reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

Mgła jest,śnieg topnieje :dry: już nam sanek nie potrzeba :no::-D

Patrycja witaj i pozwól,ze będę się zwracała do Ciebie tylko po imieniu bo za dużo by było pisana jeśli chodzi o Twój nick :-D

ale wam fajnie z tymi paczkami.
No ale my oprócz botaniku idziemy na Mikołaja w Portlaoise santasmagickingdom -

Sandrulińska głos oddany :tak::tak: i niech Ci głupio nie będzie :dry::-p:-D

reklama
Miałam Was zapytać, ale jak zwykle zapomniałam:-p, czy można tutaj kupić spodnie ocieplane??? Nie sądziłam, że mogą się przydać dla Anuśki, ale chyba jednak muszę się zaopatrzyć, bo jak ona szaleje na dworze to jednak zimno może być:baffled:

madbebe wlasnie Moniadan napisala mi smsa, ze W papu Mikolaj w poniedzialek od 13 do 17. W Foodlandzie mysle, ze podobnie. A czemu nie do papu,jesli moge spytac? :-) Daja tam suuuuuuuuuuper paczki :-)
nie lubie tam chodzic...Chodzilam kiedys,jak Foodlandu nie bylo na tuam rd.W foodlandzie okazalo sie duuuzo taniej co jest dla mnie istotne,szczegolnie teraz.Poza tym nie lubie tamtejszej obslugi (szczegolnie z miesnego-zero higieny itp.)
Tym bardziej bez sensu isc na samego Mikolaja skoro zakupow tam nie robie:blink:

witam Laseczki:)
do wtorku będę raczej nieobecna, bo cieszę się rodzicami, którzy o mały włos by nie dolecieli...
w każdym razie Igor jest w siódmym niebie, tak jak dziadkowie;P no i ja oczywiście też, bo w końcu mam czas dla siebie;)
a poza tym:
witam nowe Foremki:)
Kasiuleczka - ależ masz królika... żeby tak na konika biednego?
Madbebe - my też rzadko do Papu jeździmy, chociaż muszę ci powiedzieć, że ostatnio zaczeli dużo promocji robić, bo obroty im spadły... a na Mikołaja to można iść i tu i tu;P
Martuśka - ale ten czas poleciał:)
Sandrulińska - głos oddany - z 3 laptopów;P
no i to na tyle - miłego dnia Dziewczynki

hejka
ja to nadal w podlym humorze bo nadal woda nie leci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boze jak dlugo jeszcze to potrwa?
Andziulino :-D wlasnie znajoma mnie ostatnio poinformowala ze króliki to zboczence:rofl2:
no ale ogolnie jest milusi i sie zachowuje jak piesek, gdy rano klatke otwieramy biega wokól nog, za mná to juz wogole wszedzie lazi bo mu jedzonko daje, a jak uslyszy ze cos chrupiesz to czasem na kolana wskakuje.
Martuska juz nie dlugo....hmmm moze przed wigiliá urodzisz i bedziesz miec prezent w postaci synka po choinká.:-)

witam tez nowe foremki

My do papu czasem jexdzimy, ale mieska, szynek tam nie kupuje bo po 1 sze maly wybór a po drugie 2ie miesko mielone trafilam dwa razy popsute:wściekła/y:. wiec czesc kupuje w papu a czesc w footlandzie.

Ja tez zakupki robie troche tu troche tam. Ale po paczke pojde wszedzie, a co :-) Ja zaczelam dzis pichcic bigos, jutro skoncze i zamroze juz na Swieta. Oczywiscie obowiazkowo(przy okazji posiadania takiej ilosci kapusty), zrobilam dzis na obiad zupke kapusniak, Amanda zajadala sie i dokladke chciala hehe. A zaraz zamawiamy pizze na kolacje, bo mam Xfactor dzis :-) Pierniczki, ktore robilam...polowy juz nie ma, niewidzialne moce je zjadaja :-D Aha i ostatecznie stanelo na tym, ze 14 wyprowadzka, wszystko do tego czasu bedzie gotowe na nowym domu tzn posprzatane i meble wstawione, juuupi :-)

andzulina ciesz sie rodzicami ciesz :-)

Ostatnia edycja:
reklama
w sumie dobry pomysl coby 2Mikolaje zaliczyc:-DO ktorej sie wybieracie dziewczyny?Moze sie spotkamy..?
Ja w Adze tez robie zakupy.Tam to taki polski wioskowy sklep:-DAle niektore rzeczy jeszcze taniej niz w F. wiec czemu nie;-):-D

Ja tez juz czekam na babcie:tak:Do nas przyleci na jej ferie-koniec stycznia,pocz.lutego:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry