze nie opuscic 20 dni w szkole jak on chory caly czas,idziemy na 12 do lekarza zobaczymy co poradza.a powiedzcie mi spotkalyscie sie z sytuacja jezeli dziecko opuscilo wiecej niz 20 dni w szkole to co sie dzieje:confused:

Witam
U nas na szczęscie drogi nie są złe, więc Oli juz w przedszkolu a ja sie zaraz za sprzątanie biore.
Biola ja niestety nie pomoge, ale chyba Anieczka mi kiedys mówila że kurator...??
Chorowitkom życze zdrówka!!
MoniaD no ale cos słaby odzew co do spotkania:)??
LAski z Galway mam pytanko, macie jakis znajomych mieszkających w rejonie Parkmore , Briarhill??? Jak tak to dajcie znac na priva Dzięki:)
Miłego dnia

A mi dziś spadł z serca kamień stu tonowy.
Cysta na mózgu mojej Nadusi się wchłonęła.
Nawet nie wiecie jak mi ulżyło,
sama nie wiedziałam, że tak to przeżywałam.
Jakbym odzyskała nowe życie.
Czym ja sobie zasłużyłam na tyle szczęścia?

Super a na szczęście zasługuje każdy dobry człowiek:-)

Dzień dobry
U nas pada, dziecko wstało przed 7 i już zaczyna marudzić, nic, trzeba ją chyba położyć

Witam
Wczoraj caly wieczor padal snieg:-), napadalo go sporo, a w nocy zaczelo wiac i padac i taka breja i bloto na ulicach:baffled:.
Wczoraj to tyle czasu spedzilam w kuchni i to na stojaco przewaznie a potem jak wychodzilismy zeby polazic po bieluskim sniegu to nie moglam butow pozapinac tak mi nozki podpuchly:baffled: jak nigdy. A dzisiaj dzidzia szaleje az boli.:-D
Aga_Natalia super wiesci, od razu widac, ze Ci ulzylo

Zdrowka dla wszystkich

Witam

biola nie przejmuj się moje dziecko to już dawno ma więcej niż 20 dni,raczej chodzi o nieuzasadnione nieobecności a nie o choróbska.
Zdrówka życzę.

Lubiczanko ale provisional? Jakby nie było to tylko po angielsku są :sorry2:Driver Theory Test - theorytest.ie

U nas miała byc szkoła zamknięta,ale coś nie poszło z wysyłaniem smsów i dzieciaki poszły do szkoły,a jest strasznie ślisko.Jak ja wyjadę o 13 po Antka? Bo rano to M go odwiózł...
A jutro szczepienia są w szkole,ciekawe czy odwołają.

AsieńkoR czy u was pada deszcz czy śnieg? Bo u nas śnieży :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry