reklama

Mamy z Irlandii!!

witam Was cieplo!
Ja wlasnie wchodze w 7 tydzien ciazy i mieszkam niedaleko Cork.
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy ok, w sobote za tydzien jade na usg, bo prawdopodobnie bedziemy mieli blizniaki -na poprzednim usg widzielismy 2 male kropeczki:)
Witam i gratuluje fasolki/ek:tak::tak:;-)

Lubiczanko a Ty gdzie sie podziewasz???

Zaczelam ukladac puzzle 3D ale nijak mi to idzie i wpadlam do WAS;-):-D

Puletta biedne te Twoje dzieciaczki:(zdrowka dla WAS zycze!!!
DZieki ze napisalas o tych pampkach...akurat mi sie koncza wiec jutro chyba do super valu podjedziemy

reklama
hej kochane ja tylko na chwilke od dzis jestem bezrobotna yupiiiiiiiii:))))
ide moje edziecie zaprowadzic do szkoly chociaz chory no ale coz musi bo za duzo bedzie mial nieobecnosci:(jakby cos sie dzialo to do mnie zadzwonia a tym bardzioej juz chopla dostawal od tego wolnego;)u nas tez juz choinka stoi domek przybrany i jest b milo i swiatecznie:))))
Witam nowa mamuske i gratuluje fasolek:))

witam sie z wami i zycze udanych mikokolajek:)
Już Mikołaj wsiada w sanie,
Wór prezentów wrzuca na nie.
Dookoła Ziemi krąży,
Lecz czy trafi i czy zdąży?

Już kominy wyczyszczone,
Już skarpety powieszone,
Tyle życzeń do spełnienia
Od pragnienia do marzenia.

I nam może też coś wpadnie,
8.gif

Gdy Go poprosimy ładnie,
Jakiś drobiazg - krawat, kiecka,
Prezent dla dużego dziecka.

witam poniedzialkowo i mikolajkowo

no i witam nowe mamusie....rozgoscie sie i piszcie duzo.:)

Al w szkole dzisiaj chociaz gluty ma ze hej i kaszel ale co tam niech idzie bo w domu w dekiel dostaje , i dowiedzialam sie ze maja jaselka w szkole i Albert bedzie pasterzem :) hihi..a on mi mowi ze wolalby rezyserem :) haha

ok ..milego dnia..lece do miasta tax za micrusa zaplacic i dzisiaj mam nct ciekawe czy przejdzie

wITAM
Nie będę si wypowiadać na temat mojego samopoczucia-normalnie weekend wycięty z życiorysu:(((Ale idzie ku lepszemu i...wieczorkiem w ruch pójdzie strój Mikołajki;)))
Pauletta,Misia-zdróweczka ...Biedne te Wasze szkrabki-tyle czasu je trzyma:(
Ewelcia-jestem:)))
Madbebe-ja tam swojej starszyznie kupiłam już daawno temu takie laptopiki z argosa.fajne-cały czas-właściwie już teraz co jakiś czas idą w ruch-jak sobie poprzypominają gdzie które swój zabunkrowało;)))
VikamciaG-ależ piękność mieliście na imprezie!!!Cukiereczek jak ta lala:)
Kropeczki,Patrycja-witam wśród nas:)))
Kropeczko-mam nadzieję,że nie znikniesz-przyda sę wreszcie ktoś"z naszych okolic"
Kasiuleczko-masakraaaa!!!Już by mnie tam nie było:(
Andzulina-ale Ci zazdroszczę:)))
Didi-trzymam kciuki!!!Przejdzie,przejdzie
Anineczko-śliczna bestyjka,ale ja akurat fanką klakrów-zwłaszcz w domku też nie za bardzo:/
Margaritta-???;)))
Tichonek,Lady-dawać nam tu relację-jak się wspólne imprezkowało?;)))
Nie pamiętam co tam jeszze,bo ciągle mnie napiera ból zatok i straszne to jest:/Aleee-miłego MIKOŁAJKOWANIA!!!

Wpadlam sie tylko przywitac wiec "WITAM"
Asienka_r to sie ciesz szczesciaro

Jakas zmeczona sie czuje, nic mi sie nie chce:baffled:. w sobote ubralam choinke z mezem i odobilismy lekko mieszkanko:-), wczoraj mialam wiele sily i zapalu do roboty:tak: a dzisiaj klapa, fiasko:-(.
Pierniczki mam zamiar robic, kupilam posypek i lukier i barwniki do lukru i inne.
Zaplanowalam menu na swieta i musze rozplanowac robote a tu dzisiaj dolek.:baffled::-(

Ostatnia edycja:
witam!

ja na chwile sie zameldowac bom buuusy;-)
musze lekko ogarnac chate (w trakcie remontow:baffled:) bo chrzestna malej ma zawitac z prezentem..Obiad wyczarowac,zupe malej i sie ogarnac przede wszystkim,a wszystko to zanim mala wstanie,bo pozniej jedziemy do Galway..
Ciesze sie ze nie bedziemy sami na Wigilie:happy:Dogadalam sie z chrzestna Wiki i spedzimy ja wspolnie:tak:

asienko
-wychodz z dolkow!i powiedz gdzie barwniki do lukru zakupilas i pod jaka nazwa;-)Ja dzis musze foremki zakupic do wykrawania..
lubiczanko
-zdrowka!
didi
-powodzenia na NCT!Nie kupujesz taxu online?nam sie nigdy nie chce kwitnac w kolejkach..:no:

Przede wszystkim...
udanych Mikolajek i moc prezentow;-)!
dalmatek292io5.gif

Bry:-)
U nas -6 i ślizgo jak jasny gwint:sorry2:P rano Radka do szkoły zaprowadził bo ja się z takim bólem gardła obudziłam,że ałłłaaaa:-(Już się syrop z cebuli robi:tak:
Najgorsze,że P rano auto odpalił a ono wypluło cały olej i jesteśmy bez auta:-(
Szczęście w nieszczęściu,że się nam wczoraj nie zrąbało bo nie mielibyśmy czym od Zgagi wrócić:sorry2:A i tak jechaliśmy całą drogę 60-70 km.na godzinę:wściekła/y:Mgła była jak mleko,ponad 4 godziny jechaliśmy:szok:
Radek taki wymęczony był,że zasnął w locie:sorry2:A rano jaka była radość gdy prezenty od Mikołaja dostał;-):tak:
Jednak mi syna przeziębienie jeszcze trzyma:dry:Tzn.goraczki nie ma,kaszle trochę mniej,ale jednak,natomiast smara niemiłosiernie:sorry2:
Weekend mieliśmy fajowy:-)Szkoda,że taki krótki:-(Pojedliśmy,posiedzieli do późna,pogadali,dzieci się pobawiły,raz grzeczniej,raz mniej ale się pobawiły:-)
Julek jest taki grzeczny i wesoły,że ja też takie dziecko zamawiam:-D
A ile free giftów dostałam:-)Dziękuję,Ci kochana raz jeszcze za wszystko,mam nadzieję,że szybko będziemy miały okazje znów się zobaczyć:tak:
Moniadan Was równiez miło było zobaczyć:tak:Twoja Emma jest takim słodkim kudłaczkiem:-)
Paulettawielka szkoda,że nie dotarłaś,ale może next time:tak:

Tichonkowa do Zgagusi pojechala/....a raczej poleciala...babajaga jedna:-D;-)
Która miotła by takiego babola udźwignęła?!:sorry2::-D
ViKamciaG Vi ślicznie wyglądała na urodzinkach:tak:I widać,że szczęśliwa:-)
Nowy avatarek też śliczny:tak:
Witam Małekropki i Patrycjębaczkowską:tak:Gratuluję Małymkropkom dwóch kropek:-)
anineczko piękna Twoja kotka:tak:To taki wstęp do posiadania prawdziwej córki?:-D
lubiczanko zdróweczka życzę:tak:Też sie muszę kurować bo gardło mnie napieprza:dry:
asienko_r no chwal się co Ci M nakupił:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry