reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-nie wiem jak mogłam zapomnieć-piękne maleństwo...a kiedy masz skana-swojego?I oczywiście póki co z dworem(myciem okien)daj sobie spokój-po co marznąć skoro faktycznie apowiada się być lepiej...

reklama
Bry:-)
Wpadam na chwilkę i idę zaraz śniadanie wciągać bo mam ambitny plan "przelecieć" okna,od środka tylko oczywiście bo nikt mnie na dwór,myć okna dziś nie wyciągnie:no:Może jutro będzie lepiej bo ponoć ma być 7 st.C:tak:
U nas dziś od 19-tej do 7 rano wody nie będzie więc muszę napełnić wannę:sorry2:
Poza tym,dziś czwartek więc suwaczki się zmieniły:-)

Tichonku byłaś na otwarciu Nexta??? Śliczny ten Twój dzidziolinek

Witam:-):cool2:
Teraz słoneczko się przebija, może się wypogodzi i ten mróz zelżeje i ta szklanka na osiedlu zniknie:wściekła/y::no:. jedno pranie ściągnęłam, drugie powiesiłam, zjadłyśmy śniadanko

Widzę, że sporo dziewczynek wczoraj dzień miastowy miało:-D;-).
Misia a Ty to się tak nie forsuj, uważajcie na siebie z dzidziem. Denerwujące to jest faktycznie, jak mówię, a mała swoje, ale poza tym to mamy cudne dzieciaczki:-D:cool2:, słodziaki małe i jak się na nie gniewać, jak Ania przyjdzie i się przytuli, powie mama i buziaka da:-)

No,masakra jak ten czas zapyla:szok:Jeszcz pamiętam jak się czaiłam przed P,żeby mu o chęci posiadania drugiego dziecka powiedzieć a już niedługo dzidziuś będzie z nami:-)
asienko,specjalnie na otwarcie nie szłam,ale,że byłam obok u lekarza i w Pawilonach na poczcie to weszłam zobaczyć:tak:Next jak Next,nie było żadnych promocji związanych z otwarciem,za to tłum ludzi więc szybko się ewakuowałam:blink:
Lubiczanko scan w szpitalu mam 27 stycznia ale będąc w Polsce nie omieszkam zaliczyć prywatnie z nadzieją,że lekarz między nogi zajrzy:sorry2:

No,masakra jak ten czas zapyla:szok:Jeszcz pamiętam jak się czaiłam przed P,żeby mu o chęci posiadania drugiego dziecka powiedzieć a już niedługo dzidziuś będzie z nami:-)
asienko,specjalnie na otwarcie nie szłam,ale,że byłam obok u lekarza i w Pawilonach na poczcie to weszłam zobaczyć:tak:Next jak Next,nie było żadnych promocji związanych z otwarciem,za to tłum ludzi więc szybko się ewakuowałam:blink:
Właśnie o te promocje na otwarcie miałam zapytać:cool2:, no nic, poczekamy na świąteczne wyprzedaże

Witam

U nas chorobowo czyli nic nadzwyczajnego.Dzieciaki smarkają i cherlają,że aż miło :eek: Tym razem Antek dał czadu w nocy bo go ucho bolało :sorry2:Spałam na skrawku łóżka bo się sam wprosił na moją poduszkę:blink:
No i oczywiście do szkoły nie poszedł :no: Oj coś czuje,że czeka mnie kurator i sąd i więzienie,że moje dziecko do szkoły nie chodzi :eek::eek:

Tichonku ja jak dziś spojrzałam na Twój suwak nie mogłam uwierzyc,że to już ponad 17 tydzień.Nooo way :no:
Przecież ciąża trwa 9 koszmarnie długich miesięcy a ty już tak hop i połowa :eek::-D:-D

Aha mam nadzieję,że moje dzieci wyzdrowieją do niedzieli ale jak by coś to na razie z góry uprzedzam,że możemy nie wyzdrowiec :sorry2::sorry2:

didi fajnie,ze już sobie zakupiłaś mięsko na święta.Ja wczoraj zrobiłam listę i wyszło mi 17,5kg różnego mięsa a za kwotę 100 jurków:szok: no ale będę miała wypchany zamrażalnik przez dłuższy czas :-)

aha wczoraj na sankach było super,dzieciaki non stop dziekowały nam za tak cudowny prezent i byli bardzo szczęśliwi,niestety nie spędzili tyle czasu ile by chcieli na dworze,no ale byli zadowoleni ;-)

Witam sie i ja :-)
My juz po sniadanku zaraz zmykam sie wziasc za kuchnie a pozniej trzeba sie szykowac do lekarza.Chora dalej jestem i mam goraczke :wściekła/y: masakra normalnie :-(
Jutro na 9 rano z Natalia mamy do dentysty :szok: juz sie stresuje

Anineczka to sporo placisz za miecho,my jak bierzemy pol swiniaka ostatnio nam wyszlo 95 euro 5 miesiecy z glowy mialam oczywiscie w miedzy czasie byl drob dokupywany bo tak caly czas swinke jesc to nie bardzo,
Zdrowka zycze....

Asienka pakuj pakuj torbe bo juz niedlugo i malenstwo bedzie z Wami:-)

Tichonek piekne suwaczki :-)

reklama
Hejka.
Misia ja tez mialam wysypke ale nie na brzuchu tylko na zgieciach w lokciach. Przeszla ale ja smarowalam taka mascia dermatologiczna co mam z Polski na recepte bo mnie okropnie swedzialo i nie ladnie wygladalo.

A co do spotkania w niedziele to dalej aktualne?? Jesli tak to na ktora godzine??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry