Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aorki więc za to 
Godzinę czasu mi nurse gmerała w żyłach
Ze zgięcia w łokciu nie ma szans bo mi żył nie widać,spróbowała z zewnętrznej strony dłoni,Jezu,jak bolało i jeszcze mi tą igłą tam wierciał,ruszała,szukała żyły i nic
W końcu dała mi miskę z ciepłą wodą i kazała w niej drugą dłoń trzymać,w tym czasie zdążyła dwóch innych pacjentów przyjąć,a moje żyły i tak się nie pokazały
I znów powtórka z rozrywki,w zgięciu łokciowym szukała,poniżej,wreszcie znów na wewnętrznej stronie dłoni.Klepała po niej,a że była już paskiem ściśnięta to tak bolało,że szok,kazała pompować i nic
W końcu postanowiła spróbować,wbiła się,ale ledwo zaczęło lecieć i już przestało
Masowała mi rękę i w tym samym czasie naciągała strzykawkę,ściagnęła wreszcie tę krew,ale ja miałam tak dość,ona zresztą też,że dajcie spokój
Powiedziała,że pierwszy raz się z takim przypadkiem spotyka,a ma chyba ze 60 lat
Na koniec stwierdziła,że ma nadzieję,że więcej mi nie będzie musiała pobierać krwi i że ja nie będę musiała mieć tego często robionego
Sęk w tym,że badania tarczycowe pewnie co 5-6 tygodni będę miała
Całe dłonie mnie bolą

Głupi babsztyl
A żeby się jej myszy zalęgły za to,że źle o ciężarnej mówi
Kasiuleczko a u ciebie jak??? Polecialo wam cosik z tych rur?
:
Asienko M cudne te Twoje pierniczki I Ci powiem ze jak jest dzidzius malenki to nie jest tak xle wiec za rok napewno jeszcze takie ladne zrobisz.jazda sie zaczyna gdy malenstwo zaczyna chodzic i jest doslownie wszedzie wtedy naprawde cos zrobic to jest naprawde ciezko.Wtedy to tylko gdy dziecie spi mozna cos porobic i to nie zawsze bo jedne maluszki lubiá drzemac 2,3 razy po 20minut wtedy to juz nic nie zdarzysz zrobic, a niektóre dzieciaczki wolá jedná dluzszá drzemké ok 2h wtedy to juz jest ok.

lubiczanko tacy sa ludzie swojego nie widza a na czyjes gadać potrafi!!!ja juz sie tak przkonalam na pseudo kolezankach ze az wstyd gadac;-)tak jak pisza dziewczyny olac takich ludzi ....A u nas wszyscy zasmarkani ze szok,i ten nasz dom na dole ciepło a na gorze lodowka i nie wiem ile bym nie grzła nic ......miłego dzionka spadam pierogi gotować....:-)nooooo-posprzątane,2prania zrobione,zakupki i biblioteka zaliczone,obiad się robi...ufff...dziś mi się ciśnienie podniosło ,że hej!!!po pierwsze-9.11.tankowaliśmy 400l oleju.Już go noie ma!!!Po drugie rozmawiałam dziś z jedną babką,która powiedziała,że podczas dyskusji z naszą wspólną koleżanką(znajomą raczej)ta druga stwierdziła,że gdyby siedziała w domu tak jak ja to by jej chata lśnia!!!Że niby co???Noż kurna nigdy mi si nie zdarzyło,żebym się wstydziła gdy ktoś wpada z partyzanta!No może nie zawsze zdążę odkurzyć-zazwyczaj robię to popołudniu,albo np.jak właśnie obiad gotuję kuchenka jest nieprzetarta,ale nigdy nikt się o nic nie potknął i nie wkopywał kotów spowrotem pod kanapę kiedy zasiad w saloniku:/Co lepsze babsko pracuje po 3chyba godziny dziennie,codziennie też słyszę ileż ona ma do posprzątania i ani razu się nie zdarzyło żebym trafiła u niej n porządek-i nie mówię o lśniących podłogach i teście"białą rękawiczką" najzwyczajniej w świecie syf u niej i tyle...Nawet kilka sytuacji było(są naoczni świadkowie),że zapraszała do siebie gości i...masakra co było u niej w domu-niczego bym nie przełknęła co zostało przygotowane w jej kuchni!!!Normalnie ludzie to świnieAle się wyżaliłam
))