lubiczanka
Fanka BB :)
Tichonek-nie wiem jak mogłam zapomnieć-piękne maleństwo...a kiedy masz skana-swojego?I oczywiście póki co z dworem(myciem okien)daj sobie spokój-po co marznąć skoro faktycznie apowiada się być lepiej...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bry:-)
Wpadam na chwilkę i idę zaraz śniadanie wciągać bo mam ambitny plan "przelecieć" okna,od środka tylko oczywiście bo nikt mnie na dwór,myć okna dziś nie wyciągnieMoże jutro będzie lepiej bo ponoć ma być 7 st.C
U nas dziś od 19-tej do 7 rano wody nie będzie więc muszę napełnić wannę
Poza tym,dziś czwartek więc suwaczki się zmieniły:-)

. jedno pranie ściągnęłam, drugie powiesiłam, zjadłyśmy śniadanko
;-).
, słodziaki małe i jak się na nie gniewać, jak Ania przyjdzie i się przytuli, powie mama i buziaka da:-)
Jeszcz pamiętam jak się czaiłam przed P,żeby mu o chęci posiadania drugiego dziecka powiedzieć a już niedługo dzidziuś będzie z nami:-)
Next jak Next,nie było żadnych promocji związanych z otwarciem,za to tłum ludzi więc szybko się ewakuowałam

Właśnie o te promocje na otwarcie miałam zapytaćNo,masakra jak ten czas zapylaJeszcz pamiętam jak się czaiłam przed P,żeby mu o chęci posiadania drugiego dziecka powiedzieć a już niedługo dzidziuś będzie z nami:-)
asienko,specjalnie na otwarcie nie szłam,ale,że byłam obok u lekarza i w Pawilonach na poczcie to weszłam zobaczyćNext jak Next,nie było żadnych promocji związanych z otwarciem,za to tłum ludzi więc szybko się ewakuowałam
, no nic, poczekamy na świąteczne wyprzedaże
Tym razem Antek dał czadu w nocy bo go ucho bolało
Spałam na skrawku łóżka bo się sam wprosił na moją poduszkę
Oj coś czuje,że czeka mnie kurator i sąd i więzienie,że moje dziecko do szkoły nie chodzi 

no ale będę miała wypchany zamrażalnik przez dłuższy czas :-)
masakra normalnie :-(
juz sie stresuje