reklama

Mamy z Irlandii!!

ViKamciaG odpisywałam na każde PM jeśli możesz prześlij mi te wiadomość jeszcze raz
anineczka będzie mi bardzo miło :)

Dziękuje dziewczyny za miłe powitanie
Dziś w biegu bo pierniczki piekliśmy z przepisów świątecznych forumowiczek :)

reklama
Ja w poniedzialek pewnie bede piekla pierniczki bo dopiero dzisiaj foremki do wykraiwania zakupilam:-p:cool2:. Milego wieczorka zycze wszystkim.
Ja rowniez czekam na moja mamuske kochana:-):-). przylatuje na koniec stycznia baby zobaczyc. szkoda ze bedzie tylko tydzien:-( ale zawsze to cos:tak:. potem tesciowa na 5 dni przyleci:happy:.

dziewczyny dziękuje naprawde bardzo ! za głosy:tak: jesli dzis mi sie nie uda tak latwo sie nie poddam i bede probowac dalej:nerd::-Dandzulino :-) !
patrycja witaj ! widziałam Twoje przefantastyczne absolutnie zdjęcia! bomba:-)
ja też bym chciała, zeby moi rodzice przylecieli bardzo, ale oni na bilet nie maja, a my tez za bardzo :sorry2:

Witam
Ja dzis padam po pracy:/
Z tymi lekami to nieżle , ja teraz sudafed używam dla Oliviera:(
Witam nowe foremki:)
Fajnie Wam że macie mamy na Święta, ja tez bym chciała..
hmm coś jeszcze miałam pisac ale nie pamietam..

reklama
Witam mamuski.
Ja od dzis przez 10 dni jestem wolna:-):-)Tzn mam wolna chatke i swiety spokoj-lokatorzy w Pl:tak:Jak tylko pojechali to tak cichutko i spokojnie sie zrobilo...Wiem ze te 10 dni szybko przeleci,ale dobre i to:tak:
Andzulina ale Ci dobrze,takie pysznosci mamusia przyrzadza.Naciesz sie rodzicami a potem zapraszam do siebie na kawke:-)
Sandrulinska glosik oddany.
Tez mam zamiar "zaliczyc"tego mikolaja w papu i foodlandzie,tylko chyba bede pracowala.Ale jakby co wysle K coby Tobi sie nacieszyl:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry