reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Czytam was namiętnie od 2 miesiecy i dziś postanowiłam się dołączyć do waszych pogaduszek jeśli pozwolicie? bo widzę tu zgrane grono:)

Jestem Patrycja mama Gabrysi 7lat i Olafa lat 4 Mieszkam w Irlandii od 4 lat

Sandrulińska głosik oddany

jaka cisza z rana :szok: łooohoooho..
witam patrycjabaczkowska
my już miałyśmy styczność na prv;-) ale nie odpisałaś mi jeszcze o tych kartkach świątecznych :-p

aha wstawiam kilka zdjęć z roczku i mój własnoręcznie robiony torcik
taki zwykły , ale bardzo pyszny :P
i z przyczyn wiadomych nie wklejam pozostałych uczestników imprezy;-) (to znajdziecie na nk :P )
DSCN5981.jpgZobacz załącznik 306229DSCF4901.jpgDSCF4877.JPGDSCN5987.jpgDSCF4717.JPGDSCF4743.jpg

Ostatnia edycja:
dobry!
Wikta drzemie wiec jestem.najgorzej ze landlord przyjechal pokoj robic a tu dziecie spi..i trzeba czekac.Spojrzal na mnie przepraszajaco i poszedl;-):-D
Mi sie @ rozkreca od kilku dni i nic.Musze skonczyc karmic i zaczac brac tabsy:baffled:bo te bole..:nerd:

patrycjabaczkowska-witaj i rozgosc sie!sliczne fotki robisz,potwierdzam:tak:
sandrulinska-glos oddany:tak:Na Ciebie zawsze!;-):happy:
Larcia-ja sie od Ciebie dowiaduje o Mikolaju;-)Trza bedzie sie wybrac do Foodlandu bo do Papu nie chodze:no:;-)A wiesz moze od ktorej w F.?

Milej soboty!

reklama
madbebe wlasnie Moniadan napisala mi smsa, ze W papu Mikolaj w poniedzialek od 13 do 17. W Foodlandzie mysle, ze podobnie. A czemu nie do papu,jesli moge spytac? :-) Daja tam suuuuuuuuuuper paczki :-)

martuska :-) dzieki. A jak sie trzymasz?Plec juz znasz? :-) To juz tuz tuz... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry