reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka wszystko jest zjadliwe masz swiniaka bez glowy i wnetrznosci masz czysta swinie do rozebrania i dzialasz :-)ja wyrzucam skore tylko a tak wszystko jemy ;-) tutaj troche inaczej robieraja swinie niz w Polsce

ja uciekam szykowac sie do gina trzymajcie kciuki aby wszystko bylo dobrze

Milego dnia:-)

reklama
anineczka nio zapewne chcial grac Zreszta jak gram ja albo maz to on patrzy i sie dziwi ze jak mam cos w rece i cos wciskam to na ekranie telewizora cos sie rusza Ciekawska bestia Ale kontrolera mi szkoda a nowy 50e kosztuje ale coz jak sie chce grac to trzeba kupic

a co do swiniaka to ja feeeeeeee bym sie w zyciu nie tknela Z kurczakiem mialabym problem Zreszta my za wieprzowinka nie przepadamy Ale podziwiam was dziewczyny bo oporzadzic takie cielsko to latwe nie jest

a co do swiniaka to ja feeeeeeee bym sie w zyciu nie tknela Z kurczakiem mialabym problem Zreszta my za wieprzowinka nie przepadamy Ale podziwiam was dziewczyny bo oporzadzic takie cielsko to latwe nie jest

Ja tez nie dalabym rady, zawsze mnie brzydzilo jak moja babcia sprawiala kurczaki, fee.
Ale juz taki gotowy kurczak to co innego, jakbym miala kupowac miesko ze swiniaka to wolalabym juz poporcjowane bo w domu to nawet nie ma gdzie tego zrobic i sprzataj to, Noz nie taki ostry jak trzeba i inne tam.

Hej dziewczynki:-)
Ja juz dzisiaj lepiej,choc wczoraj sobie uswiadomilam,ze juz tylko kilka dni do powrotu lokatorow i juz nie jest mi tak wesolo.Boze jak to przelecialo...
Dziecko spi to musze szybko jakis obiadek upichcic dla meza,bo wczoraj biedny nic nie jadl,bo kochana zona nie miala czasu:zawstydzona/y:
Didi dzieki za odpowiedz,chyba tez sie skusze na takie miesko:-)
Moniadan dziekuje za propozycje kawki,ale mam za chwile dzieci i ja bez auta jestem,wiec musze zostac w domu.
Tichonku suwaczek jak to zwykle sliczny,a dzidzia juz taka duza.Czas tak szybko zlecial.

mnie nie podziwiac bo ja też nie odważyłabym się porcjowac świni :no::dry:
a dziwne bo programy medyczne i operacje w tv to mogę śmiało oglądac,ale tak na żywo to brrr :eek:
no i dlatego płacę sporo więcej za sporo mniej :-D

Dziecko śpi, posprzątałam i co by tu robić:-p:cool2:

My na święta będziemy mieli swojskie wędlinki, dzisiaj szwagier przywiezie:-)

Wilwia no niestety wszystko, co dobre szybko mija. ja mam nadzieję, że moi wyjadą:-p na święta. Jedni lecą na miesiąc już we wtorek, jupi, troszkę ciszej będzie, a drudzy się zastanawiają

reklama
Ciao!

U mnie mialy byc dzis dzieci kolezanki na kilka godzin. Wstalam rano- ugotowalam obiad,zupe dla Ala, odkurzylam,zamiotlam,wymopowalam.....BA! Dobra ciocia Misia upiekla drozdzoweczki z budyniem i kompocik zrobila...i co? Kolezanka dzwoni,ze dziecko chore z goraczka lezy.....i ze nie przyjda....i ze co? ze ja mam te 12 drozdzowek niby sama zjesc????? I ze co? ze ja mam ten litr kompociku notabene-organicznego-sama wypic.....?? ehh.....a mialo byc tak pieknie i tak zorganizowanie....i dzieci sie cieszyc mialy...a tu doopa zbita! No ale najwazniejsze,zeby delikwent sie kurowal ofcourse!

Wogole chcialam nadmienic,ze oficjalnie chcialam podziekowac wspanialym kolezankom...bo czyz mozna miec lepsze? Dzien 6 grudnia-my chorzy, a kolezanka Moniadan jedzie do pl sklepu na spotkanie z Mikolajem po czym przywozi mi do domku paczke dla Alusia i jeszcze mleczko dla niego bo mi sie skonczylo.
Dzien nastepny- kolezanka Wilwia zajezdza podmoj dom pora wieczorowa i wysiada z samochodu dzierzac w dloni talerzyk z ciastem....przywiozla chorej i ciezarnej....no same powiedzcie!! czy nie najlepsze sa te nasze dziewczeta!??
dzieki wiec kochane za wszytsko- Wilwia- ciacho pycha!!! Ze ty zawsze masz takie pomysly na takie ciekawe ciasta!!

Didi-dzieki za namiary na kolesia. Mnie w tym roku interesuje....BARAN...:/ mezowi obiecalam ichnie tradycyjne leg of lamm........matko boska..pozygam sie 3 razy przy wyrobie...ale czego sie nie robi. I tu pytanie- czy ktos wie jak sie robi baranine??? W zyciu nie robilam..a konkurowac mi przyjdzie z sama tesciowa szanowna czyli Irish house Mama!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry