reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
Lubiczanko gdyby nie Swieta i ten lot do Pl(a na to kasa potrzebna) to juz bysmy manatki pakowali stad.
Male Kropki witam i podwójnie gratuluje .
Mabebe w super valu napewno barwniki kupisz i rozne kolorowe posypki tez, no i na pewno w tesco tez.
Asienko r ale masz dobrze z tym mezusiem.

ehhhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja nadal wsciekla znowu w nocy mróz , niby teraz slonce swieci ale nasz apatament jest tak niefortunnie ustawiony ze tam gdzie lezá rury w ziemi mamy ciagle cien i jak to ma sie odmrozic ehh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no nic sprawdze sobie pogode jak to w najblizszych dniach bedzie wygladac.
Milego poniedzialku i mikolajek!:-)

reklama
madbebe kupilam w super Value, w buteleczkach firmy Goodallas czerwony, zielony i zolty, ale byly tez w tubkach jak pasty do wyciskania juz gotowe pobarwione i z kilkoma koncowkami roznymi. Ja siedze w domu cale dnie nikt mi nie przeszkadza to sobie sama zrobie lukier i pobarwie.
Tichonek super, ze wyjazd sie udal i kuruj gardziolo.
Asienka_r Super.
Ja ostatnio w New Looku zakupilam sobie bluzke ciazowa na swieta, czerwona ze sniezka i napisem WINTER BABY.
Kasiuleczka beznadzieja jak nie ma wody, oby mroz poscil

Ostatnia edycja:
Chyba mnie ten mój chłop kocha jak tak o mnie dba:rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p

Kasiuleczka przechlapane macie
Tichonku faktycznie dobrze, że autko zepsuło się dzisiaj a Ty się kuruj
AsienkaM super ta bluzeczka musi być:-D

Ciao!

Bylismy u lekarza...jednak oboje,bo mi coraz gorzej bylo. No i oboje na antybiotykach! u mnie to juz 4 raz odkad jestem w ciazy...wierzyc sie nie chce. Sluchalam tez serduszka bo od 4 dni nie czulam ruchow i tak jakby sie zaczynalam matrwic ale wsio ok- bije jak dzwonisko!
Tylko na mikolaja nie pojedziemy do Pl sklepow...:(......Alutek od rana wygrywa piesni na swoim nowym pianinie od Mikusia i drze jape do mikrofonu...kto by pomyslal,ze chory??
A ja pichce i zaraz zapodam jeszcze jakigos cieplego czaju z miodem :)

Tichonek- u Zgagi zawsze jest fajnie :) Tak to juz jest z fajnymi ludzmi :)

AAA i witam nowe mamy!! No i Lubiczanko- ty tak z cieknacym nochalem w tym stroju mikolaja bedziesz paradowac? hihi...nie no wierze,ze i tak J padnie...pewnie od roku czeka na powtorke show!

JA sie tylko witam i znikam podlogi pomyc...
Mlody mi wylal herbate malinowa na stol i poleciala tez na podloge...a malo tego przed chwila zobaczylam ze mam prawie cala sciane w kuchni pochlapana ta herbata:wściekła/y::wściekła/y::baffled:
Nie wiem jak on ja pil:no:....
Chyba trzeba bedzie kupic mala puszke magnolii:-pi umalowac kuchnie,bo strasznie wyglada:baffled:

Asienko bluzeczka świetna,New Look ma takie pomysły:-D
Misia,zgadzam się z Tobą w 100%:-)
lubiczanko,faktycznie,Mikołaj z czerwonym nosem?Raczej Rudolf taki miał:-D
A oto jak Mikołaj powstaje:-D:-D:

Załączniki

• santa.jpg
    santa.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama