Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie Babolki :-)
Wczoraj bylam na usg pislalam wczesniej ale chyba nikt nie zauwazyl...ale do rzeczy Malenstwo ma sie dobrze ma 8cm mialam robione standardowe badanie przeziernosc karkowa wszytsko jest w normie,gin chciala podejrzec plec ale na koniec Malenstwo odwrocilo sie pupa i stwierdzila ze nie widzi dokladnie i nie chce nas w prowadzac w blad.Ogolnie z wizyty jestem zadowolona i ku mojemy zaskoczeniu malo zaplacilismy az w szoku bylam bo wizyta plus usg 70 euro wiec malo w porownaniu z tym co placilam w innych przychodniach.
Dzis od rana jestesmy na nogach o 9 mielismy wizyte u stomatologa dzieciecego w Dublinie 1,5 w korkach :/ stalismy,Natalii tlumaczylam ze jedziemy do Pani i bedziesz musiala otworzyc buzke otworzysz mowila ze tak i mi w domu otwierala a w przychodni jak zobaczyla dentystke to nawet nie chciala wejsc do gabinetuna fotel tez nie chciala usciasc na sile ja musialam wziasc na kolana i wtedy troche sie uspokoila w nagrode dostala misia od dentyski choc nie zasluzyla.Ja i J chorzy jestemy ja narazie gorzej w ogole jakos kiepsko sie czuje,mam takie wrazienie jak mialabym gruszke w gardle,kregoslup mnie napierdziela ehhhh
Tichonek ja proponuje z doswiadczenia ze rozmowa i sprawa zalatwiona :-) powiedz co Ci lezy na serduchu zobaczysz ze zrobi Ci sie lzej
;-)Duzo zdrowka Wam
-zawioze mamie w prezencie;-) Jestem pewna ze wszystko Ci wyjdzie jak zwykle-slicznie;-)Juz dawno powinnas byla zaczac to sprzedawac

;-)Poprzednia bylas w PL,wiec nie bylo Go obok.. Pogadaj,tez mysle ze pomoze
Powodzenia!
:-)Ja musze sie odganiac..;-)

mała się bawi sama a jak marudzi to D ją zabawia , no chyba ze ja się dobrze czuję to ja się z nią bawię (ostatnio częściej bo mi złe samopoczucie mija) poza ttym pomagfa mi w sprzątaniu praniu gotowaniu (znaczy na przemian robimy itp) 
ja pamiętam od małego lubiłam dentystę za sprawą ze nigdy mnie rodzice nie straszyli ze jak będę psocić to mnie zabiorą do dentysty
eheh 

zobaczymy