reklama

Mamy z Irlandii!!

wisienka jakie super fotko:-)

asienka_r moja też mnie czasem nie słucha i z uśmiechem robi swoje..
ale częściej słucha :tak: więc jestem zadowolona... ;-)
zawsze wyciąga mi kabel ofd ładowarki w kompie i tego nie chce się oduczyć.. hehe a jak jej zabraniam to łapie i ucieka...
o i chce gryźć kable... i nie dociera do niej że nie wolno:-p
ale dzieci dobrze rozxumieją w tym wieku:tak:
jak jej mówię zeby pokazała okno lampe kota czy telewiroz albo cokolowiek to umie czyli rozumie gdzie co jest , jak jej mówię daj nóżkę to podnosi:tak: jak mówie że coś gorące to nie podchodz i robi hu hu :-)
a tak to nie chce kabli puszczać szatanek jeden:-D

reklama
dzieki dziewczyny,
ViKamciaG Ja narazie siedze sama w domku calymi dniami to mi sie nudzi wiec pomyslalam ze jak robic pierniczki to na kolorowo, zrobilam lukier w 4 szklaneczkach, zabarwilam i pedzelki w ruch i posypki:-);-). A jak bedzie dziecko to watpie czy w przyszlym roku az tak bede zdobic. Pawnie zaleje lukrem i posypie czyms i bedzie. wszystko zalezy ile ma sie czasu i czy nikt nie przeszkadza:happy2::eek:.
Tichonek wiem jak to jest jezdzic do szpitala autobusem, bo na kazda wizyte musialam jechac bo P pracowal:-(, ale teraz mam wizyte na 22grudnia i P bierze wolne :-)bo juz nie dam rady jechac autobusem a nie wiadomo czy slisko nie bedzie:eek:.

witam
milego dnia zycze

AsienkaM ..pierniczki piekne...:)
Chorowitka duzo zdrowka zycze..
u mnie jak co ranek wiec teraz zmykam robic sniadanko mlodemu do szkoly i ubierac sie bo czas ucieka hihii...

witam sie i ja :-)miłego dnia zycze wszytskim mamuska ,lece samochod rozmrozic bo cały biały i zajrze na watek co dziś na obiad bo brak pomyslu:)na dzisiejszy obiad

Didi-jak to do szkoły???Dziś wszystkie mają zamknięte-bo jakieś tam święto koscelne jest:/
Aaniu-ja też czekam tydzień i się doczekać nie mogę...Super,że dzidzia daje siebie poczuć;)
AsieńkoM-wow...Piękna robota-i tyyyyllle ich narobiłaś,że szok!!!
Ewelcia-jak można zabrać komuś pieniądze z konta???Bo ja za każdym razem jak przelewam to racej nie ma takiej opcji jak odbierz...
Tichonek-a to takie buty.....No wielka szkoda,że się coś musiało"zrąbać"i teraz skazana jesteś na te ciągłe badania:(((
A mnie dziś znowu coś wtrafia...normalnie leń na całego ...ale mimo mdłości sałatkę musiałam pochłonąć;)Chyba się za dom wreszcie wezmę...ech.Miłego dnia

Lubiczanko... nasza otwarta i to jest katolicka szkola wiec naj swieto koscielne napewno zalicza przyszkolny kosciol...
wspolczuje mdlosci ja mialam je przez obie ciaze i to prawie cale ...wiec wiekszosc razy pokazdym amku mialam powazne rozmowy z muszla..hihih

reklama
DIDI-TO JA JUŻ NIE WIEM...TU Przynajmniej wszystkie są zamknięte...i to nie z powodu pogody;)Co do mdłości-ochydaaaa...Ja niestety spotkań z wctem nie mam(choć czasem chciałabym sobie wsadzić palucha)...ale całymi dniami to nieprzyjemne uczucie jakby mi bez przerwy coś kotłowało w pierwszym odcinku przewodu pokarmowego...bleee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry