• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Piękny poranek choć mrożny:))
Lubiczanko jeszcze troche i bedziesz sie lepiej czuła:)
Chorowitkom dużo zdrówka życze!!
Olivier dziś tak słodko spał i nie mogłam go obudzic:/ Chyba musze go szybciej kłaść spać..
No nic mykam chate wczoraj posprzątałam, wiec dzis szybki obiadek tylko. A teraz chyba mykam na siłke i basen musze sie rozruszac:))

reklama
Witam!
Lubiczanko Eryk jest w katolickiej i jest normalnie otwarta dostal list ze szkoly ze dzis wieczorem jest msza sw.
Czemu moje dziecko nr 2 jestbwszedzie grzeczne i z kazdym tylko nie ze mna!!!!!
Nic nie moge zrobic bo zaraz biegnie i placze ze chce na rece wrrr

Ide sie ubrac
Julia ja tez nie mam pomyslu na obiad

Hejka Dziewczyny, ja tylko na chwilke bo duzo roboty mam, koncze kuchnie ogarniac, trzeba odkurzyc jeszcze i mam do wyboru albo sprzatnac lazienke albo wziasc sie za prasowanie. zobacze na co starczy mi sil.
Pozdrawiam

Witam sie tak szybciutko :-)
Jestem w biegu bo od 2 godz mam wode :tak: jupiii:-D:-D wiec teraz biegam i doprowadzam chatke do stanu uzywalnosci, bo takiego balaganu to chyba w zyciu u mnie nie bylo:zawstydzona/y::sorry2:. Najwazniejsze ze pranie juz drugie robie, wiec teraz jak mi wylacza wode jakos dam rade:tak:.
A wczoraj dostalismy list od firmy zarzadzajacej naszymi budynkami tzn. na naszej ulicy ze jest jakas awaria rury i musimy sie uzbroic w cierpliwosc, ze woda bedzie wlaczana co "jakis" czas ale prosza zeby wylaczyc grzanie wody by sie nic nie zapalilo jesli boiler bedzie pusty. Wiec poszlam za przykladem Kasiuleczki i juz wanna pelna wody, co by chociaz na splukanie kibelkow bylo no i 2 wiaderka wody na cele spozywcze;-)

Lubiczanko oby niedlugo te mdlosci ci juz odpuscily
Kasiuleczko a u ciebie jak??? Polecialo wam cosik z tych rur?
AsienkoM sliczne pierniczki i masz racje pozniej z czasem juz krucho
Tichonek ale sie bidulko najezdzisz ale zdrowie twoje i dzieciunia najwazniejsze.
Ewelcia dziwna sprawa z tymi pieniedzmi hmmm...

Lece na kawke a w sumie by mi sie przydalo cos mocniejszego wrrrr.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Maz probowal odpalic mi autko i mu madry koputer pokazuje ze wtryski mi poszly. Kurcze jaka ja mam ochote czyms w sciane przypierdzielic to szok - nie znosze konca roku :dry:

Didi!
Ewelcia-jak można zabrać komuś pieniądze z konta???Bo ja za każdym razem jak przelewam to racej nie ma takiej opcji jak odbierz...
Tichonek-
sama nie wiem jak to sie stalo/....ale anineczki maz ma w \bank of \irland a oni wczoraj jakas awarie mieli...a ja kiedys przelewalam na ich konto 20e...
\juz z anineczka zemy wyjasnily co i jak
DIDI-TO JA JUŻ NIE WIEM...TU Przynajmniej wszystkie są zamknięte...i to nie z powodu pogody;)Co do mdłości-ochydaaaa...Ja niestety spotkań z wctem nie mam(choć czasem chciałabym sobie wsadzić palucha)...ale całymi dniami to nieprzyjemne uczucie jakby mi bez przerwy coś kotłowało w pierwszym odcinku przewodu pokarmowego...bleee
mialam to samo...na wymioty mi sie zbieralo an nie moglam

jestem u sasiadki...ona poszla do pracy a ja przyszlam po mala...tylko ze ona teraz spi...

mam trudnosci z opsuga komputera bo wsio po rosyjsku:sorry2:

frog ja dobrze ze wode macie....a co do samochodu to pech...wsolczuje

Asienka R- u nas Asia tez sie nie slucha :eek:i jest taka sama jak piszesz o Ani, chociaz wie ze z niektorymi sprawami nie ma przelewek, np dotykanie piekarnika jak sie swieci w nim swiatlo:tak:

Dobrze, że nie jestem sama:cool2::-p

asienka_r moja też mnie czasem nie słucha i z uśmiechem robi swoje..
ale częściej słucha :tak: więc jestem zadowolona... ;-)
zawsze wyciąga mi kabel ofd ładowarki w kompie i tego nie chce się oduczyć.. hehe a jak jej zabraniam to łapie i ucieka...
o i chce gryźć kable... i nie dociera do niej że nie wolno:-p
ale dzieci dobrze rozxumieją w tym wieku:tak:
jak jej mówię zeby pokazała okno lampe kota czy telewiroz albo cokolowiek to umie czyli rozumie gdzie co jest , jak jej mówię daj nóżkę to podnosi:tak: jak mówie że coś gorące to nie podchodz i robi hu hu :biggrin2:
a tak to nie chce kabli puszczać szatanek jeden:-D
Moja też takie coś potrafi:-p:-p:-p, tylko właśnie czasem mówię nie wolno, a ona ze śmiechem robi swoje i ucieka

J

a oto moje pierniczki, moze nie sa perfekt ale to moje pierwsze w zyciu wiec sie chwale.

Super

Ja się tylko witam i uciekam sprzątać

reklama
nooooo-posprzątane,2prania zrobione,zakupki i biblioteka zaliczone,obiad się robi...ufff...dziś mi się ciśnienie podniosło ,że hej!!!po pierwsze-9.11.tankowaliśmy 400l oleju.Już go noie ma!!!Po drugie rozmawiałam dziś z jedną babką,która powiedziała,że podczas dyskusji z naszą wspólną koleżanką(znajomą raczej)ta druga stwierdziła,że gdyby siedziała w domu tak jak ja to by jej chata lśnia!!!Że niby co???Noż kurna nigdy mi si nie zdarzyło,żebym się wstydziła gdy ktoś wpada z partyzanta!No może nie zawsze zdążę odkurzyć-zazwyczaj robię to popołudniu,albo np.jak właśnie obiad gotuję kuchenka jest nieprzetarta,ale nigdy nikt się o nic nie potknął i nie wkopywał kotów spowrotem pod kanapę kiedy zasiad w saloniku:/Co lepsze babsko pracuje po 3chyba godziny dziennie,codziennie też słyszę ileż ona ma do posprzątania i ani razu się nie zdarzyło żebym trafiła u niej n porządek-i nie mówię o lśniących podłogach i teście"białą rękawiczką" najzwyczajniej w świecie syf u niej i tyle...Nawet kilka sytuacji było(są naoczni świadkowie),że zapraszała do siebie gości i...masakra co było u niej w domu-niczego bym nie przełknęła co zostało przygotowane w jej kuchni!!!Normalnie ludzie to świnie:( Ale się wyżaliłam;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry