reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-uuuu-zdrówka i jeszcze raz zdrówka...ale,ale-jakie 9koszmarnych miesięcy??????????????????????????/
No właśnie?!:cool2:
Dla chłopaków ozdrowienia rychłego:tak:
Lubiczanko a jak Wy z Botaniciem stoicie?
Pogoda w niedzielę ma byc niezła:tak:Bez opadów i około 7 st.C,jeśli wierzyć prognozom:-)
My się wybieramy:tak:Myślę,że około 14-tej będziemy,po obiedzie:tak:

reklama
Lubiczanko nie chodzi mi o to,że to jest straszny czas tylko ,że to tak długo się chodzi w ciąży,ze się koszmarnie długo dłuży he he :-D:-D

Aaania ja powiem szczerze,że nigdy żadnej świni nie kupowałam :no: i nawet nie wiem kto by mógł mi ją rozparcerowac czy też zrobic kiełbasy :no:.A tutaj już mam w cenie drób również:tak:

Wiecie co,ze mną to jest tak,że z jednej strony już się dzieciaczka doczekać nie mogę a z drugiej jakoś tak szybko mi mija ten czas,że mi szkoda,że jeszcze trochę i nie będę już w ciąży,ostatniej w swoim życiu:sorry2:I te smyranie,później kopniaki-takie cudowne:-)Dziś mój dzieć ma jakąś zwyżkę biorytmów chyba bo fruwa po brzuchu niemiłosiernie:-D

Witam!
Mój Eryk dzis konczy wczesniej, bo jest meeting w szkole, musze szybko zupe zrobic a pozniej jechac do sklepu bo juz na drugie nic nie wyczaruje z pustych szafek

Misia ja cie prosze, nie kłam kolezanek, ze masz bałagan w domu, byłam ostatnio u ciebie na górze i było mi wstyd ze ja mam taki bajzel, pranie na podłodze, reczniki mokre w łazience , a ty miałas tak czyściutko, jakbys w ogole tam nie wchodziła :-D no i nie przesadzaj ze Alus na nogawce wisi, bo on grzeczny jak aniołek jest

Wilwia, jak humorek, moze wpadniesz na filizanke kawki ;-)

Oki lece bo mi sie wykwintna pomidorówka gotuje :-)

Wiecie co,ze mną to jest tak,że z jednej strony już się dzieciaczka doczekać nie mogę a z drugiej jakoś tak szybko mi mija ten czas,że mi szkoda,że jeszcze trochę i nie będę już w ciąży,ostatniej w swoim życiu:sorry2:I te smyranie,później kopniaki-takie cudowne:-)Dziś mój dzieć ma jakąś zwyżkę biorytmów chyba bo fruwa po brzuchu niemiłosiernie:-D

Tichonek o tym samym pomyslalam,u mnie tez to juz ostatnia ciaza dlatego takie mizianie a pozniej kopniaczki sa bezcenne :-)

Anineczka skoro taka cene placisz i masz drob to nie jest zle.A swinke rozpracowac nie jest tak strasznie ;-)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moje cudowne dziecko zespulo mi pada do ps3 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niewiem co namodzil i jak to zrobil
wlasnie usadowilam sie w fotelu gotowa na gre (bo maly zasnal) a tu klops No kurde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mam tylko jednego A do sklepu pojade dopiero jak maz z pracy wruci Alez jestem zla

Aania83 sama rozpracowujesz świnkę?
I ile kg wychodzi z takiej połówki??

Ostatnio jak bralismy w wakacje to pol swinki wazyla 35kg.Dwa razy rozpracowalam swinke razem z J tez myslalam ze nie damy rady ale nie jest tak zle,teraz jak bedziemy brali to niestety nie bede rozpracowywac kregoslup mnie napierdziela ostro...Qurde mam teraz smaka na galarete hmmm juz sie doczekac nie moge :-D

Anineczka ..jak kupujesz swinke i u rzeznika powieszze to i tamto chcesz miec oddzielone itd...to on zrobi wszystko w kilka minutek co mia zajmowalo jak sama dielilam godzine albo i 1,5 h.. bo najgorsze jest oddzielenie skoru a pozniej juz jakos idzie... . wiec tym razem mily pan rzezniczek juz mi wszystko podzielil i pomielil wiec mialam klopot z glowy...

reklama
Aaania83 a powiedz ile z tej 35kg świnki jest mięska do zjedzenia?No bo pewnie coś tam zostaje co nie jest zjadliwe?Sorki,że tak podpytuję,ale ciekawi mnie to.

dzindusia a to złośnik z Patryka,że psp pilota zepsuł :sorry:;-)
oj może sam chciał pograc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry