reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
ja od rana jak zwykle busy:-), Ania poszła wczoraj spać o :no:22, bawić się chciała, dobrze, że rzadko takie numery odstawia:cool2::-p

Asieńka - jak wy dajecie radę mieszkać jeszcze z dwoma rodzinami? i to jeszcze dzieciaki są...?
Wcześniej mieszkaliśmy w dwie rodziny, ale jakoś tak wyszło, że teraz w 3, ale nigdy więcej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, to długa historia

:-D:-D

AsienkoR a moze lokatorzy to specjalnie zrobili?bo wiedzieli ze jak woda leci z kranu to cieplej nie bedzie? no i ten pokoj zamkniety?podejrzane:-p

Nie, oni po prostu nie pomyśleli:-p:cool2:, bo jak mówię wody nie było w rurach się zapowietrzyło, a oni sprawdzali czy jest i jakoś im tak wyszło:cool2::-D;-). Pokój mogli zamknąć, ale klucz zostawić, nikt by im tam nie wchodził, ale w takiej sytuacji by się przydał, po to sobie zostawiamy. Ja tam zamykam, bo nie mam zaufania, że mi dzieciaki nie będą łazić, ale jak jechaliśmy na holidaya to klucz zostawiliśmy, oni ostatnim razem pokoju nie zamknęli i nikt im nie chodził. To takie dziwne typy:eek:

reklama
didi wiem wiem że tam są 2 kółeczka , ale chodzi mi ogólnie o to że mi się podobają standardówki z 4 kołami po bokach a nie 2 malutkie po środku;-)

lubiczanko stanęło na tym że pomalował sam kominek i mnie dręczy żebym się zgodziła na pomalowanie bocznych ścian:-p
i będzie tak pewnie wszystko stało dopóki nie powiem Tak:eek::-D

Melduje sie
Ja wrocilam z zakupow i dopiero jem sniadanie
Kompa nie wlaczalam od dwoch dni stad moja nieobecnosc ale podczytuje was na phonie
Dzis robie pulpety w sosie koperkowym bo udalo mi sie kupic sliczny koperek
Milego dnia :-)

Witam

Z Natalia urzadzilysmy sobie spacerek qurde zmarzlam jak nie wiem co ....

Tichonek najwazniejsze ze Tobie sie podoba :-)ja narazie nie kupuje tak mysle ze marzec -kwiecien gdzies kupimy a w razie jak nie bedzie to moge zamowic tak mi napisano wiec mysle ze nie bedzie problemu....
A widzialas moze te zestawy do lozeczka dla dziecka?na zdjeciach ladnie to wyglada ciekawe jak w rzeczywistosci...

Lubiczanko jak samopoczucie?

Pauletta to ja poprosze o kawalek ciasta

Anineczko to zapraszam do mnie winko stoi i nie ma komu pic ...

Dziewczyny moze Wy wiecie gdzie dostane jemiole?bylismy ostatnio na sanday market ale mieli tylko stroiki swiateczne

Ostatnia edycja:
Tichonek najwazniejsze ze Tobie sie podoba :-)ja narazie nie kupuje tak mysle ze marzec -kwiecien gdzies kupimy a w razie jak nie bedzie to moge zamowic tak mi napisano wiec mysle ze nie bedzie problemu....
A widzialas moze te zestawy do lozeczka dla dziecka?na zdjeciach ladnie to wyglada ciekawe jak w rzeczywistosci...
Nie,nie widziałam,bo jak byłam odebrać ten wózek i to on był w magazynie na Finglas,to nie jest sklep:no:A z wózkiem to jest tak,że facet powiedział nam,że zostało teraz 5 wózków w tej cenie z kolekcji 2009,jak je sprzedadzą to już nie będzie miał w tej cenie:no:Co najwyżej sa jeszcze za 269E ale to tylko spacerówki:sorry2:Dlatego kupiliśmy już teraz bo cena super więc skorzystaliśmy:tak:A najpierw zakładałam,że luty-marzec kupimy,no ale już z głowy:-)
Najdroższe rzeczy mamy:tak:Wózek,fotelik,łóżeczko,pościel,komodę:tak:Ale jeszcze i tak trochę tego będzie:tak:

Ostatnia edycja:
Witam się.

Ja dziś dla odmiany poryczałam sobie z rana i to tak konkretnie.:eek::eek:

Wiecie co,chyba polece po test:eek:
14-stego myślałam,że dostałam @ bo miałam faktycznie plamienia....wczoraj czyli 15-stego nic....dziś 16 i też podkładka czysta :eek::eek: co jest? co jest?

Lubiczanko czy my się spotykamy w 1 dzień świąt?

Tichonku ostatnio śni mi się wiecznie moja mama,ale to dobrze bo jest w tym śnie szczęśliwa :tak::tak::tak:

Z wina skorzystała Mila :szok: jak poszłam po ścierę to znalazłam ją u wodopoju,a roaczej winopoju,ale czkawki i śpiewania brak czyli się nie upiła:-D

Łóżeczka niebezpieczne dla dzieci - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 16.12.2010 :eek::eek:

Ostatnia edycja:
Anineczko,zapinkalaj po testa:-)Ja Ci mówię,że to mogło być zagnieżdżenie:tak:Ja w dniu spodziewanej @ robiłam test i wyszedł pozytywny a wieczorem miałam kilka plamek na bieliźnie a potem dłuuuga cisza,aż do dziś i mam nadzieję,że tak pozostanie do maja:-)
Żeby się udało,żeby się udało
dziekujeb.gif

Łóżeczko na szczęście mam z nieopuszczanym bokiem:tak:,Radek też takie miał:tak:

Witam się.

Ja dziś dla odmiany poryczałam sobie z rana i to tak konkretnie.:eek::eek:

Wiecie co,chyba polece po test:eek:
14-stego myślałam,że dostałam @ bo miałam faktycznie plamienia....wczoraj czyli 15-stego nic....dziś 16 i też podkładka czysta :eek::eek: co jest? co jest?

Z wina skorzystała Mila :szok: jak poszłam po ścierę to znalazłam ją u wodopoju,a roaczej winopoju,ale czkawki i śpiewania brak czyli się nie upiła:-D

Idź po testa:-D:-):tak:

A jak dzisiaj Mila nie wygląda na skacowaną:-p:cool2:

Tichonku faktycznie kupiliście po super cenie, jak ma cztery kółeczka to jest super:-)

reklama
testa przywiezie mi M bo po pierwsze mam suszę w baku,własnie się zorientowałam :wściekła/y:

po drugie on chce byc przy testowaniu ,a dobrze mnie zna,że z ciekawości zrobiłabym bez niego :sorry:

po trzecie w związku z moim zaryczanym nastrojem rano wyglądam jakby mnie ktoś obił po mordce + mega czerwone oczyska,aż się mnie dzisiaj listonosz pytał czy wszystko ze mną ok :eek::sorry2::-p

po czwarte leje i wieje i na piechotę się nigdzie nie wybiorę z chorymi dzieciakami :sorry:

Tak więc jeszcze tylko kilka godzinek cierpliwości,specjalnie się urwie z pracy ;-):tak:

Asieńko Mila nie skacowana chyba,że brała tabletki 2KC :-D

co do łóżeczek jestem w szoku :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry