kasiuleczka25
Fanka BB :)
oooo a co to wszyskie mamy leniu****á jeszcze w lózkach? ha ha myslalam ze sobie przy sniadanku poczytam a tu nic nie ma.
tak wogole to dziendoberek
My dzis wczesniej na nogach od 8.30 bo Oliva wczoraj padla o 19.45 normalnie bylam w szoku( he he biedactwo sie wystraszylo ze ma z tatá zostac 30minut bo ja chcialam podkoczyc na chwilke do znajomej he he i sobie wymyslila ze jak sie z mamusiá polozy to mama nigdzie nie pojdzie no i w ten sposób zasnela a normalnie to chodzi o 22spac.)
Andziulino ohhh jak masz dobrze mamusia ci pichci takie smakolyki, ja juz odliczam dni mam nadzieje ze zadne sniegi nie przeszkadza nam w wylocie.
aha no i wody nadal brak na dodatek w nocy mocno przymrozilo
ehhhhh
tak wogole to dziendoberek
My dzis wczesniej na nogach od 8.30 bo Oliva wczoraj padla o 19.45 normalnie bylam w szoku( he he biedactwo sie wystraszylo ze ma z tatá zostac 30minut bo ja chcialam podkoczyc na chwilke do znajomej he he i sobie wymyslila ze jak sie z mamusiá polozy to mama nigdzie nie pojdzie no i w ten sposób zasnela a normalnie to chodzi o 22spac.)
Andziulino ohhh jak masz dobrze mamusia ci pichci takie smakolyki, ja juz odliczam dni mam nadzieje ze zadne sniegi nie przeszkadza nam w wylocie.
aha no i wody nadal brak na dodatek w nocy mocno przymrozilo
ehhhhh
Ja kotow nie lubie,wiec u mnie w domu nie zagosci
Na Bazyla sie nie czai jeszcze?;-):-)

jeszcze nie sprawdzałam ale warto go kupić
a ja mam spokój;-) bo wcześniej to chciała wciskać mój
ale juz wszystko w normie
(bo mieszkam w apartamencie). Moje koty w Polsce to w nocy budzily nas drapaniem do okna i sie je wypuszczalo i wpuszczalo do domu.