lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-znalazłam już-i po polsku
)))na stronce Celtic Rainbow - Prawo Jazdy Irlandia, szko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

siemano...
w koncu mam chwilke
chorowitka zdrowka
Biola...moj Albert tez juz sporo opuscil..a tutaj na tych katreczkach co dostaje ze szkoly aby wpisac nieobecnosc pisze ze oni zgodnie z prawem musza zglazac nieobecnosc dziecka 20 dniowa i powyzej i to niewazne z jakiej przyczyny.. wiec niewiem jak to jest dokladnie
Moniadan... moze Ciebie wieksze spotkanko bo masz wiecej miejsca hihi.. zartuje oczywiscie..ale jak jest haslo spotkanko u ktorejs z nas to wiekszosc z knocknakarry chetna a jak co do czego to nie ma nikogo z waszych stron..
;-)Jeszcze karta kredytowa mi dzialac przestala i d**a z planow.Ale nic to,przynajmniej sianko polezy..;-)
ja tu z laptopem za 20euro a chrzestna jak zwykle z mega zabawka;-)jeszcze kolega wpadl wiec i kolejna zabawka..Farciara jedna
my w komplecie w domku wszyscy chorzy
maluchy na antybiotykach mi wylądowały znów:-( ogólnie to nic mi się nie chce ale skorzystam z tego że P w domku więc zmykam coś ogarnąc CU 
pauletko nam mówiła kosmetyczka jak Vi przebijaliśmy że najszybciej możemy zmienić po 8 tygodniach no i tak mniej więcej zrobiliśmy bo akurat po 9 tygodniach byliśmy w pl i kupiliśmy jej złote i od razu założyliśmyHejoo laski :-) ja rozwinę się później teraz tylko szybkie pytanko jak długo się trzyma te pierwsze kolczyki w uszkach tzn kiedy można je już zmienić![]()

Zmokłam,zmarzłam,nogi mnie bolą i o!Rano lał deszcz,chlapa,ciapa,buty mi przemokły,potem śnieg w Dublinie z deszczem i wreszcie znów deszcz
Wróciłam z mokrymi skarpetami i zamazrzniętymi nogawkami od dżinów
A jutro pewnie powtórka z rozrywki bo muszę iść krew oddać
Szlag!
Ponoć jeśli dziecko przekroczy te 20 dni,nie zalicza roku
Ale wcześniej jest jakaś wizyta w domu
Tak nam powiedziała dyrektorka szkoły,a jak Radek opuszczał dni to tylko mówiliśmy w szkole lub dzwoniliśmy,żeby to zgłosić

niz z przeziebienia. 

A najgorsze ze chyba tylko na moim osiedlu wody brak i dlaczego nikt nie wie.