reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko bo zazwyczaj ludzie gadaja o innych a o swoim podworku zapominaja. Nie znosze obłudy u ludzi oj nie znosze:no:. Odetchnij i olej bo po co sobie kims takim dzien psuc;-)

reklama
Lubiczanko współczuję wiem co czujesz miałam mdłości wymioty i zgagę i ból głowy całą tamtą ciążę do samego końca nawet jesszcze na porodówce wymiotowłam bo mnie mdliło:-D
tą ciążę mam też taką ale nie do końca , bo teraz jujż mi się zmniejszają ale zaznaczam ze już mam połowę ciąży;-) więc może miną może nie ...:-p

miałam komuś jeszcze napisać ale zapomniałam:sorry2: aorki więc za to :-p
jak mi się przypomni to wrócę i napisze

miłego dnia

Frog,Ewelcia-tak właśnie zrobię...ale ja też nie znoszę takiej obłudy-a w oczy to mi się uśmiecha i jaka dobra ona jest dla mnie:(((
ewelcia-nie...ani jedno ani drugie...poprostu nam piec cieknie w kilku miejscach i leje się ...walczymy z agencją od 3tygodni eby ktoś naprawił-najpierw był gościu,który zdjął pokrywę ,założył i poszedł,potem niby naprawił,ale jak się okazało w innym miejscu,a potem jeszcze znalazł inny przeciek...ale cieknie ciągle.I J się wkurzył-dziś jedzie do agencji pokazać film,który wczoraj nakręcił z pięknie lecącym olejem:(I nie chce płacić za miesiąc za chatę-no przynajmniej nie całość:/
VikamciaG-ładne pocieszcenie...a wszędzie piszą,że to tylko kilka pierwszych tygodni:(

lubiczanko a to takie buty z tym olejem
ja tez bym powiedziala ze nie zamierzam placic za miesiac czynszu ....a jak na takie cos sie nie zgodza to nie wiem ...to polowe moze zebyscie zaplacili?

mala sie budzial ale nadal spi

Bry:-)
Myślałam,że dziś zejdę na tym pobieraniu krwi:wściekła/y:Godzinę czasu mi nurse gmerała w żyłach:sorry2:Ze zgięcia w łokciu nie ma szans bo mi żył nie widać,spróbowała z zewnętrznej strony dłoni,Jezu,jak bolało i jeszcze mi tą igłą tam wierciał,ruszała,szukała żyły i nic:no:W końcu dała mi miskę z ciepłą wodą i kazała w niej drugą dłoń trzymać,w tym czasie zdążyła dwóch innych pacjentów przyjąć,a moje żyły i tak się nie pokazały:no:I znów powtórka z rozrywki,w zgięciu łokciowym szukała,poniżej,wreszcie znów na wewnętrznej stronie dłoni.Klepała po niej,a że była już paskiem ściśnięta to tak bolało,że szok,kazała pompować i nic:no:W końcu postanowiła spróbować,wbiła się,ale ledwo zaczęło lecieć i już przestało:wściekła/y:Masowała mi rękę i w tym samym czasie naciągała strzykawkę,ściagnęła wreszcie tę krew,ale ja miałam tak dość,ona zresztą też,że dajcie spokój:sorry2:Powiedziała,że pierwszy raz się z takim przypadkiem spotyka,a ma chyba ze 60 lat:szok:Na koniec stwierdziła,że ma nadzieję,że więcej mi nie będzie musiała pobierać krwi i że ja nie będę musiała mieć tego często robionego:sorry:Sęk w tym,że badania tarczycowe pewnie co 5-6 tygodni będę miała:sorry2:Całe dłonie mnie bolą:wściekła/y:
Radka odebrałam ze szkoły,idę zadanie z nim zrobić i obiad jakis sklecić bo przez ten blood test nic w domu nie zrobione.
Asienko_M piękne pierniczki:tak:
lubiczanko ja bym się też wkur*iła na maksa:wściekła/y:Głupi babsztyl:wściekła/y:A żeby się jej myszy zalęgły za to,że źle o ciężarnej mówi:tak:

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko a u ciebie jak??? Polecialo wam cosik z tych rur?
:

Ehhh Frog normalnie szkoda gadac nadal nic nie leci wszystko przez to ze w nocy takie przymrozki jeszcze dzis i jutro na minusie nocka bedzie a w dzien ma wzrosnac nawet do 9 na plusie wiec po cichu licze ze w weekend poleci a jesli nadal nic to te dwa dni do wylotu wytrzymam.(najgorzej wlasnie z tymi kapielami i praniem jest ) a jesli po powrocie bedzie lipa to bedzie trzeba sie stad ewakuwac.

Asienko M cudne te Twoje pierniczki I Ci powiem ze jak jest dzidzius malenki to nie jest tak xle wiec za rok napewno jeszcze takie ladne zrobisz.jazda sie zaczyna gdy malenstwo zaczyna chodzic i jest doslownie wszedzie wtedy naprawde cos zrobic to jest naprawde ciezko.Wtedy to tylko gdy dziecie spi mozna cos porobic i to nie zawsze bo jedne maluszki lubiá drzemac 2,3 razy po 20minut wtedy to juz nic nie zdarzysz zrobic, a niektóre dzieciaczki wolá jedná dluzszá drzemké ok 2h wtedy to juz jest ok.

Ostatnia edycja:
Asienko M cudne te Twoje pierniczki I Ci powiem ze jak jest dzidzius malenki to nie jest tak xle wiec za rok napewno jeszcze takie ladne zrobisz.jazda sie zaczyna gdy malenstwo zaczyna chodzic i jest doslownie wszedzie wtedy naprawde cos zrobic to jest naprawde ciezko.Wtedy to tylko gdy dziecie spi mozna cos porobic i to nie zawsze bo jedne maluszki lubiá drzemac 2,3 razy po 20minut wtedy to juz nic nie zdarzysz zrobic, a niektóre dzieciaczki wolá jedná dluzszá drzemké ok 2h wtedy to juz jest ok.

Popieram, ja jeszcze jakimś cudem coś zrobię, jak Ania nie śpi, ale wszędzie jej pełno, wszystkiego chce dotknąć, wszędzie wejść:cool2:

Tichonku bidulko

reklama
nooooo-posprzątane,2prania zrobione,zakupki i biblioteka zaliczone,obiad się robi...ufff...dziś mi się ciśnienie podniosło ,że hej!!!po pierwsze-9.11.tankowaliśmy 400l oleju.Już go noie ma!!!Po drugie rozmawiałam dziś z jedną babką,która powiedziała,że podczas dyskusji z naszą wspólną koleżanką(znajomą raczej)ta druga stwierdziła,że gdyby siedziała w domu tak jak ja to by jej chata lśnia!!!Że niby co???Noż kurna nigdy mi si nie zdarzyło,żebym się wstydziła gdy ktoś wpada z partyzanta!No może nie zawsze zdążę odkurzyć-zazwyczaj robię to popołudniu,albo np.jak właśnie obiad gotuję kuchenka jest nieprzetarta,ale nigdy nikt się o nic nie potknął i nie wkopywał kotów spowrotem pod kanapę kiedy zasiad w saloniku:/Co lepsze babsko pracuje po 3chyba godziny dziennie,codziennie też słyszę ileż ona ma do posprzątania i ani razu się nie zdarzyło żebym trafiła u niej n porządek-i nie mówię o lśniących podłogach i teście"białą rękawiczką" najzwyczajniej w świecie syf u niej i tyle...Nawet kilka sytuacji było(są naoczni świadkowie),że zapraszała do siebie gości i...masakra co było u niej w domu-niczego bym nie przełknęła co zostało przygotowane w jej kuchni!!!Normalnie ludzie to świnie:( Ale się wyżaliłam;)))
lubiczanko tacy sa ludzie swojego nie widza a na czyjes gadać potrafi!!!ja juz sie tak przkonalam na pseudo kolezankach ze az wstyd gadac;-)tak jak pisza dziewczyny olac takich ludzi ....A u nas wszyscy zasmarkani ze szok,i ten nasz dom na dole ciepło a na gorze lodowka i nie wiem ile bym nie grzła nic ......miłego dzionka spadam pierogi gotować....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry