reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

Tichonkowa ze zgagusia dzis rządzą;-):-D

U nas na osiedlu rano było lodowisko- no za nic nie mogłam ujechac i koniec konców nie byliśmy w pl szkole:sorry2: Drogi dobre te głowniejsze,ale osiedlowe:nerd: koszmar. Sama se dziś schody przed wejsciem do domu chociaz odsniezyłam i odgrudowałam z lodu:nerd:

Dziś Barbórka:happy: wszelkim Barbarom najlepszego :-)

kominek...drink..swieczusie..ale najpierw trza dziecioki spac wysłać:confused2:

milusiego wszytskim

ps. Lubiczanko????:eek:

a i witam nową foremkę:-)

reklama
a to Tichonkowa do Zgagi, czy Zgaga do Tichonkowej? bo chyba coś przeoczyłam...;)
Wilwia - dziękuję za zaproszenie
Sandrulińska - wstawiaj za każdym razem linki, to będziemy głosować;)
a moi rodzice przylecieli tylko na 4 dni - bardzo chcieli wnuka zobaczyć, a że ja nie za bardzo do PL w taką zimę chciałam lecieć, to znalazłam baaaardzo tanie bilety z PL do IRL :)
no nic - zbieram się, bo korzystając z obecności rodziców mogę na nockę iść;P zawsze jakieś euracze wpadną:P
spokojnej nocki:)

Sandruliska glosik oddany!
Adzulina fakjnie ze rodzice sa i pomagaja...a gdzie Ty a ta nocke lecisz:-p:rofl2:.
Tichonkowa do Zgagusi pojechala/....a raczej poleciala...babajaga jedna:-D;-)
ViKamcia slicze fotki urodzinowe:tak::-)
Larcia to juz na dniach przeprowadzka...

Kolezanka u mnie byla i caly dzien spedzilysmy na plotach...jak to milo od czasu do czasu nic nie robic....no cos tam zrobilam:sorry2::-p:-D

Hej hej

Przyszłam się pochwalic,że od Mikołaja dostałam kociaka :-)
Zwie się Dora i jest przesłodka :tak::tak:

20j2pgp.jpg

Vikamcia takiej ślicznej małej damy nie da rady nie zauważyć.

Anineczka śliczny kociak. Moja Natusia ostatnio mnie prosi o kotka, a ja po pierwsze nie lubię zwierząt w domu(mimo że kocham zwierzęta), no i co z takim słodziakiem jak polecimy do Polski.

reklama
anineczka kotek śliczny tez bym chciała :) jednak moje dzieci bardzo się boją zwierząt

Vikamcia słodkie ale co się dziwić piękna dama na nich :)

Kurcze ale wy strona naprodukowałyście :zawstydzona/y:

Sandrulinska dziękuje bardzo mi miło czytać takie sołwa :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry