reklama

Mamy z Irlandii!!

ViKamciaG-ja to taki prosty chce jej kupic...myslalam bardzej o tym Babys Laptop – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores tylko nie wiem czy nie za prosty dla niej ;-) Ty masz ten?
http://www.toys.ie/Leapster-Explorer-Learning-Console-Pink-!H08418-prod.aspx
misia-zdrowka!

ale ze mnie matołek:-p napisałam Ci liptop przez I a nie E po angielsku.. jako leaptop
ja mam ten, zdaje mi się że ten co Ty pokazujesz będzie zbyt prosty ;-) ale nie wiem , ja dostałąm ten w prezencie , a tamten co ty oglądałam sama no i nie kupiłam ;-)
LeapFrog my Own Leaptop Violet – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

reklama
Hejoo laski :-) póki pamiętam...w SuperValu są mega Pampersy za 15 jurków:tak:
A u mnie ogólnie tragedia :no: dzieciaki chore na maksa ...nosa nie nadążam wycierać:dry::-( Wiktor jak wczoraj padł przed 20 obudził sie dopiero o 11:szok:z gorączką 38,5 :no: do tego brak apetytu Zuzka tak samo :sorry2: młoda śpi już chyba z czwarty raz:no: a starszy właśnie się do mnie tuli:sorry2:tak spokojnego Wiktora to ja chyba jeszcze nie widziałam :-( chyba jutro nas lekarz czeka siet a kase to se chyba z d wytrzepie:baffled::dry:
Misia zdrówka dla Ala ;-)
i dla wsyztskich innych chorowitków rózwnież :tak:

Madbebe kurcze jak z tá wodá bedzie nadal kicha to sie bedziemy przeprowadzac.za 10 dni wyjezdzamy do Pl wiec nie wiadomo co zastaniemy jak wrocimy czy bedzie nadal zamarzniete no jesli tak - to bedzie trzeeba sie wyniesc bo ja dluzej nie dam rady- jak narazie to juz zyje tym wyjazdem. Dzis od rana juz mialam dosyc( i szukalam chat w necie ale jak narazie jedyne które byly w miare to w Atenhry.

Andziulino no my startujemy 15 grudnia wiec moze sie uda jakoms kawusie zaliczyc.
Miska, Pauletto ooooo duzo zdrówka dla waszych dzieciaczków.
Anineczko kotek uroczy a te slepka niebieskie ma cudne.

witam Was cieplo!
Ja wlasnie wchodze w 7 tydzien ciazy i mieszkam niedaleko Cork.
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy ok, w sobote za tydzien jade na usg, bo prawdopodobnie bedziemy mieli blizniaki -na poprzednim usg widzielismy 2 male kropeczki:)

reklama
Witam mamuski
U nas tez juz choinka stoi ale sie dzieciaki cieszyly Emcia na szczescie bombek nie zdejmuje ale widac ze ma na to wielka ochote ;-)
Male kropki Patrycja witam na forum

Ja dzis po pol roku posiadania Iphone wyczailam jak wgrywac muze i siedzialam sobie z suchawkami aby zagluszyc malych wrzaskunow :-)

Andziulina nocki w night clubie no no ile jeszcze ukrywasz przed nami :-d
Misia zdrowka dla was
Wilwia wykorzystaj wolna chatke na maxa :)

Milych snow mamuski

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry