reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
portablenorthpole.tv wejdzie na prepare message i wypelnijcie krok po kroku aplikacje.
Dzien dobry wczoraj dostalam ten link od mojej przyjaciolki,moja shannon po obejrzeniu mikolaja byla zaszokowana jak mikolaj do niej mowil.swietna stronka polecam.
u nas chorobowo,mala na jakis viral infection.kaszel,katar ale bez temperatury za to jakies krostki jej wyskakuja jak sie zgrzeje,wygladaj jak pokrzywka,doktor powiedzial ze to z tym wirusem jest zwiazane,
mam juz dosc tych chorubstw.pozdrawiam

Ostatnia edycja:
siemano...

w koncu mam chwilke

chorowitka zdrowka
Biola...moj Albert tez juz sporo opuscil..a tutaj na tych katreczkach co dostaje ze szkoly aby wpisac nieobecnosc pisze ze oni zgodnie z prawem musza zglazac nieobecnosc dziecka 20 dniowa i powyzej i to niewazne z jakiej przyczyny.. wiec niewiem jak to jest dokladnie

Moniadan... moze Ciebie wieksze spotkanko bo masz wiecej miejsca hihi.. zartuje oczywiscie..ale jak jest haslo spotkanko u ktorejs z nas to wiekszosc z knocknakarry chetna a jak co do czego to nie ma nikogo z waszych stron..

didi dostajesz jakieś karteczki gdzie zgłaszasz nieobecnośc? :eek:
ja tylko maila do dyrektora a zarazem nauczyciela Antka wysyłam :dry::confused:

lubiczano link nie wszedł,a to na tej stronie można się zapisac na egzamin czy na lekcje?

Bina zdróweczka dla córeczki,no cóż...taki okres,musimy przetrwac.

ja dziś znowu dostałam list na cytologię :eek::sorry:

siemano...

w koncu mam chwilke

chorowitka zdrowka
Biola...moj Albert tez juz sporo opuscil..a tutaj na tych katreczkach co dostaje ze szkoly aby wpisac nieobecnosc pisze ze oni zgodnie z prawem musza zglazac nieobecnosc dziecka 20 dniowa i powyzej i to niewazne z jakiej przyczyny.. wiec niewiem jak to jest dokladnie

Moniadan... moze Ciebie wieksze spotkanko bo masz wiecej miejsca hihi.. zartuje oczywiscie..ale jak jest haslo spotkanko u ktorejs z nas to wiekszosc z knocknakarry chetna a jak co do czego to nie ma nikogo z waszych stron..

Dzieki dziewczyny z a odpowiedzi ale ja nigdy nie pisalam na tych kartkach dlaczego kacperka nie ma w s zkole tylko mowie pani:)tutaj to maja wyrabane na dzieci i posylalaja je doszkoly lub przedszkola ledwo zywe bopo co mamusie maja sie meczyc niech sie mecza nauczyciele,ale niestety ja nie bede szla w ich slady i przy najmniejszym przeziebieniu nie bede kacpra posylac do szkoly mimo tych 20 dni:)))

witam sie i ja!
dzizas ale latanine mialam wczoraj:szok:;-)Jeszcze karta kredytowa mi dzialac przestala i d**a z planow.Ale nic to,przynajmniej sianko polezy..;-)
Mala jak zwykle obdarowana:szok:ja tu z laptopem za 20euro a chrzestna jak zwykle z mega zabawka;-)jeszcze kolega wpadl wiec i kolejna zabawka..Farciara jedna:-D
my bylismy tylko w papu..
Oczywiscie wycie mega i zdjecia z Mikolajem nie ma;-)w sumie i tak mala slodyczy nie je,wiec inne dziecko skorzystalo;-)

Aga_Natalia-ciesze sie razem z Toba!

Zdrowka wszystkim chorowitkom!

Milego dnia!

Hejoo :sorry2: my w komplecie w domku wszyscy chorzy :no: maluchy na antybiotykach mi wylądowały znów:-( ogólnie to nic mi się nie chce ale skorzystam z tego że P w domku więc zmykam coś ogarnąc CU :sorry2:

Hejoo laski :-) ja rozwinę się później teraz tylko szybkie pytanko jak długo się trzyma te pierwsze kolczyki w uszkach tzn kiedy można je już zmienić:confused:
pauletko nam mówiła kosmetyczka jak Vi przebijaliśmy że najszybciej możemy zmienić po 8 tygodniach no i tak mniej więcej zrobiliśmy bo akurat po 9 tygodniach byliśmy w pl i kupiliśmy jej złote i od razu założyliśmy:tak:

wogóle to witam..
wczoraj miałam buzy dzięn , najpierw odwiedzaliśmy 1 koleżanke , potem 2 później zakupy ..
i rozkładanie choinki..
a na koniec dostałam najwspanialszy mikołakowy prezent..
dzidzia zaczęła się tak ruszać że wkońcu poczułam ..
wiem ze trochę późno ale z Vi też czułam gdzięs ok 17-18 tyg ciąży:tak:

Bry:-)
Ja już w domku,na szczęście:wściekła/y:Zmokłam,zmarzłam,nogi mnie bolą i o!Rano lał deszcz,chlapa,ciapa,buty mi przemokły,potem śnieg w Dublinie z deszczem i wreszcie znów deszcz:dry:Wróciłam z mokrymi skarpetami i zamazrzniętymi nogawkami od dżinów:dry:A jutro pewnie powtórka z rozrywki bo muszę iść krew oddać:sorry2:Szlag!
Biola nam w szkole powiedziano,że nieważne z jakiej przyczyny,nawet jakbyśmy mieli zwolnienia od lekarza na każdy dzień Radka nieobecności to szkoła i tak musi zgłosić to do kuratorium:sorry:Ponoć jeśli dziecko przekroczy te 20 dni,nie zalicza roku:sorry:Ale wcześniej jest jakaś wizyta w domu:sorry:Tak nam powiedziała dyrektorka szkoły,a jak Radek opuszczał dni to tylko mówiliśmy w szkole lub dzwoniliśmy,żeby to zgłosić:tak:

anineczko to przeklej te linki z psiakami,Pajacykiem i jeszcze ten od Ewelci do adresów,myśle,że będzie ok:tak:
ViKamciaG gratki za taki piekny prezent:-)

reklama
Witam sie i ja

Wszystkim chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Moj mlody ma lekki katarek i pokasluje ale w sumie to bardziej od tych moich grzejnikow mi sie wydaje:sorry2: niz z przeziebienia.

Kamcia niestety co do znajomych z tych okolic to nie pomoge niestety, a co do spotkanka no coz, skoro wiekszosc ma w domu chorobsko ciezko sie pisac na spotkanko. Moze wypali w przyszlym tygodniu:tak:

Wybaczcie ze sie nie odnosze do reszty postow ale mam takiego nerwa ze szok - Kasiuleczka dolaczam do grona tych nie majacych wody, plakac mi sie chce. Od piatku nie mam wody tzn. jedynie w niedziele mialam, a tak w nocy nabiera mi sie pelny boiler i tyle ma mi starczyc do nastepnego napelnienia okolo 4 nad ranem wrrr... a do kibelka isc trzeba a co jakl wody niet???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A najgorsze ze chyba tylko na moim osiedlu wody brak i dlaczego nikt nie wie.
Dzis jade do brata sie kapac no paranoja jakas:dry:

Ide sie za jakis obiad wziasc ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry